Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jólétet, jó fizetést ígért Orbán a jövő rendőreinek 2011. július 2. szombat 18:58 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jólétet, jó fizetést ígért Orbán a jövő rendőreinek

Budapest – Emelkedő fizetést és biztonságos idős kort ígért a miniszterelnök a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén a végzősöknek, akiktől világszínvonalú teljesítményt kért. Mint mondta: lesz tisztességes, kiszámítható, jólétet biztosító és emelkedő fizetésük, előmenetelük, tisztességes otthonuk, a legjobb iskolák lesznek elérhetőek a gyermekeik számára, és lesz biztonságos, nyugodt idős koruk. Hiszi a piszi.

Orbán Viktor a budai várban tartott szombati rendezvényen a hallgatóknak azt mondta: “a hazánk megújításáért végzett munkában számítok önökre, sőt önökre az elsők között számítok. Ha azt akarjuk, hogy hazánknak és a gyermekeinknek legyen jövője, akkor mindannyiunknak világszínvonalú teljesítményt kell nyújtania; mindannyiunknak, tehát önöknek is”.

A végzősök előtt kijelentette: a kabinet a következő években meg fogja adni a világszínvonalú munkához szükséges feltételeket. A képzést megkapták, lesz munkahelyük, lesz tisztességes, kiszámítható, jólétet biztosító és emelkedő fizetésük, előmenetelük, tisztességes otthonuk, a legjobb iskolák lesznek elérhetőek a gyermekeik számára, és lesz biztonságos, nyugodt idős kor “a becsülettel végig dolgozott évtizedek után” – sorolta.

Orbán Viktor beszédében úgy fogalmazott, az egész ország számára megnyugtató érzés azt látni, hogy szép számmal vannak Magyarországon olyan fiatalok, akik készen állnak arra, hogy akár életük kockáztatásával is megfékezzék az áradó vizeket, az elszabadult tüzet és azokat az embereket, akik szembefordulva a becsületes emberek többségével “a bűn útjára sodródtak, és munka helyett mások tulajdonának elvételéből akarnak megélni”. Megnyugtató érzés, hogy minden évben százával vállalkoznak fiatalok arra, hogy megvédjék a magyar emberek életét, és elhárítsák a fejük fölül a bajt – tette hozzá.

A miniszterelnök szerint ahhoz, hogy a Rendőrtiszti Főiskola végzősei – akiknek életútjához komoly reményeket fűznek – sikeresen viseljék a felelősséget, jellem, bátorság, eltökéltség, valamint szilárdság kell, és “érző szív sem árt”.

A világ, benne Magyarország és benne az államélet minden korábbinál gyorsabban változik. Csak az marad talpon, “csak azzal tudunk együtt dolgozni”, aki képes haladni a változásokkal, képes kiváló teljesítményt nyújtani, és megérteni, mit vár tőle az ország és annak vezetői – fejtette ki Orbán Viktor, aki emlékeztetett arra is, hogy a kormány megújítja a rendvédelmi képzést, létrejön ugyanis a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ahol – mint mondta – csak a legjobbak, “a legtisztább fejűek” és a hivatásukért legtöbbet tenni kész emberek tanulhatnak és taníthatnak.

A kormányfő szólt arról is, hogy jelentős átalakulások zajlanak a világban: rendíthetetlennek tűnt országok és gazdaságok rendülnek meg, korábban a látókörünkből is kimaradt országok és gazdaságok felemelkednek; nemzetek és országok jutnak egy-két év alatt koldusbotra, és válnak képtelenné arra, hogy polgáraik számára biztos és biztató jövőt teremtsenek; országok vagyona úszik el, értékelődik le, egész népeket fenyeget az adósok börtöne.

“A mi hazánkat is meglegyintette az összeomlás szele. A hitelekre, a kiváltságokra, spekulációra épülő Magyarország és magyar élet megrendült, és végzete felé csúszott. A lovakat az utolsó pillanatban rántottuk vissza a szakadék széléről”. Magyarország visszatér a munka elsődlegességéhez, azokhoz az értékekhez, amelyek “az önök szülei számára még olyan természetesek voltak, mint a levegővétel” – mondta Orbán Viktor, kijelentve: a tévelygések kora lezárult.

A szombati tisztavatási ünnepségen a végzett 103 hallgató a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett esküt a Kapisztrán téren. Közülük 71-en a rendőrséghez, 8-an a büntetés-végrehajtáshoz, 7-en a katasztrófavédelemhez, 17-en pedig a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz kerülnek.

2012. január 1-jétől a Rendőrtiszti Főiskolából létrejövő Rendészettudományi Kar a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik kara lesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -3 ( 5 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. Az egyetemi felvételi egyik kritériuma lesz a megfelelő pártállás .
    Libcsk ,Szocik, Komcsik ne is reménykedjenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  2. Ígérni én is tudnék.
    Kérdés, hisznek-e neki az avatottak, és a leendő tisztek, leendő tisztiiskolások az eddigiek után.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. 103 fővel gyarapodik a rendvédelmi dolgozók demonstrációja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  4. Szép arcok !!! Vajon mit olvasok le a képről….?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  5. Vezírünk itt sem hazudtolta meg magát,ennyi dakota sületlenséget(bocsi dakoták)
    A múltkor roncs autó,most meg lovak,meg világszínvonalú munka.Ezt azért ezekkel a fiatalokkal sem lehet elhitetni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  6. A pedagógusoknak i s ígértek (mindegy, kinek a szájával) életpályamodellt és magasabb fizetést.
    És most mi van?
    Elbocsátások, óraszámemelés. Bújtatott fizetéscsökkentés.
    Hogy is volt abban a régi Markos-Nádas számban? Herceg, te még hiszel a mesékben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  7. Ezt a mocskosságot meghallva, hogy mit volt pofája ennek a komplexusos gnómnak mondani, hát azon csodálkoztam, hogy nem szólt be neki valaki.

    Éppen most herélték ki a rendvédelmi dolgozókat úgy általában, a fizetésen kívül max. a lakáslizing támogatást nem vonták még meg tőlük (az utazási költségtérítés néha hónapokat késik), és VAN MOCSKOS POFÁJA AZT ROTTYANTANI, HOGY KISZÁMÍTHATÓ PÁLYAMODELL és jövőkép…

    Ennek az orsósnak pusztulnia kell, a bandájával együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  8. Avatásomkor nekem is ilyen jövőt ígért az “aktuális nagyfejű” és most mehetek -30 év szolgálati idő után- kényszer munkára. Se múltam, se jövőm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  9. “nemzetek és országok jutnak egy-két év alatt koldusbotra, és válnak képtelenné arra, hogy polgáraik számára biztos és biztató jövőt teremtsenek; országok vagyona úszik el, értékelődik le, egész népeket fenyeget az adósok börtöne.”

    Figyeljétek csak az orbáni pozitív jövőképet!
    EZT ígéri ő a magyar nemzet egészének!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  10. Viktor mire ezek a rendőrök az ígértednek megfelelően elérik a biztonságos idős kort te már nem leszel sehol sem legfeljebb egy márványtábla mögött alatt vagy egy urnában könnyen lehet ilyet ígérni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Ötször tettem fogadalmat,- hasonló reményekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. Orbán egyetlen ígéretére vár a nemzet: arra, hogy a lehető leggyorsabban LEMOND és ELNÉZÉST KÉR a társadalomtól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  13. “A mi hazánkat is meglegyintette az összeomlás szele.”
    Amikor ez történt ő vekkeres tüntetéseket szervezett és a fradista szabadcsapatokkal szétverette a fővárost.
    “A lovakat az utolsó pillanatban rántottuk vissza a szakadék széléről”.
    Azt elfelejtette mondani, hogya gyeplőt nem ő, hanem Bajnai és Oszkó fogta és ő a kocsi mögött próbálta minden erejével a szakadékba lökni azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  14. nem voltam még 18 amikor szép zöldbe öltöztem. akkor én is sok mindent el hittem. igaz sosem voltam kádárhuszár.a hazámra esküdtem. stb., stb. nem akarok ezzel senkit sem untatni. a mondandóm lényege: nincs különbség köztem és a most avatott fiatalok között. nincs múltunk ( az enyémet semmissé tették, ők még fiatalok) és nincs kiszámítható jövőnk (habár ez nem teljesen igaz mert megint csak a kor okán valószínűsíthető hogy én előbb pusztulok meg:) )
    Ők meg csak ígéretet kaptak egy olyan szájból ami már eddig is csak ígérni tudott. azért az a száj bekaphatna egy para csövet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. kovacsúr:

    - A fiatal tiszteknek még van egy esélye, amit ön nem említett:

    Még időben realizálják, mi van itt, szerződést bontanak, aztán elhúznak a francba külföldre – ahogy azt pl. én is teszem, nemsokára.

    Az orsóséknak pedig adjunk Parabellum helyett AK 63D csövet… az erősebb, de tőlem belenézhetnek egy M1 Gepardba is, persze, szemből… :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  16. Eldrad.
    ez igaz, de aki egyszer esküt tesz és akit egyszer fel avatnak az nem szívesen hátrál meg!
    azokkal a kütyükkel mond valamit :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  17. És a kényszerzubbonyt mikor adják rá erre az idiótára ??!!
    Vajon emlékszik ez másnap arra hogy mit mondott előző nap ?!!
    Ezzel kapcsolatban komoly kétségeim vannak .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  18. kovacsúr:

    - Itt nem a meghátrálásról van szó, hanem arról, hogy hazug, kártevő szemétládák előtt tett eskü nem eskü.
    Főleg, hogy már eleve a tisztavatáson is mindenki tudja, hogy az aberrált törpe és bandája pofátlanul hazudik, pont az ellenkezjét mondja annak, amit művel, és ezt szó nélkül kell végig hallgatniuk…

    - Egy olyan országban, ahol 99%- ban a korrupciótól függ az előrejutás, még a fegyveres erőknél is, mihez, kihez legyünk hűségesek?
    Tök mindegy, ki van “kormányon”, mindig ez van… na jó, nem teljesen, mert ilyen szemét banda, mint ez a mostani, Rákosiék óta nem ült az ország nyakán…

    - A minimális létfeltételek mellett végezhetnek gyakran életveszélyes, piszkos munkát, helyzetük javulásánbak legcsekélyebb reménye nélkül, akkor mégis, mire legyenek büszkék?

    - Nem, uram, nem… egy hazug gazemberek által diktált reménytelen, csődtömeg országban semmi szégyen nincs abban, ha mindenki meglép, aki csak teheti.

    Nyilván ön is tudja, hogy jelenleg milyen a morál a fegyveres testületeknél, és ez csak romolni fog.

    És hogy a jól kereső törzs- és főtiszteken kívül lényegében mindenki menekülne, amerre lát… az “eskü” pedig már rég csak egy kopott formaság. Köszönhetően az egyre szemetebb, egyre korruptabb politikusbűnözőknek, és a feladatukat “kiválóan” ellátó, nagyon hasznos felső vezetői bandának a fegyveres erőknél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. bolygó:

    - Jól mondja…

    A jelenlegi magyarföldi vezetői banda úgy viselkedik, mintha mindannyian valami keményebb tudtmódosító szer hatása alatt lennének folyamatosan.

    Hihetetlen… nem gondoltam, hogy ilyet látni fogok, ez most olyan, amiről azt hiszem, hogy csak hallok máshonnan, de velem – velünk nem történhet meg.

    Erre, nyakig vagyunk benne, és egyetlen kiút a menekülés, már aki megteheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  20. Ez a beszéd botrány, katasztrófa, úgy ahogy van, minden sora, a szokásos dakota frázisokkal, fordulatokkal, összehordva hetet -havat, csődöt, gyeplőt, a világot és uborkatolvajokat..Kiemelendő, hogy a “hazánk megújulásáért végzett munkában számítok önökre, sőt ELSŐSORBAN ÖNÖKRE SZÁMÍTOK”. Na, ez a lényeg, rendőrállam épül./ Mellesleg magyarul sem tud Orbán vagy a tahó beszédírója, nyelvtanilag helytelen a mondat/A másik lényeges ami el van rejtve az ígéretek közé, hogy becsülettel”VÉGIGDOLGOZOTT ÉVTIZEDEK” után jön el a biztonságos, nyugodt öregkor. Vagyis nem lesz korkedvezményes nyugdíj.a többi süket duma, hazudozás, ígérgetés.Én szeretném, ha Orbán Viktor a haza újjáépítésében másokra is számítana, pl. pedagógusokra és orvosokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. És az a mondat, “Mi csak azokkal tudunk együtt dolgozni…” Ezt mi is mondhatjuk, MI is csak olyan kormánnyal tudunk együtt.dolgozni…Mi csak egy másik kormánnyal tudunk együtt dolgozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  22. gm:

    “…Na, ez a lényeg, rendőrállam épül….”

    - Épül egy frászt.

    Elég érdekes az a “rendőrállamépítés”, ahol teljesen magára vadítja, gyakorlatilag kiheréli a politikai vezető bűnbanda a saját fegyveres erőit, méghozzá úgy, hogy ilyet még nem látott a világ…

    Az orsósék mindenesetre ezzel világtörténelemben páratlan dolgot vittek véghez, mert olyan országvezetés még sehol nem volt sehol a történelemben, mely ennyire, és ilyen rövid idő alatt leamortizálja saját fegyveres testületeit.

    A politikusbűnözők Inkább ezeket szokták erősíteni, hogy ha valami nagyob balhé van, legyen, aki megvédje őket.
    Itt meg, olyan szinten vadították magukra a fegyveres testületek állományának nagyobb részét, hogy… na jó, a folytatást gondolja ide mindenki.

    A beszédről meg annyit, hogy amikor hende csaba lett a hovédelmi miniszter (WTF???), olyan beszédet lökött valamelyik vidéki látogatása során, hogy azóta is azon röhög kínjában mindenki.

    Kb. ilyen volt a valóságtartalma, mint ennek a mostani orsós- agymenésnek a tisztavatáskor.

    Vagy, amikor a honvédelmi államtitkár kijelentette egy katonai tisztavatáskor, hogy “legyenek büszkék, hogy egy korszerű, jól felszerelt hadsereg tisztjei lesznek”… ÚRISTEN!!!!

    Állítsák meg a Földet, ki akarok szállni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  23. DR Káró Katona Kálmán

    Inctitatus, Inctitasus….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. “a legjobb iskolák lesznek elérhetőek a gyermekeik számára” – Azt a rohadt élet, ez csak nekem böki a szemem? Hát mi a szarom van itt, jobbágyrendszer?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Röhögnék , ha nemkéne zokognom ezen.
    Így csak csuklok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. Volt pofája odamenni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Omerta,a legjobb iskolák,mint neki a szocializmusban a párttitkár apuci révén

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  28. Kár, hogy az ígéretek világcsúcsát nem tartják nyilván, mert azokban a Miniszetelnök biztos csúcstartó lenne. Embelkedő fizetést a pályakezdő rendőrnek azonban nem nagy kuntsz ígérni, biztos előmenetel is jó eséllyel jósolható. Biztonságos öregkor viszont a nyugdíjvédelmi biztos üstökös-szerű feltűnése, majd a magánnyugdíj-pénztári vagyonok államosítása utáni, gyors illegalításba vonulása után és a rendvédelmisek kedvezményes nyugdíjkorhatárának eltörlése után Orbán úr hitelessen nem ígérhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. ezt is úgy tartják be mint azt az ígéretüket, miszerint megvédik a nyugdíjakat???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Enyhe hányingerrel kísért méla unalom … mindössze ennyit érzek csupán, amikor ezt a Lipótmezőről kiszabadult alakot látom/hallom/olvasom.
    A tiszti iskola végzős hallgatói nagyon jó nevelést kaptak: bekiabálás, kifütyülés és hangos röhögés nélkül voltak képesek végighallgatni ezt a tömény hazugságáradatot!
    Az egészről pedig az a véleményem, hogy :evil: !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  31. Eldrad! Tökéletesen egyetértek veled!!!!!Meneküljön aki csak teheti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Meg van aki hisz ennek a szelhamosnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Jó reggelt, bár, ha az orsósról van szó, annyira nem oyan jó az a reggel… :(

    “…A tiszti iskola végzős hallgatói nagyon jó nevelést kaptak: bekiabálás, kifütyülés és hangos röhögés nélkül voltak képesek végighallgatni ezt a tömény hazugságáradatot!…”

    - Majd egyszer, remélem, szemtől szembe megmondják ennek a senkiházinak, és bűntársainak, mit hova tegyenek… bár, ha már erre kerülne a sor, az már valamiféle zendülést jelentene, az meg nagyon nem jó… de hát a “kormánynak” nevezett bűnözői kör mindent megtesz, hogy ez történjen.

    Ráadásul, az orsós olyanokat hazudott, melyeknek jelenleg pont az ellenkezőjét műveli, pl.

    - kiszámítható életpálya VS
    visszamenőleges jogcsorbítások, az életpáályára vonatkozóan

    - “a hazánk megújításáért végzett munkában számítok önökre” VS tönkreteszi őket, sok éve gyűlölködő megjegyzésekkel illeti a rendőrök munkáját

    - “a kabinet a következő években meg fogja adni a világszínvonalú munkához szükséges feltételeket” VS
    folyamatos jogcsorbítások, tendőri intézkedések korlátozása, ellehetlenítése, szerzett jogok visszamenőleges elvétele, életpálya romba döntése, emberi sorsok, családok tönkretétele ez által, 30- 40 éves felszerelés, a beteg korrupció ráépülése immár a rendvédelmisek oktatási rendszerére is (ezt csak olyanok tudják, akik maguk is fegyveres testüet tagjai, vagy azok voltak), stb.

    - “lesz tisztességes, kiszámítható, jólétet biztosító és emelkedő fizetésük, előmenetelük” VS
    fizetések reálértékének folyamatos csökkenése (30 % esés, a 8 évvel ezelőttiekhez képest), bratyi- rendszerre épülő előremeneteli lehetőség (hiába lesz magasabb rendfokozatuk, ha ismeretség híján nem kapnak jobb, végzettségüknek megfelelő beosztást)

    - “tisztességes otthonuk, a legjobb iskolák lesznek elérhetőek a gyermekeik számára” VS
    a csökkenő reálbérek miatt bedőlő lakás és egyéb hitelek, lakáslizing támogatás csökkentésének terve, elszegényedés, a legjobb iskolák meg WTF??? (?!?),

    - “, és lesz biztonságos, nyugodt idős kor “a becsülettel végig dolgozott évtizedek után” VS
    korkedvezményes nyugdíjak és egyéb juttatások visszamenőleges, és eszetlen megvonása

    - “vannak olyan fiatalok, akik … megfékezzék…azokat az embereket, akik szembefordulva a becsületes emberek többségével a bűn útjára sodródtak, és munka helyett mások tulajdonának elvételéből akarnak megélni”

    Ezzel gyakorlatilag saját magát, családját, és politikusbűnözői bratyijait írta le, szó szerint, kik ellen kellne elsősorban megvédeni az országot.

    - “a tévelygések kora lezárult.” VS
    a mai politikai, civil, és rendvédelmi felső vezetés úgy viselkedik, mintha egytől egyig mind be lenne tépve a nap 24 órájában, és úgy hozznák meg “döntéseiket”, reménytelen romlásba lökve az országot, kizsigerelve a fegyveres testületek dolgozóinak többségét

    Szóval…

    - Egyszerűen nincs olyan sora ennek a “beszédnek”, amibe ne lehetne azonnal belekötni, ami ne lenne teljesen nyílt, pofátlan hazugság.

    Komolyan csodálkozok, hogy bírták ezt a hallgatók beszólások nélkül.

    Hogy az “ünnepség” után mit beszélgettek egymás között, arra azért volna egy tippem… és ugyanilyen valóségtartalmú, értelmű beszédeket mondanak a különféle államtitkárok,l miniszterek is, egyéb ünnepségek alkalmával… ez HORROR.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. “..Meg van aki hisz ennek a szelhamosnak?…”

    - A legelvakultabb híveit, és a kitartottjait leszámítva nincs, de sajnos tehetetlenek vagyunk vele szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Aki nincs velünk, az ellenünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. És akkor most a beígért jövőt és pénzt a bohócügyi államtitkár fogja ellenőrizni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. “lesz munkahelyük, lesz tisztességes, kiszámítható, jólétet biztosító és emelkedő fizetésük, előmenetelük, tisztességes otthonuk, a legjobb iskolák lesznek elérhetőek a gyermekeik számára, és lesz biztonságos, nyugodt idős kor”
    Szóval — a “legjobb iskolák” (haha) kivételével — mindaz, amit éppen most vett el tőlük.
    Nagyon hülyének vagy vakhitű fidesznyiknek kell lennie annak, aki ezt elhiszi.
    A főnök furkósbottal nyomorékra verte a kutyafalkát, és most egy velőscsont KÉPÉT mutogatja azoknak, akik még tudják vonszolni magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Látom többen írjátok, hogy innen el kell menni!
    Akinek nincs hova, és nincs miből, az mit csináljon???
    Micsoda dolog, hogy mindenki menekülni akar? Viszitek magatokkal a szülőket, gyerekeket,rokonokat, barátokat is???
    Vagy az itthon hagyottakkal tehet bármit Orbán, mert Ti behúzzátok magatok után a kaput?
    Igaz, menekülni a legkönnyebb…Bocs hogy szóvá tettem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. A “Bazi nagy görög bukta” cikkhez írtam, de úgy látom itt is nagyon passzol.
    “Mintha az öszödi beszéd is az ilyen osztogató kormányzás feladása miatt hangzott volna el mert az ilyen éveken át tartó “szociál”politika ide vezet. Persze a nép mindig hálás az osztogatásért, szavazatokkal hálálja meg, de amikor fizetni kell érte, akkor tör-zúz és diktatúrába hajszolja az országot. Nem ismerős ez? Na most akkor kedves zemberek KI HAZUDIK? Kedves zemberek, ti vagytok a legnagyobb hazugok!”
    Le kéne szokni az adományokért való kuncsorgásról és az osztógató kéz csókolgatásásról, nyalogatásáról a magyar zembereknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Bumburi! Szokták mondani, hogy szégyen a futás…( de a jó édes anyját annak, aki kerget!).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. öregszeder
    Milyen igazad van.Csak van aki nem tud futni.Vagy a “lovakat lelövik ugye”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. bumburi:

    - Tökéletesen igazad van abban az elmenekülős témában, de ezt a helyzetet nem mi teremtettük, ezt ne feledd.

    És igen, aki megteheti, meneküljön, míg még lehet.

    AKI MEGTEHETI.

    Mert jól tudom, sokan nem tehetik meg, pl. az általad említettek miatt. De akinek van rá lehetősége, annak igenis mennie kell, és kész.

    Még egyszer: ezt a nyomorult helyzetet nem mi teremtettük, tessék azokra haragudni, akik ezt előidézték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Bumburi. Azért kell futni, mert igen, a “lovakat lelövik”. Aki nem tudott Hitler elől elfutni, az gázkamrában végezte. Ez van. Ma még megfékezhető az új zsebdiktátor, talán. Aki nem bízik ebben, az fusson,ha teheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Eldrad
    Hárítasz! Miért tolod el magadtól is a felelősséget, hogy nem mi teremtettük???
    Légy erős! Nagy szerepünk volt benne!
    Akkor amikor az első jelekre nem üvöltöttünk! Akkor amikor nem tódultunk ki az utcára milliónyian!
    És akkor is, amikor a munkahelyeken kussba vannak, mert szólni nem szabad! Ezzel szabadítottuk magunkra a fenevadakat, és most meg azt mondod,hogy ezt a nyomorult helyzetet nem mi teremtettük???
    Tévedés ne legyen, mert én nem haragszom. Gyakorlatilag mindenki előtt nyitva van a kapu… Akár egy kis motyóval is útra kelhetünk…
    Az országot meg hagyjuk itt gyáván ezeknek az elmebetegeknek, mint ahogy kiállni sem álltunk, amikor kellett volna?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Nézzétek a képet figyelmesen!!!
    OV háta mögött mindenki feszülten ( van aki napszemüvegben ) figyel !!!
    DE K I R E ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. bumburi:

    - Baromi nagyot tévedsz, én nem tolom el a felelőssséget.

    Én mindent megtettem, ami tőlem tellett, hogy szóban, írásban figyelmeztessek mindenkit, miért ne szavazzon erre a szemét bandára.

    Jól össze is vesztem több ismerőssel, akik közül azóta páran mondják nekem, hogy baromira igazam volt… :(

    Innen viszont vége a történetnek, legalábbis, számomra.

    Torkig vagyok ezzel a szemét, korrupt rendszerrel, ami itt van, és itt is marad.

    Nehogy már ezért én legyek a felelős…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Orbán András Lajos

    Ezért az ótvaros dumáért kár volt a fiataloknak kiállni, meghallgatni a napi adott hazugságot, hisz nagy részük pontosan tisztában van a helyzettel a lehetőségeikkel, csak ugye a sulit nem tegnap kezdték, mikor elkezdték még nem volt hatalmon a csutiszörny…………Így most esküt tettek annak aki szemen köpte a rendvédelmieket, ahogy még szemen fogja köpni máskor is, ehhez ért ezt tudja, a tehén segge mellett ez volt a szokás………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Eldrad
    Én ugyanazt tettem, és teszem a mai napig,kapom is érte a hideget, meg a meleget is.
    Ne haragudj, én nem Téged hibáztatlak. Mindannyiunkat hibáztatom.
    Mert valahogy még is lábra kapott ez az eszement Orbán a bandájával együtt.
    Sajnos abban igaza van Gyurcsánynak, hogy addig nem tudunk változtatni, amíg az emberek a saját bőrükön nem érzik ezeket a negatívumokat.
    És még mindig csak egy lehetőség van ezzel kapcsolatban, az hogy talán…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Az emberek többsége külsőkontroll dimenziós, ezért van szüksége, istenekre, bűnbakokra, másokra, gyerekkori sérelmekre,stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Eldrad, bumburi, ne veszekedjetek. Aki errol a helyzetrol tehet, az a bizonyos 2/3…ilyenek a zemberek, oda fordulnak, ahonnan a koncot vetik felejuk! Nem latnak az orruknal tovabb! En is ezt lattam, hogy paras szemmel emlegettek a fideszt, hogy majd az rendet rak…!! Kerdeztem, igen, akkor lesz penz annak ellenere, hogy tokig el vagyunk adosodva? Haaaatoooooneeem, de..ez volt a valasz meg valami homalyos utalas, hogy majd igy meg ugy….konkretumok nelkul persze. Na, itt a vegeredmeny! Anno en is le lettem huhogva, de egyszeruen senkit nem lehetett meggyozni rola, hogy nem lesz kanaan ha egy program nelkuli igergetessorozatra szavaznak. Most jol pofara estek, de sajnos mi is! Megerdemelnek a fideszfanok, hogy egy eleten at ovi alatt nyogjenek, de nelkulunk!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ingyen sör, potyázás, kéregetés nem lesz 2011. július 4. hétfő | AN

Már megint Orbán Viktor a Fidesz elnöke 2011. július 3. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos