Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az OTP lesz az NB I névadó szponzora 2011. június 23. csütörtök 22:39 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az OTP lesz az NB I névadó szponzora

Budapest – Az OTP Bank lesz a labdarúgó NB I névadó szponzora, azaz az élvonalbeli bajnokság neve OTP Ligára változik.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtök esti tájékoztatása szerint a szponzori szerződés alapján a pénzintézet  180 millió forinttal támogatja az első osztályú klubokat.

Az MLSZ elnöksége – Csányi Sándor elnök vezetésével – csütörtöki ülésén elfogadta Egervári Sándor szövetségi kapitány éves beszámolóját. A szakember a kinevezése óta lejátszott 11 mérkőzésről részletes elemzést készített, és a grémium előtt elmondta, hogy a csapatépítés tervezett üteme a kezdő 11-ben történt kényszerű változtatások miatt a tavaszra lelassult. A módosításoknak két oka volt, egyrészt kulcsjátékosok sérülése, másrészt néhány futballista klubszinten való alulfoglalkoztatottsága – emelte ki Egervári, hozzátéve, hogy több poszton fiatal játékosok kerültek a válogatottba, így a korábban megfogalmazott cél, a keret fiatalítása, és az új futballisták beépítése tervszerűen zajlott.

A kapitány hangsúlyozta: a magyaros játékfelfogásnak megfelelő labdarúgókat válogatott be a keretbe, illetve a tavasz folyamán több futballista a sérültek pótlása miatt kapott meghívót. A szakember szerint a válogatott védekezésben nem tudott jelentősen előrelépni, ez különösen a hollandok elleni hazai találkozón vált szembetűnővé. A támadó szekciót sérülések sújtották, a szakmai stáb mégis itt találta meg azokat a labdarúgókat, akik képesek a megfogalmazott játékfilozófia megvalósítására – értékelt. Az eredményességet illetően Egervári elmondta: a tavaszra kitűzött minimális tervet, a San Marino elleni három pont megszerzését tudta megvalósítani a csapat, de a hollandok elleni két vereség ellenére továbbra is mutatkozik esély a második hely megszerzésére az Európa-bajnoki selejtezőcsoportban. Az elnökség elfogadta a szövetségi kapitány beszámolóját.

Az MLSZ közlése szerint az európai szövetség, az UEFA határozata alapján a nemzeti szövetségek Játékvezető Bizottságának vezetőjét az elnökség tagjai közül kell kiválasztani, ehhez alkalmazkodva Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke és nemzetközi igazgatója lett a bizottság elnöke, míg az alelnöki posztra Vágner László és Puhl Sándor került.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 2 szavazatból)
Az OTP lesz az NB I névadó szponzora, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Orbán András Lajos

    Név változtatásban már verhetetlen világbajnokok vagyunk, de csak ebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. Eggyel több ok, hogy ne tegyem be a lábam az OTP-be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Én már otthagytam Csányi oligarcha házi pénztárát, igy lesz ez a MOL-lal is, akinek vezére kenőpénzként hasznositja az én benzinre költött forintjaimat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Az OTP és az MLSZ vezére csak névrokon, véletlenül sem ugyanarról a Csányi Sándorról van szó…Ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kapust szerződtetett a Man. United 2011. június 29. szerda | AN

FTC: feljelentés tv-s ügyben 2011. június 29. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos