Ronai and Ronai
AMERIKAI

Axelrod a Tea Partyt hibáztatja a leminősítésért 2011. augusztus 9. kedd 15:22 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Axelrod a Tea Partyt hibáztatja a leminősítésért

Washington – A Fehér Ház magasrangú tanácsadója a Republikánus Párt jobbszárnyát teszi felelőssé az Egyesült Államok hitelbesorolásának romlásáért.

Tovább folynak a leminősítés miatti politikai harcok. Az egymásra mutogatás hevében a Tea Partyt tette felelőssé a múlt pénteken történtekért David Axelrod, Barack Obama elnök tanácsadója és bizalmasa.

Axelrod a CBS Face the Nation című műsorában nyilatkozta, hogy a Standard & Poor’s döntését nagyban befolyásolta a demokraták és a republikánusok közötti, az adósságplafon ügyében elhúzódott patthelyzet.

A tanácsadó szerint tulajdonképpen a Tea Party leminősítése történt meg, mivel a patthelyzet kialakulásáért az ő befolyásuk felelős. Axelrod a republikánus elnökjelölteket is hibáztatta, akik nem álltak ki a kompromisszumos megoldás mellett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Axelrod a Tea Partyt hibáztatja a leminősítésért, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Ricsi!
    Az utolsó szó nem véletlenül “mellett” kellene legyen? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Egész véletlenül: az.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Miért, a Tea Party tehet arról, mennyi az adósságunk? Vagy csak kell valami kényelmes bűnbak? Bush is jó bűnbak lenne, neki mellesleg volt is némi szerepe az adósságok felvételében, de most őt nem célszerű hibáztatni, mert a következő választáson nem ellene fut Obama, hanem valami Tea Party szimpatizáns ellen. A Tea Party-sok most az egyes számú ellenség a Fehér Ház számára, rosszabbak, mint a terroristák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  4. Ne mondd, hogy nem tudtál róla, hogy a Tea Party eltapsolt 14 ezer milliárdot. Ha egyszer öreg Dave azt mondja, akkor azt mondja! Kampány mindent elbír. :)

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A Moody’s leminősítheti Amerikát 2012. szeptember 12. szerda | AN

Axelrod: Romney nem ezen a bolygón él 2012. június 11. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos