Ronai and Ronai
AMERIKAI

Meg akarta ölni Barack Obamát 2011. július 7. csütörtök 9:46 | Rákócza Richárd Forrás: AP

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Meg akarta ölni Barack Obamát

Milwaukee – Az Egyesült Államok elnökének meggyilkolását tervezte a 41 éves James Vernon McVay, aki egy másik embert már meg is ölt, ezért letartóztatásban van. Ha nem kapták volna el, saját állítása szerint hullák szegélyezték volna útját Washingtonig.

A Madison mellett letartóztatott McVayt Wisconsin hamarosan kiadja Dél-Dakotának, ahol egy 75 éves asszony meggyilkolásával gyanúsítják. A férfi letartóztatása után vallomást tett a rendőrségnek. Elmondta, hogy több gyilkosságra is készült. Washingtonba akart utazni, ahol tervei szerint fegyvert vett volna, hogy azzal megölje Obamát.

„Ölni és ölni fogok addig, amíg el nem kapom őt”, mondta McVay kihallgatóinak az elnökkel kapcsolatban.

Ed Donovan, az elnök és családja védelméért felelős Secret Service szóvivője elmondta: a már börtönviselt férfi 2009-ben, amikor Nebraskában volt rács mögött, rabtársainak már tett hasonló kijelentéseket.

Az eddigi viselt dolgaiból ítélve nem kétséges, hogy tettét megkísérelte volna végrehajtani. A 75 éves Maybelle Schein torkát álmában vágta át az idős asszony Sioux Falls-i otthonában, majd fehér Buickján hajtott a wisconsini Madisonba, ahol „rajta akart ütni egy rendőrön, hogy megölje és fegyverét megszerezze”.

Az elnök megölésére két éve gondolt komolyan először, amikor épp egy dél-dakotai börtönben ült. Június 30-án helyezték feltételesen szabadlábra. Órákkal rá már lopott egy Walmartban, ott tett szert a késre is, amivel később gyilkolt. Azért éppen Scheinre esett a választása, mert nyitva volt a garázsajtó, és amúgy is gyilkolni volt kedve. Innen lopta el a Buickot, amivel útját folytatta.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. “gyilkolni volt kedve”. remélem a villámot meglovagolni is lesz majd kedve….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Felakasztani való elmebeteg!
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Halalra fogjak itelni. 20 evig fog bortonben ulni. Ezalatt ugyvedei fellebbeznek
    mindenhova es azon fognak vitatkozni hogy a mereginjekcio okoz-e szuksegtelen
    fajdalmat. Azutan vagy kivegzik vagy nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos