Ronai and Ronai
AMERIKAI

Érvénytelen Orbán diplomája? 2011. július 1. péntek 19:01 Forrás: Klubrádió

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Érvénytelen Orbán diplomája?

Budapest – A Fidesz frakció rendszerváltás előtt diplomázó köre adja vissza a doktori titulusát – mondta Kéri László a Klubrádió Preambulum című műsorában.

A politológus szerint, aki illegitimnek tartja, és ezért kiírja az 1949 és ‘89 közötti korszakot a magyar történelemből, az következetesen tartsa magát ehhez az állásponthoz, és ne viselje az ebben az érában szerzett doktori titulust. Szentpéteri Nagy Richard Kéri László mellett Zsolt Péterrel beszélgetett egyebek mellett az új világrendről, alkotmányozási kényszerről, infantilis társadalomról, sértődött értelmiségről, és politikai szűklátókörűségről.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +38 ( 42 szavazatból)
Érvénytelen Orbán diplomája?, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Sőt! Egyből verjük vissza az anyjába (apjába).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  2. Nocsak nocsak! Kéri rájött hogy rossz lóra tett?Számtalanszor mentegette Orbánt.
    Gondolom már látja hogy mi az irány, és azért szépít.Mármint alapállást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  3. Ha már ezt a témát feszegetik. Akik ‘49, és ‘89 között születtek, azokkal mi lesz?Illegitimek? Kitagadottak?
    Mert ez így költséghatékony lenne. Nem kellene rájuk költeni az eü-ben, és nyugdíjat sem kell fizetni nekik.
    Az agymenést be kellene már fejezni!Akár Orbánról, akár Kériről, van szó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  4. Hitlernek sem volt diplomája,mégis mire vitte,viktor csak követi,a baj,hogy mi magyarok iszzuk a levét a hulye döntéseinek,és hazugságainak,antidemokratikus,ezuton kérek politikai menedékjogot az USA-ban,mivel magyarországon előnyben részesitenek minden más nemzetet a magyart pedig megalazzák,kisemmizik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  5. Miért, van diplomája???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  6. Egy biztos Kéri Laci tanitotta őket akkor éppen tanársegéd volt az egyetemen és politológiát okatatott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  7. Orbán András Lajos

    Ez a fekália kupac (csuti) nem a diplomáját, hanem a puszta létét is meg nem történté kellene tenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  8. Es akkor most csak a Deutsche ervenyes?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  9. Kéri László jó helyen kapirgál ! De itt is az a lényeg hogy ki kinek a kommunistája , és már láthatjuk is a választ ! Kártékonyabb féreg orbánnál a földön sincs ! De a fák sem nőnek az égig !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  10. Sajna azt akarja elhitetni,hogy aki nem fideszes,az az ország ellen dolgozik..Nagyon sok becsületes ember aki szakmailag képzett, még most is az ország hasznára válhatna,ha nem lenne ez a mesterséges megosztottság és uszítás a baloldaliaknak képzeltek ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  11. Kéri úr! Nem is kellett volna elengedni az államvizsgáig orbánt!Féllábúnak miért adnak balett- táncos diplomát? Azért, mert valaki be tudja biflázni a tananyagot és papagáj módjára vissza tudja mondani, vagy nem felkészült, de mindig ki tudja dumálni magát, mindez még nem jelenti azt, hogy megérdemli a diplomát. Az emberi kvalitásoknak is sokat kéne számítani az alkalmassági vizsgán, már ha van egyáltalán alkalmassági követelmény az önök szakmájában! Úgy érzem a tanár úr is kipróbálja a köpönyeg forgatását. Halkan megsúgom, hogy ez nem új sportág a világban és vannak akik már régebben művelik. Mindenesetre Kéri úrból már “kiszerettem”. Nem elég tisztességesnek látszani, tisztességesnek is kell lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  12. Kéri (Úr?)!
    Mindíg azt gondolja, hogy jó ha megkapja a tanítványa a 2/3-ot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Az én jellemzésem szerint: Orbán, Kéri rokonlelkek. Ebet a karóhoz, vagy karót a kutyához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  14. Orbánt és bandáját közmunkára kell fogni havi 30.000 forintért, miután teljes vagyonelkobzásra kell ítélni a dolgozó emberek ellen elkövetett bűneiért.
    Azzal kell büntetni, amit ő talált ki az emberek tönkretételére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  15. Tisztelt AVI! Én nem védem Kérit(05:20), ! De azt gondolom Ő is csak azt a hibát követte el mint sokan mások ! ( Itt jegyezném meg hogy aki nálam jobban gyűlöli orbánt , az festi magát ! Tett a munkásságával annyit hogy így gondoljam!) Ő is a demokrácia szabályai szerint gondolkodott , még akkor is ha nálunk sokkal jobban ismerte ! Én sem tartottam ördögtől valónak a 2/3-ot amikor megtudtam az eredményt , de bíztam – no nem orbánban, hanem a “fideszben és a keresztényekben” ! Orbánt bemutatták számunkra Dr Kende Péter , Debreceni József , amiket Ők leírtak erről a törpe majomról az nagyon durva , és mind a mai napig ezt senki nem cáfolta ! Igaz amiket írtak mindenhez megjelölték a forrást is ! A kézcsókos lovag egyetlen demokráciában sem lehetne számottevő , de itt még talán meg is koronázzák !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Orbán 2/3-os többségéhez bizony hozzájárult Kéri úr is! Gratulálok a tanitványához! A tanár úr nálam leszerepelt, pedig egykor nagyon kedveltem. Hasonló a szitu a “Gazsi”-hoz! / T.G.M./

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Bolygó! Előre bocsátom, minden tiszteletem a hozzászólásodért. Tartalmazza mindazt, amit képtelen voltam és vagyok felfogni. Hogyan lehetséges az, hogy az emberek megbíznak egy ilyen lelki szörnytegben mondván, hogy majd a pártja kordában tartja? Az UD Zrt ügy, a kubatov- lista, az előző kormányzás és a többi hitványság nem volt ilyesztő ébresztő, hogy mi készül itt? Miért kellett beleálmodni ebbe az emberbe és pártjába olyat, ami még nyomokban sincs meg benne? Miért álmodta bele Kéri is, pedig Debreceni, Kende tényekkel igazolták az állításaikat? Hogyan lehet ennyire figyelmen kívül hagyni világos és egyértelmű jeleket, tényeket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Az biztos,hogy Gonosztörpnek van egy amerikai diplomája is ,ami az országnak akkor 30 millióba került.Ez egy díszdoktori diploma, tudomásom szerint Bostonban vette át,miután népes sleppjével különrepülőgépen átszelte az óceánt.Olcsóbb lett volna,ha átúszik érte a bandával,bár nem hiszem,hogy a cápák akár többévi éhezés után is hajlandók lennének fideszes húst enni !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Abból a néhány sorból, ami fent olvasható, egy gondolatot kell kiragadni, az Új Világrend, vagy, NEW WORLD ORDER! Itt a lényeg, mindezt már Georg W. apukája méltatta a 90-es években, mikor elnök volt, és kioktatta a Grúz elnököt, Ghamsahurgia-t a folyamatban lévő Új Világrendről! Tudja valaki pontosan, mit is takar mindez? Avagy csak hallott róla?? Súgok egy kicsit! Amit ma Orbánék tesznek, az a főpróbája a teljes és fokozatos bevezetésnek. A világ hallgat, senki sem szól és tesz semmit! Ez közérdek, mármint az Övék! Majd a következő stációban jönnek a többi országok sorra, korbács és bunkósbot nélkül elfogadtattni azt, hogy rabszolga vagy, és örülj annak, hogy éhbérért dolgozhatsz! Segítek, példa erre hazánk, már látszanak a következő országok is, és érvényesíteni is fogják az akaratukat. Mikor majd már majdnem kész a terv, nem várt dolgok eseményei miatt, jön az összeomlás, kapkodás és pánik, anarchiába torkollik a világ. Katasztrófák sorozata, nem várt és tervezett lépések eredményei ezek, amit Univerzálisan osztottak le a játékosoknak. Ne feledjük el, mi vezetett el idáig, kiknek az okoskodásai (Darwin, Niche, Fraud, Marx, Engels, GRAMCHI), állanak a háttérben, persze a vallásokat ki ne feledjük! Egy lényeges dolog: hiába vágom le az egérpárom farkát generációkon át, akkor is farokkal születnek az egerek, evolúció? Büszke vagyok arra, hogy én is ISTENTŐL származom, és a megoldás is úton van már. Akik hitetlenkednek mindebben, rövid hónapokat kell már csak várni a nagy bajok kezdetéig, amit nem ember fog előidézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Mikor lesz a Világvége? Le ne késsem basszus!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Legfeljebb Orbán diplomájától számítják az érvényességet.
    Csak politikai akarat kell.
    Ez nem gond…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Lám lám kezdenek rájönni egyre többen hogy rossz az irány???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Minta kommentelő

    A fidesz valódi arca:
    http://www.dailymotion.com/video/xjo4gf_schmitt-pal-ujevi-beszede_news

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Orbán, mint jogász már akkor leszerepelt előttem, mikor azt találta mondani, idézem:”Majd jönnek az okos jogászaink, akik megvédenek minket oszt jó napot”Egy ilyen öntelt, jogvégzett embernek minek is kellenek okos jogászok? Pláne, ha miniszterelnök aspiráns. Tán csak nem 2 zsák krumpliért vásárolta meg a diplomáját? Kéri meg szegény olyan amilyen, egy tény a felesége sokkal értelmesebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. Orbán röhög a markába ‘ Mindent elhittek neki ‘ Kétharmados többsége van ‘ Azt csinál amit akar.Azt mondhat ,amit akar ‘ Csak egy történelmi korszakot nem lehet semmisé tenni ‘ Ezek szerint a diplomája érvénytelen ‘Vagy nem ? Ha ez kellett a magyaroknak …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Kedves “Bolygó”
    Kérivel csak az a bajom, mert régebben nagyon szerettem szellemes értelmes megszólalásait, hogy a 2010-es választások előtt nagy Gyurcsány fóbiájától elvakítva (amit a mai napig nem vetett le), ha jól emlékszem Kálmán Olgánál mondta az ominózus megjegyzést a 2!3-ról.
    Kedves Vezetőnkről akkor alakult ki a nem éppen hízelgő véleményem, hogy a nyert 1998-as választások után 2-3 hónappal egy vasárnapi napon épp a templomból kijöve (“csuhások térdre imához”) a TV riporterének kérdésére lekezelő hangon azt válaszolta, hogy nem képzeli, hogy ima után fogok válaszolni magának. Na ez után kezdtem azt a kezemet nem szeretni amelyik az akkori választásokon először (és utoljára) bedobta az urnába a Fideszre való szavazatomat. :)
    Azóta már jóvá tette bűnét és én megbocsájtottam neki. (már mint a kezemnek) :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Diploma? – mit ér, ha hozzá semmiféle munka, aktív szakmai tevékenység NEM társul, annyit ér ez az ember mint a f o s O t t ruha…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Stumpné Bekes Margit

    Nyugodtan használhatják WC papirnak is,mert annyit ér!!! Ugyanis eddigi működésük során a jog NEM ismeretéről tettek tanubizonyságot!!! Tehát a diplomájukat hozomra kapták,ami teljesen devalválódott.A tudásuk a bánya béka segge alá került!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Az a helyzet hogy egy embernek nem a diploma adja meg az értékét! Hanem ahogy él és viselkedik! Példa erre a főnarancs és bandája. Egyébként új időszámítás következik alkotmányozó Orbántól kezdődik. Úgy fogják hívni sötét középkor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Teljesen mindegy, hogy ennek a suttyónak van-e diplomája, vagy sem. Ő mondta -jogászként-, hogy “majd jönnek a jogászok, oszt jó napot” -amikor a választás előtti kampánycsendet szándékosan megsértette 2006-ban. Tatabányán, annak a polgármestere most Orbán államtitkára. Nagyobb baj, hogy gőzerővel beindult a fecsúti ÁVH egy az uniós elnökség lezárulta utáni napon. Nemsokára megnyílnak a büntetőtáborok, visszaállítják a határzárat.- Akinek esze van, most már gyorsan ,menekül innen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. A fenti kép készítésekor jelen voltam, mellette állt Hillary Clinton és épp a Reuters munkatársa tett fdel egy elég össze-vissza kérdést a külügyminiszternek, Orbán pedig füléhet emelte a fejhallgatót. A Parlamentben készült a közös sajtótájékoztatójukon, másik oldalt a lángész Szíjjártóval. Semmit nem mondott ott sem ez a suttyó, Hillary megpróbált azért valami értelmeset összehozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Messzemenően azonosulok Kéri László úr véleményével, mitöbb, melállapításaival is!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ingyen sör, potyázás, kéregetés nem lesz 2011. július 4. hétfő | AN

Már megint Orbán Viktor a Fidesz elnöke 2011. július 3. vasárnap

Ellenfél nélkül 2011. július 3. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos