Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Clinton Pesten 2011. június 24. péntek 8:07

  • Hozzászólások(97)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Clinton Pesten

Magyarországra utazik Hillary Clinton külügyminiszter, hogy részt vegyen a Tom Lantos Intézet megnyitásán. A magyarországi sajtóba is kiszivárgott, hogy az amerikai külügyben nagy vita előzte meg a látogatást. Való igaz, hogy az amerikai külügyminiszteri látogatás botrány és szégyen abban az esetben, ha Clinton nem azért megy Magyarországra, hogy az alkalmat kihasználva, beszóljon a magyar kormánynak. Mindaz ugyanis, ami Magyarországon történik, totális ellenkezője mindannak, amit Amerika jelent, amit képvisel, amiért a Tom Lantos Intézetet az előző kormány határozata alapján létrehozták, és ami Tom Lantos életművét jelenti.

Már az is szégyen és gyalázat, ahogy az Egyesült Államok csak csendes távolságtartással szemléli egy NATO tagországban a demokrácia teljes lebontását, a jogállamiság lábbal tiprását. Adtak bizonyos jelzéseket akkor, amikor a májusi kelet-európai csúcsot nem Budapesten, hanem Varsóban rendezték meg, amikor Obama elnök nem Budapestre, hanem Varsóba ment. De ezt csak a diplomáciában jártas vájt fülűek értik meg, az egyszerű embernek nem mond semmit, nem is érti, nem is tud róla, meg se hallja. Márpedig ha így van, akkor semmiféle nyomásgyakorlást nem jelent az autokratikus hatalmat építő Orbán-rezsimnek.

Ez olyannyira nem jelent semmit, hogy Orbán azt a szemtelenséget is megengedte magának, hogy miután Budapest helyett Varsóba ment Obama, Gojóstolat nem engedte megjelenni a tiszteletére rendezett közös vacsorán. Büntette Obamát, helyette a Vatikánba rendelte egy koncertre, ami tőle elegáns gesztus volt, mert mehettek volna futballmeccsre is, ahogyan szoktak, csak ezen a napon biztos nem játszott a Videoton. Miután Orbán barackot nyomott Obama fejére, és megalázta az amerikai elnököt, Hillary Clinton elmegy most Budapestre. Ha nem azért megy, hogy egyenesen és világosan beolvasson azért, mert Magyarországon Mussolini fasiszta rendszerét utánzó államot építenek fel, akkor ez az Egyesült Államok szégyene, a magyarországi demokraták, a magyar nép cserbenhagyása és megalázása.

A magyar demokraták mindig is úgy tekintettek Amerikára, mint a szabadság és a demokrácia hazájára, amely nemcsak példát mutat, de sokat tesz a demokráciáért, más népek szabadságáért. Mindig is abban bíztak, hogy Amerika kiáll a demokrácia értékei, a magyar demokraták küzdelme mellett, és nem paktál le egy nacionalista populista vezetővel, amely a jogállam legalapvetőbb szabályait lábbal tiporva egy autokratikus hatalmat épít Európa közepén.

A NATO-ba is azért lépett be Magyarország, mert a demokráciák családjába akart tartozni, és bízott abban, hogy a belépéshez támasztott demokratikus követelményeket a szövetség vezetői azután is megkövetelik az ország mindenkori vezetőitől, ha Magyarország már a NATO tagja lesz. Ha Hillary Clinton nem használja ki ezt az alkalmat arra, hogy nyomást gyakoroljon a magyar kormányra, hogy számon kérje a demokrácia értékeit, akkor azt Magyarországon bátorításnak veszik a demokrácia ellenségei, és propagandájukban úgy értelmezik majd, hogy az Egyesült Államok jóváhagyását adta, legitimációjával tüntette ki mindazt a gyalázatot, ami ma Budapesten történik. Ráadásul mindezt Tom Lantos nevéhez kötve.

Tom Lantost úton és útfélen a legválogatottabb és legalpáribb jelzőkkel gyalázta és zsidózta az a magyar jobboldal, amelynek képviselői most megnyitják majd a Tom Lantos Intézetet. Tom Lantos halála előtt nem sokkal találkozott még Washingtonban Orbánnal, és ezt arra használta fel, hogy beolvasott neki a szélsőjobboldallal való összejátszásuk, a Magyar Gárda megalakulása miatt, amit a Fidesz alig leplezetten támogatott. Most forog a sírjában, hogy ezek a fideszesek nyitják meg a szabadság és a demokrácia védelmére hivatott Tom Lantos Intézetet, amelynek az ő szellemében kellene működnie.

Bármily fájó, meg kell említeni, mindez a Lantos család, az özvegy és a leszármazottak szégyene. Ismerniük kellett annyira Tom Lantos életét, szilárd és jellemes karakterét, hogy efféle kompromisszumokba soha nem ment volna bele. Még azért a 3 milliárd forintos támogatásért sem, amit a magyar kormány az adófizetők pénzéből a Tom Lantos Intézetnek ad. Vajon miféle szabadságot és demokráciát képvisel az a Tom Lantos Intézet, amelyet a demokrácia és a szabadság lábbal tiprásáról elhíresült, a nyugati lapok által Európa utolsó diktátorának nevezett Orbán Viktor fog megnyitni.

Abban az országban fognak Tom Lantosnak emléket állítani, amelyből holokauszt túlélőként elmenekült, és ahol az antiszemitizmus polgárjogot nyert a közéletben, ahol egy náci párt van a parlamentben, amelylyel a Fidesz önkormányzatokban együttműködik. Egy olyan országban, amelyben elfoglalta a kormányzat a közmédiát, amelyből kiszorult nemcsak az objektivitás, de minden más ellenzéki vélemény is. Mindaz, ami történik meggyalázása Tom Lantos egész életművének, az elveknek, amit képviselt, és ha ehhez az Egyesült Államok külügyminisztere is asszisztál, az elárulása lesz az emberi jogoknak.

Ha Clinton nem fejezi ki tiltakozását az ellen, ami ma Magyarországon zajlik, akkor olyan állapotok kiépítését szentesíti, amelyek miatt a világ más részein Amerika háborúkat vív, és szankciókat alkalmaz. Közös lesz a szégyen a Lantos családdal.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +42 ( 44 szavazatból)
Bartus László: Clinton Pesten, 4.8 out of 5 based on 29 ratings

  • Hozzászólások(97)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

97 Reader’s Comments

  1. Bocsi, látom most már megjelent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Kedves Laci,

    nincs mit köszönnöd.
    Sajnálom az esetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  3. Lehetne vitázni erről. Azért megjegyezném, a markáns nemzettudat kultúrnépeknél határok közt maradt, egészséges lendületet adott. Mondom, kultúrnépeknél, ahol a fokosch és tschikhos, meg glásch mellett volt még egys-más. Szóval, a fürdővíz kiöntés előtt a gyereket vegyük ki a kádból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. A markáns nemzettudat pl. Szerbiában is meghozta a gyümölcsét, de említhetnénk Németországot 1944-45-ben, Japánt 45 augusztusában, az arab világot 1967 nyarán. A markáns nemzettudat vezetett Trianonhoz.

    Az, hogy téged a demokrácia nem elégít ki, egyéni szoc probléma. Irány Észak-Korea.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  5. Nem igaz. Nem maradt határok között, már legalábbis ha a közbeszéd szerinti kultúrnépekre tekintünk. Csak hát vannak akik győztesen jönnek ki a konfliktusból, és eladhatják a “felszabadítás”, “demokratizálás”, “békeharc”, stb. varázsszavakat.
    És persze a magyar nemzettudatnak a hozzászólásod alapján elfogadhatónak kellene lennie, hisz csak az ezeréves határokon belül gondolkozunk, nem kell más nép hazája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (6 szavazatból)
  6. Nicsak Ricsi, hát a földrajhoz is értesz. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Ricsi, nem szeretnék ellenpéldákat felsorolni, hisz az általad felsoroltakat elismerve (talán a 1967 sántít egy kicsit) nem jutnánk a végére a polémiának.
    Azt, hogy egyéni szoc. problémának nevezed a jelenlegi demokrácia berendezkedés elutasítását, tévedés, nem jellemző rám (ránk) anyagi megfontolásból politikai berendezkedést támogatni, csak az igazságérzetem diktál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  8. Hanna, most, hogy minden tisztázódott, remélem köztünk maradsz :)

    Remélem Hillary majd jól beolvas a szeretett vezetőinknek amikor idejön.
    Van elég a rovásukon. A legutóbbi honvédelmi minisztériumos terrorbombázós cikkel feltették az “i”-re a pontot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. Kedves Hanna szívesen segítettem örülök hogy rá jöttél a végén hogy az a hiba áll fent amit említettem. Remélem legközelebb előbb kérdezel mint ahogyan én is előbb kérdeznélek hit béli dolgokról mivel tudom ha igaz útba igazításra lenne szükségem hozzád kell hogy forduljak.
    ………………………………………

    Olvasom a méltatlankodást hogy a “turbó magyar” rasszista hozzászólások moderálva voltak vannak s lesznek s teljesen egyet értek a felháborodással s megoldást is kínálók rá!!! Nem kell ide írni ,el kell menni a nagy hírű sutyó portálra “kuruckodni” ott még taps vihart is arathat velük.
    Jah el nézést nem sutyó hanem szittya de hát ez majd mindegy. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. S való igaz,nincs demokrácia az A.N en. Szerintem van itt egy két ember még rajtam kívül aki kifejezetten örül ennek s természetesnek veszi hiszen “otthon sem teszi a sz…..az asztalra senki ” bár tudjuk hogy az élet elkerülhetetlen velejárója.
    Tehát bizonyos nézeteknek már önös érdekből sem ad megjelenési felületet semmilyen formában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Karcsi, ha már akkora magyar vagy, a józan vitának a megfelelő helyen
    lehet helye. Nem állítom, hogy a “trianoni békét” helyeslem ezt több nyugati ország is úgy ítéli meg,hogy Magyarország számára aránytalanul hátrányos volt.
    A II. Bécsi döntés jelentős javulást hozott, ezt is elrontottuk.
    Itt csak Molotov-Kristoffy- Bárdossy jegyzék és táviratra gondolok.
    De itt és most CLINTON mama látogatása a téma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Gonoszka de izzé vagy :-) hát nem mondtad el nekik??
    Látod mivel mindig félre érthető vagy így Gruppenleiter t csinálnak belőled.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. T. sly,
    Javaslom, ne vesd le az álarcot, fogadd el van más vélemény is a tiéden kívül. Én megpróbálom a jobbító szándékot feltételezni még egy elkötelezett antifáról is, mert a gondolataimban is befogadó vagyok.
    Gonoszka, nem vagyok akkora magyar. Mindig akkora magyar vagyok, amekkorának a környezetem elismer, megerősít.
    Clinton pedig oda látogat, és olyan intézetet avat, olyan véleményt fogalmaz meg amilyet csak akar, de ez a jog illessen meg minket is itthon, vagy akár az USA-ban. A napi örömömet inkább a hegyvidéki turulszobor megmaradása jelenti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  14. Gonoszka, én hivatalból mindenhez értek.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Sly, demokrácia az, amikor az emberek maguktól is tudják, mire NEM szabad szavazni.

    Mo-on nemhogy nem tudják, de még ki sem termelődött az elmúlt húsz évben olyan párt, amire józan, európai gondolkodású ember szavazhatna.

    Ha pedig az AN-nen demokrácia lenne, elöntenék a nácik meg a nem náci szimpla elmebeteg trollok is. Mindkettő felbukkanására volt példa.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. mit is mondott erről Platon ülve a platón? …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. összekeveredtünk a szerveren…… Platon…. a 15:25-ről…:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Ez a fazon, aki a műlábában csempészte a heroint?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Heroin a műlábban? Erről a Vörös Zsaru ugrik be:

    -Kákije vási dokázatelsztvá?

    Aztán a Kormányzó Úr a következő pillanatban le is terítette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Köszönöm Bartus Úr! Mindent elmondott, amit kellett a témával kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Macskafogóból van a duma.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. T,Charlie

    Én sajnos nem vagyok olyan nyitott elfogadó , liberális mint a nemzeti szocialisták.
    Pfüüü ez sántít mi? Nem véletlenül.
    Abból sem csinálok titkot hogy mégis csak van valami közös bennünk mivel én egy fél e bánásmódot egy fél e gyógyszert tartók kívánatosnak a fentebb említett ideológia követőinek. Nem hiszem hogy ecsetelni kéne mire gondolok.

    Kedves ricsim tudod hogy értettem azt “az AN nem demokrácia” :-) persze hogy nem gondolom hogy úgy hogy nincs meg az AN en a “gondolati demokrácia”
    hanem úgy hogy bizonyos nem szalon képes gondolatok ideológiai irányok nem el fogadhatóak minimális szinten sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Én is így értettem. Ha mindenkit beengednének, azzá válna, amivé nem egy jó kezdeményezés vált, egy nyilas röfögdévé. Túl sokan vannak, és túl sok a szabadidejük.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Remélem Hillary Clinton tényleg elmondja a véleményét kendőzetlenül. A legjobb az lenne ha mi is hallhatnánk.Nagyon kíváncsi lennék rá ezért a nyílt színen kellene ezt megtennie.Ha már 56-ban én is és sokan úgy gondoljuk cserben hagytak most másként kell tenni.Visszahoznák sokunk bizalmát és a jövőbeni reményeinket Amerikával kapcsolatosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. T. sly
    Nap mint nap tapasztalom a kirekesztettséget a “mifajtánkkal” szemben, de hát nem mindenkinek és nem minden korban adatik meg a győzelemmel kecsegtető küzdelem az országunkért, kultúránkért, gyermekeinkért, a jövőnkért.
    Hibáinkra pedig csak egy “gyógyszert” ismerek: a keresztény életszemléletet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  26. Ricsi, valahol erről a pagocsai dologról, a harmadában kapált krumpliról
    és kukoricáról, a mezőgazdaságról és a további útról jó lenne beszélgetni.
    Ma megnézném ezt a Pagocsát. Mit gondolsz, milyen lehet?
    A parlagon heverő földekre, a Veres Péter, Nagy Imre fémjelzett földreformra, az éhségre és a fenyegető éhséglázadásra gondolok. Mi a véleményed, rossz irányban gondolkodom?
    Népszava. hu Blog? Nolblog? Hol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. Következő külügyminiszteri útja Clinton asszonynak Kadhafihoz, Fidel Castrohoz, Hugo Chávezhez és a többi diktátorhoz fog vezetni?
    Szégyellem magam helyettük, amerikaiak helyett is!
    Könnyű úgy dumálni, hogy közben mi beledöglünk.
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. Kissé elszomorító, hogy amikor ég a ház, – erről szól a cikk Klintonnal kapcsolatban is, – akkor néhányan vagy tudományoskodva, vagy jelentéktelen dolgokon vitakoznak a demokrácia ürügyén. A főszerkesztő cikkének minden egyes betűje a magyar nemzeti lét jövőjét meghatározós problémákról szól, és egyértelműen és jogosan veti fel Amerika felelősségét. Amerika felelőssége hitlerizmus kezdetén is megmutatkozott, de tökölődött Európával együtt és mire felébredtek már késő volt. A cikkben leírtaknak a vízcsapokból kellene folyni egész Európában. Sajnos igaza lett a főszerkesztőnek amikor egyik cikkét régebben úgy címezte, hogy Miért nem ordítotok? Uraim és Hölgyeim! Azzal kellene mindenkinek foglalkozni, – hogyan kell úgy ordítani, hogy minél többen, többek között Amerika és az Európai Úniónak nevezett szövetség végre meghallja, és ne gyáván, hanem eredményesen tegyen már valamit. Ehhez kellene javaslatokat gyűjteni, többek között minél több tagot szerezni az Amerikai Népszavának. Jó lenne, ha mi magyarok legalább minél többen felébrednénk végre. Még mindíg a Fidesz népszerűsége vezet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Kedves keddi,

    bocsanat, koszonom a kedves szavakat, de nem vagyok foszerkeszto. Ott van az impresszumban, hogy Szerkeszti a Szerkesztobizottsag. En a tulajdonos ceg tulajdonosa vagyok, es egy ujsagiro. A lapban megjeleno tartalmakert a tulajdonos ceg felel, New York allam es az amerikai federalis torvenyek alapjan. Udvozlettel, Bartus Laszlo

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. T. Charlie :
    Remélem lessz még jog ebben az országban és számtalan ( előző ) bírósági ítélet értelmében végre eltüntetik az Általad imádott , sokak szerint pedig provokatív és fasisztoid jelképet megtestesító Turulszobrot.
    Mégcsak arra kérlek neválaszolj erre az írásomra úgysem olvaslak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. keddi, ordítunk, de láthatod, mindenki befogja a fülét.
    Tudnak rólunk, bizonyára az illetékes figyelő már továbbította
    a reakciókat, csak senkit nem érdekel a dolog. (Rajtunk kívül.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Az első robbanás után majd megszólalnak: Nicsak, már megint a magyarok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Gonoszka,
    Nem ordítunk, hanem kommentelgetünk szép csendben, csak a billentyűzet kattogása hallatszik. Az eddigi tüntetések is csak suttogások voltak, a rendvédelmiekét mondanám rikkantgatásnak. Az ordítás az egészen más…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. T. keddi,
    Miért nem lehet elfogadni, hogy a magyarok maguk szeretnék meghatározni az életüket? Ha egy bizonyosan kisebbségnek ez nem tetszik, hívni kell az USA-t meg az EU-t? Életünk egyik legsúlytalanabb egyénisége (Clintonné) majd ránk dörrent, ezt várjátok? Ő a hiteles? Vagy Strauss-Kahn?
    Tényleg igaz, hogy a történelem ismétli önmagát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  35. Mi azt hisszük, hogy ordítunk. Én igazat adok neked, mert a tüntetések viccek voltak, nem tüntetések.
    Tudunk mi ordítani, de ravaszul először elveszik az öregek pénzét, azokért meg ordítson a fene. Aztán a spórolt pénzt veszik el, még nem is látják, hát már
    miért ordítanának.
    Aztán majd kerítés mögé lesznek zárva, ott meg az éhségtől nem lesz erejük
    ordítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Bevallom én is vétkes vagyok, mert arra várok, hogy kivel mehetek ordítani. Ha mindenki vár valakire, akkor nem lesz ordítás sosem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. T. Charlie,

    türelemmel kivártuk, hogy mit jelent az erősen “nemzeti elkötelezett” nézőpont. Hátha van Önök között is nem kirekesztő nemzeti elkötelezettségű ember, amilyenek például mi vagyunk. Idézem Önt: “Ha egy bizonyosan kisebbségnek ez nem tetszik, hívni kell az USA-t meg az EU-t?” Azt mondja, ha egy “bizonyos kisebbség”. Három hozzászólás után megjelemnt a kódolt zsidózás. Ennyit erről. Ezzel Ön ezen a website-on befejezte a működését, tudjuk ajánlani a kuruc.info-t. Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket, viszontlátásra. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Utalom a szobrot melyet engedely nelkul es a keruletem lakoi beleeggyezese nelkul allitottak fel!!!!! Ronda es nem oda illo, megprobaljak magyarazni, hogy az nem olyan es nem azert.
    Nap mint nap lattam, ronda, ilyeszto es nem odaillo!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Mar megint ismetlek es fogalmazasi hibat vetek, de annyira merges vagyok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Az elozo polgarmester, kinek a szobor is koszonheto /fideszes/, emlekszem csont sovany fiatalemberkent kezdte, mire a ket idoszakot tuleltuk, mialatt rengeteg kart okozott a XII. keruletnek /pl. a MOM -parki beruhazasok, az irodahazak engedelyezese stb./ ugy koszont le, mint egy kover pocok, jol meghizott es meggazdagodott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Erre en is kivancsi vagyok. Mar hogy a miniszterasszony menyire fog beolvasni, ha egyaltalan be fog olvasni.

    Azt boritekolom hogy ha kemeny hangu lesz a dolog akkor a kormany hamaosan kivonja a katonait Afg bol mivel csak ez az egyetlen olyan terulet ahol nemi revansot vehet.

    Amugy meg OV-nek nem szamit ha negativot mondanak rola mert neki kuldetese van es ezt tuzon vizen sot barmi aron ( amit mas fizet ) vegre akarja hajtani.

    Egy ismertebb elodje kenyszerkepzeteben szenved miszerint o neki van arra egyedul kepessege kuldetese hogy ezt az orszagot kivezesse es az o sorsa az orszag sorsa is.

    Amenyiben ez az orszag elutasitana ot az azt is jelentene hogy az orszag ez eletet utasitja el es igy nem erdemelne tovabbi helyet a nepek kozott.

    A fentieket amugy teljesen komolyan gondolom es semmi ironizalasnincs benne.

    Az eddigi kormanyok utan is csak rosszabb es rosszabb lett de ez a mostani maga a dogvesz es pusztulas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. T. Charlie !

    Jobban kellene ismernie a történelmet! Nem jelölöm meg, hogy pontosan milyen időpontban, de legalább 1920-tól,. Ez talán Önnek sem jelenthet nagyon nehéz tanulási folyamatot. Végül egy idézet.”Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Pocakos (2011. június 24. péntek, 09:24)
    Mi az, gyököt voltál magadból s Pocakos Pocakosból simán Pocakos lettél? :-)
    Még “down under” vagy?
    Hiányzol a listán!
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Hát!??? Ennyit a nagy magyarkodásról!
    Amikor a magyar hadüzenetet átadták az USA külügyminiszter helyettesének, meg kellett néznie a térképtárban, hogy hol is van Magyarország, mert nem tudta. Ezután fogadta a magyar nagykövetet.
    – Mi Magyarország államformája?
    – Királyság.
    – És ki a a király?
    – Az momentán nincs.
    – És ki van?
    – Horthy Miklós ellentengernagy őfőméltósága.
    – Értem, tehát van tengerük.
    – Nincs.
    – Van területi követelésük az USA-val szemben?
    – Nincs.
    – Kivel szemben van?
    – Romániával szemben.
    – És mért nem hajtják be rajtuk?
    – Azt nem lehet, ők a szövetségeseink!
    – Értem, mondta a külügyes, és ezután átvette a hadüzenetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Bartus Lacinak, a biztonság kedvéért: még egy bocsánatkérés.
    Jimbonak: hála a meg nem érdemelt kedvességéért.
    Sly-nak: köszönet, mert valóban az ő szavára jöttem rá, hogy mi a probléma.
    A probléma amúgy nem technikai. A probléma az, hogy olyan világot csináltunk magunknak, ahol nehezen terem meg a bizalom. Meg, hogy sokat, s túl hamar beszélünk. Én legalábbis. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Fentebbi probléma egyenes következménye, hogy inog alattunk a föld. Nem működik sem a kapitalizmus, sem a demokráciánk. Egyesek globalizmussal próbálják gyógyítani a beteget, mások centralizálással, egyesek nyugatra, mások keletre fordulnak, honnan jön a segítség.
    Méájin javo ezri? (“Honnan jön az én segítségem?”)
    Míg orbánék azt hiszik, hogy majd erőszakkal megváltoztathatják az egyént, (kap a nyakába 200 ft-os kólaadót, meg kötelező lesz a foci, nem tudja megfizetni a gyógyszereit, de dolgozhat éhbérért, s abból a pénzből tuti nem fog elhízni…) s ettől majd egészséges akar lenni…, s így települnek rá az élet teljes spektrumára.
    De nem fog nekik sikerülni. Mert igazi változás csak belülről kifelé jöhet létre. Persze, a nagy kísérlet időtartamára ők nagyon jól fognak járni. S utánuk a vízözön (vagy valami olyasmi)…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Hanna:
    A segítség Nyugatról jön.
    ( Vagy legalábbis a receptje.Szögletes üveget meg bárki tud gyártani , nyomdák is vanna a red label előállításához. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos