Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elutasította a médiahatóság a Klubrádió javaslatait 2011. június 17. péntek 0:38 | AN

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elutasította a médiahatóság a Klubrádió javaslatait

Budapest – Komolytalannak tartja a médiahatóság a Klubrádió pályázatmódosító javaslatait. A közmeghallgatáson a rádió 22 pontban kért változtatást a kiírt pályázaton. A Szalai Annamária vezette testület szerint a Klubrádió javaslata törvénytelen, kérése igazságtalan a többi pályázóval szemben. Elkezdődött a szemforgatás: úgy néz ki, eldőlt a Klubrádió sorsa, demokratikus álca alatt egyszerűen kinyírják az ellenzéki média vezérhajóját. Nem kérdés, kinek az utasítására.

Kiricsi Karola komolytalannak nevezte a Klubrádió által megfogalmazott igényeket, amelyeknek szerinte az a céljuk, hogy a rádióra szabják a pályázati kiírást, ráadásul ingyen biztosítsanak hasznosítási jogot az értékes kereskedelmi frekvenciára. Az előbbi egyszerűen törvényellenes, az utóbbi igazságtalan lenne a többi pályázóval szemben – tette hozzá.

Az MSZP a pályázattal kapcsolatban azt közölte: a miniszterelnök célja elhallgattatni az ellenzéki hangot, amit a rádiók körében már csak a Klubrádió képvisel. Szalai Annamária pénzért nyújtja szolgáltatásait,  így hálálja meg 9 éves kinevezését és a miniszteri fizetését Orbán Viktornak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 6 szavazatból)
Elutasította a médiahatóság a Klubrádió javaslatait , 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(12)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

12 Reader’s Comments

  1. A kis huncut!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Mocskos Orbán,takarodj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  3. Mit várunk ettől a repedt sarkútól? Tisztesség, becsület, tolerancia, ettől oly messze állnak ezek a fogalmak, mint kurvától a jámbor élet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  4. Arra kérem az amerikás magyarokat, hogy járjanak el az amerikai kormánynál az ügyben, hogy az európai demokráciákkal közösen újra létre kellene hozni a diktatúra elleni szabad rádiót. Ennek megvalósítása lehetne, hogy a határok mentén felállított adókról a 95,3-as frekvencián, vagy ehhez közeli frekvenciákon a jelenlegi Klubrádió munkatársai által szerkesztett adást kellene Magyarország egész területére sugározni. Az adókat Nato katonai őrizet alá helyezni. Fasiszta diktatúra ellen akár ilyen eszközök is bevethetők. Tenni kell amíg nem késő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. Papa, itt van a Kohanyi Tarsasag, de az az érzésem, hogy nem az «amerikas» magyarok alkotjak a zömét! De persze lehet, hogy tévedek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  6. Ellenzék, irány az internet!
    Webhely, online rádióadó.
    És nem egy, hanem ezer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Valamilyen szabad frekvenciát kéne igénybe venni, hogy legalább a kábeltévéken keresztül fogható legyen a Klub rádió.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Szalai és csőcselékét apportként kellene bevinni az “orbánbányákban” telepítendő Fidesz-Kndp munkatáborokba! Kalapácsot és vésőt az agyamentek kezébe!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. “Az egész beállítás irodaszexre utal, ”

    Irodeszex? Ezzel?

    Te jó ég, ahhoz külön ízlés kéne!

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  10. szia ricsi,
    Krafft Ebing irta le egyszer, hogy a bíróságon egy vádlott ( egy béreslegény) azzal védekezett ( egy birka ügyben (sic),)- hogy a birka olyan kérően nézett rá, hogy ezt a szívességet muszáj volt neki megtennie…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Egy látszik, a kommentelők (és az MSZP) nem olvasta a javaslatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Én, mint rendszeres Klubrádió hallgató, fel vagyok háborodva a szalaiannamari féle követelményektől! Gondolom, nem egyedül!
    Miért kell zenei rádió CsAK magyar zeneszámokkal? Nem vagyok ellene, de őszintén szólva, ha már zenét kell hallgatnom, akkor szívesebben hallgatnék dallamos, ismert világszámokat, ismert előadókkal, vagy esetleg Vivaldit a kikapcsolódásra.
    Nem lebecsülöm a magyar előadókat, “slágereket”, de a mostaniak egyszerűen unalmasak, semmi dallam, semmi szórakoztatás (tisztelet a kivételnek).
    Szalai Annamáriát kötelezném arra, hogy ilyeneket hallgasson reggeltől estig!
    Ebből is látszik, hogy mennyit értenek egy rádió működéséhez, műsor szerkesztéséhez. Inkább maradt volna a pornóújságnál, bár kétlem, hogy ahhoz is értene! A nyelvét sajnos most itt használja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Becsületrendet kapott Haraszti Miklós 2011. június 17. péntek

A karaván nem akar ugatást hallani 2011. június 17. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos