Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pálfordulás: hiányzik a Fidesznek a vizitdíj 2011. június 17. péntek 14:04 Forrás: AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pálfordulás: hiányzik a Fidesznek a vizitdíj

Budapest – Gyurcsány Ferenc facebook-os írásában megjegyzi, most már a Magyar Nemzet szerint is egyre rosszabb a lakosság véleménye az egészségügyi rendszer állapotáról és egyre inkább gondolják azt, hogy érdemes többet áldozni az egészségük védelmében. Szükség lenne a vizitdíjra, amit a hatalom megszerzése érdekében 5 milliárd forintért leszavaztattattak. Akkor a lakosság sikerrel állította meg a reformot, amely kíméletesebb és törvényesebb volt, és kapott helyette törvényeket nem ismerő, kegyetlen és kíméletlen megszorításokat, visszamenőleges törvénykezést.

Pálfordulás a címe Gyurcsány Ferenc friss facebook-os bejegyzésének. Arról tájékoztatja az olvasót, hogy a jobboldal napilapjában, a Magyar Nemzetben megjelent felmérés szerint „a megkérdezetteknek egyre rosszabb a véleménye az egészségügyi rendszer állapotáról és a következő években sem várnak érdemi javulást. A lakosság így egyre inkább azt gondolja, hogy érdemes többet áldoznia saját egészsége megőrzése, helyreállítása érdekében” – írja Gyurcsány Ferenc. „Hmm…” – teszi hozzá.

„Akkor most hogy is állunk a vizitdíjjal? Mit is kell gondoljunk a szociálisnak hazudott népszavazásról? Mit kezdjünk azzal, hogy a jobboldal napilapja a lakosság növekvő tehervállalási hajlandóságát társadalmilag pozitív hozadéknak írja le?” – teszi fel egymás után a kérdéseket Gyurcsány. „És a kérdések száma csak szaporodni fog” – állapítja meg.

A Fidesz az akkori Alkotmánybíróság csaló támogatásával alkotmányellenes népszavazást tarthatott a vizitdíj és a tandíj eltörléséről. A népszavazás eszköz volt az ország helyreállítását célzó reformok megállítására, és az akkori kormány megbuktatására. Ma már sokkal nagyobb árat kell fizetni az akkori intézkedések helyett, és még a demokráciát, a szabadságot is felszámolják.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 20 szavazatból)
Pálfordulás: hiányzik a Fidesznek a vizitdíj, 5.0 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Én azóta hangoztatom, hogy bumeráng lesz ez a későbbiek folyamán.(szociális népszavazás)
    Minden vissza fog köszönni Orbánnak, aminek keresztbe tett annak idején. Nem káröröm van bennem, hanem felháborodás, mert most sokkal többe fog kerülni a zembereknek a fidesz felelőtlen politizálása.
    Soha nem az ország érdekét nézte, hanem az egyéni sérelmei végett okozott ilyen kárt az országnak. Börtönben lenne a helye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (57 szavazatból)
  2. 300Ft-ért háborogtak a parasztok, mikor meg a több mint 10éves megtakarításukat (mnyp) vették el tőlük meg az alkotmányukat akkor kushadtak.
    Idióták a magyarok, bár tegnap már egy páran megmutatták, hogy kezd kinyílni a szemük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (64 szavazatból)
  3. Oké, 300 Ft, de a nyugdíjas anyám, mikor lement receptet íratni, vérnyomást méretni a körzeti orvoshoz, elküldték vérvételre: szakorvos-vizitdíj +500 Ft, pár nap múlva vissza a leletekért, újabb vizitdíj, majd a leletekkel vissza a körzeti orvoshoz (vizit). Add össze a “300″ Ft-okat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -28 (48 szavazatból)
  4. Én egyetlen megoldást láttam.
    Késő este a felvonulásról hazamentem.
    Álmodtam.
    Forgatókönyvet.
    *
    Álmomban volt az országban 100-50 tökös rendvédelmes és TEK rendőr, akik egy időben kocsikba rakták azokat, akiket be kellett gyűjteni (bátor parancsnokkal).
    Diktatúra építése címén, államérdekből 100-150 embert
    Orbán, Kövér, Kósa, Lázár, Balsai., Pintér……… + scmitt palika aláíró bajnok.
    Egy szállodában dekkoltak, rendesen körül véve.golyós őrzőkkel, behívott NATO és EU felügyelettel.
    Az ország irányítását átvette egy húsz fős “brigád”, benne a parlamenti pártok küldöttei EGYENLŐ ARÁNYBAN!
    Első embernek Bajnait kérték fel és SZAKÉRTŐ csapatát kormánytagnak, kiírták az új választást 2012. június 16.-ra (szombat), NAGY IMRE ÚJRATEMETÉSÉNEK ÉVFORDULÓJÁRA!
    Egy héten belül visszaállítottak minden törvényt a 2010. március 1.-i állapotra. Ezzel megszűnt a médiahatóság és minden olyan orbáni intézmény, amit a torz kormányzás az országra szabadított.
    Visszahelyezték ideiglenesen a korábbi főügyészt, kirúgták az új AB tagokat, stb.
    Kb. két hónap múlva az LB hozott egy döntést, amelyben a fentebb név szerint nevezett embereket és azok gané, besározott követőit húsz évre eltiltott minden féle politikai szerepvállalástól (megyei főispánok, adósságot halmozó polgármesterek, stb.).
    Bajnai ezzel amnesztiát hirdetett a fogvatartottaknak.
    Elküldte őket a “munka világába”
    *
    Aztán felébredtem, mert dolgoznom kellett indulni minimálbérhez közeli lóvéért!
    :(
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (62 szavazatból)
  5. sirius
    A rászorulók mentességet kaptak, és évi X vizitdíjnál többet nem lehetett elkérni a súlyos betegektől.
    És bocs, de pont a te mamád miatt akarták bevezetni, aki minden nap elment vérnyomást méretni a körzetihez, mert az volt neki a program (ha nem így volt akkor bocsi, de sokan ezt csinálták). Amikor egy vérnyomás mérő csak két-háromezer Ft, azt vegyék meg a betegek és méregessék otthon. A havi gyógyszerük többe kerül.
    Tényleg csak akkor menjen el valaki dokihoz ha muszály (én még akkor se, 10 év alatt egyszer mentem el feliratni egy térdvédőt, – megsérült a térdem, hetekig menni se tudtam- a paraszt doki meg azt mondta,hogy nem írja fel, mert vele fogják kifizettetni! Ez pont a szavazás körüli időben volt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  6. siriushoz: Most nem kell anyukádnak recept dijat fizetni,mert “elinflálják” a nyugdijából :sőt ha a csodatervük bejön hogy “ugymond”a nyögdijas ráér” ülhet majd napokig mire megmérik “INGYEN?” a vérnyomását, mert először az aktivakat kell a dokinak fogadni!Most nem ő hanem a NEHEZEN LÁTHATÓ KÉZ EMELI KI A ZSÉT A bukszánkból

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  7. Én is álmodtam. Azt mondja az álomfejtő, ő nem kívánságlista teljesítő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. Szóval,hogy is állunk a vizit díjjal? Amikor a népszavazást “felkarolta” a FIDESZ, akkor ugye sokan, nagyon sokan szavaztak ellene.
    Miért is?
    Ki tévesztett meg, és kit is?
    Miről szóltak a FIDESZ-es komminikátorok?
    nemzethalálról,nyugdíjasok elsöpréséről,éhhalálba küldéséről,arról,hogy bizony ott van a pénz az egészségügyben,csak a szocik nem akarják azt elővenni.
    majd ha ők kerülnek hatalomra,megmutatják,előveszik,és beteszik az egészségügyi kasszába,és hipp-hopp itt lesz a kánaán.
    Tehát tudatosan hazudott a fidesz, tudatosan félrevezette a magyar népet,tudattosan és aljas politikai céljainak elérése érdekében megtévesztette a magyarokat.Kárt okozott a nemzetgazdaságnak nem csak azzal,hogy 5 milliárdot kellett elkölteni a szavazásra, de lehetetlen helyzetbe kényszerítette az egészségügyi kormányzatot, az egészségügyet, és ezzel az egész magyar társadalomnak tudatosan okozott kárt!
    Politikai,gazdasági,erkölcsi felelőssége megkérdőjelezhetetlen.
    Azok a személyek, akik ebben részt vállaltak ezekért a bűnökért, személyi felelősséggel is tartoznak
    Remélhetőleg egy szebb jövőben, egy demokráciában, megérdemelt “jutalmukat” meg is fogják kapni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (52 szavazatból)
  9. sirius
    A nyugdíjasok X (10 vagy 20) feletti részt a jegyzőnél visszakapták.
    Nem ez a baj. Látszik, öálló elgondolásuk nincs (soha nem is volt) itt is (mint másban) inen-onnan lopkodták az “ötleteket”.
    A doktor urakra (a többi kiszolgáló személyre nem) rá is fér egy kis nadrágszíjbehúzás, mert volt tőlük a gyilkosozástól kezdve minden, míg most nagyon kussolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  10. Hogy a dolgok visszaütnek, az várható volt. De -már bocsánat-, hogy ezt Gyurcsány Ferenc elemzi, tolmácsolja, enyhén szólva is arcpirító. Én nagyon hallgatnék a helyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -45 (57 szavazatból)
  11. na,népszavazó birkák-ökrök,mehettek újra népszavazni,boldogok vagytok,de ez nem 300 lesz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  12. ráadásul az automatákat is kidobták, (lett belőle félkarú rabló) majd most vehetik meg megint valami fidesz közeli cégtől, jutányosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  13. Axl:
    Öszintén szólva nem értelek,
    Miért is kéne Gyurcsánynak hallgatnia ?
    Mert végre volt egy plitikus aki kimerte mondani az igazságot??
    Vagy mertz föltörölte Orbánoddal a stúdiót az emlékezetes TV-vitában ???
    Vagy merthogy a sukorói giga-beruházással 10 milliárdokat hozott volna az Országnak és e cél érdekében nem nézték hogy egy telek ér 200 milliót a másik meg csak 150 milliót ????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  14. Axl:
    Még az a szerencse hogy nem te vagy a Gyurcsány , ugyhogy ha tényeket nem tudsz mondani akkor jobb is ha inkább hallgatsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  15. SIMON Róbert Miklós

    Most indítottam el a 4 pontos kérdéseimből áló Népszavazási kezdeményezésemet, az egyik pontja egyezik az Olaszoknál most nyert REFERENDUM-mal, miszerint, az országgyűlési képviselőknek vissza kell vonni a mentelmi jogát! Innentől kezdve, lehet menni a Bíróságra és elszámolni! Az Olaszoknál sikerült, talán nálunk is fog! Pártoktól függetlenül írom ezt, hisz a múlt ősszel, az én kisvárosomban a FIDESZ indulók, tisztességtelenül nyeretek! Ha valakit bővebben érdekelnek történetek és a közelgő Népszavazás, megtalál a facebook-on, Miklos SHIMON , ügy és társaság. Köszönöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  16. És ezért kellett a fővárost majdnem rombadönteni (döntetni) a jobbikos söpredék segedelmével!
    Megérdemelné, hogy most azonnal kipenderítsék a Parlamentből, hogy oda de még a közelébe többé a mocskos lábát be ne tehesse ez a pancser!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  17. Most akkor ki is a notórius, betegesen hazudozó????
    Ő maga orán viktor (kb), a hiteltelen hordószónok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  18. Gyurcsány Ferencnek igaza van. azt a szolgáltatást ami ingyen van, sokszor feleslegesen veszik igénybe. Lásd házi orvos. A 300 ft alkalmanként jó eltalált összeg volt és kiszűrte a felesleges orvos látogatást. A magyar nép egy része meg bedőlt a népszavazáson az ingyen orvos igéretnek. Felelősek azonban azok is akik szitották a népet Gyurcsány Ferenc ellen. na akkor most mit találnak ki? Fizessen aki kövér?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  19. Axl! Kérünk: mondj már valami tényt, amit ebben az ügyben Gyurcsánynak kéne szégyelleni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. Kedves “mosolygó”!
    Álmodhattál volna egy kicsit tovább is! Olyan jó volt Veled együtt álmodni és MOSOLYOGNI! Kár, hogy munkába kellett menned.
    Kedves “sirius”!
    Vizitdíjat azoknak, akik nem kaptak v.milyen oknál fogva mentességet (megjegyzem: ők voltak többségben!) a korabeli törvény szerint egy naptári éven belül max. 6 alkalommal kellett fizetniük (1.800 Ft.!). A kórházi napidíj (600 Ft/nap) ugyanezen elvek és szabályok szerint volt fizetendő. Ennek ellenére voltak elvetemült doktorok és intézmények is, melyek azért is pénzt kértek, amiért nem járt volna.
    Ami a “cociális népszavit” illeti: Éger doki (igen, a milla-hatszázezerrel fizetett kamarai elnök!) anno kijelentette, hogy a vizitdíj semmilyen lényeges bevételt nem jelent a háziorvosoknak. Azoknak, akik ezen bevételre alapozva fejlesztették rendelőjüket, adtak fizetésemelést az aszisztensnek – mint utóbb kiderült. Aztán jött a Jónép, a maga hatalmas bölcsességével felvértezve és leszavazta az egészet. Mire az akkori kormány úgy döntött, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér és nem a következő év jan. 1-től, hanem gyakorlatilag azonnal eltörölte a vizitdíj-törvényt. Erre Éger doki (igen, akinek annyi a havi caffeteriája, mint egy mai minimál-nyugdíj!) meg a fideszes kórus jajjkiáltásokat hallatott, s követelték, hogy az időnek előtte megszűntetett vizitdíj miatti bevételkiesés okozta kárt (nota bene: “semmilyen lényeges bevételt nem jelent”, tehát akkor “kár” sincs!) a kormány azonnal térítse meg.
    És mit csinált ez a Birka Kormány? Ahelyett, hogy Éger doki tennen orra alá dörgölte volna saját kijelentését … “megtérítette a kárt”! :evil:
    Na valami ilyesmire mondta anno Hofi Géza, hogy “…injekciót kérek!” :-D és :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  21. szendam -
    – igazad van, így volt. Nálunk az orvosi rendelőben kitettek egy nagy tacepaót, amiben sajnálatukat fejezték ki az orvosok a rendelkezés miatt. Ugyan akkor nem voltak hajlandóak 3 hónapra receptet felírni (azt hazudva, hogy törvénytelen), ezt köszönjük a Gyurcsány kormánynak. Beszéltem az EÜ-i Minisztériummal ez ügyben, ahol cáfoltak minden ilyen nemű rendelkezést. Csak ezután voltak hajlandóak ismét 3 hónapra receptet írni. Naná, menjek inkább havonta 300 forintért.
    Ennyit a fideszbarát egészségügyesekről! Ott is betettek, ahol tudtak!
    Most tessenek csápolni értük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  22. A Fidesznek nem a vizitdíj hiányzik, hanem az esze. A vizitdíj az egészség
    ügyből hiányzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  23. Zacher Emil Péter

    Húsz éven keresztül nem kellett volna kilopni a pénzt az egészségügyből is akkor most nem tartanánk itt!!! Az adófizető emberek milliárdjai tűntek el kézen-közön a példákat felsorolni kevés ez a hely ezek az elsíbolt összegek mindig is hiányozni fognak az államháztartásból, talán nem beszélni kellene a korrupcióról,hanem olyan törvényt alkotni ellene mint ami Kínában van(úgyis elég sokan vannak már Magyarországon,) hát tanuljunk tőlük, de az is elég lenne, ha a korrupciós ügyeknél az összegtől függetlenül TELJES VAGYONELKOBZÁSRA kell ítélni természetesen a megfelelő 10-30 év közötti börtönbüntetés mellett !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  24. És azt se tessék elfelejteni, hogy a 300 Ft vizit díj miatt nem kellett volna hálapénzt fizetni a dokinak, hiszen ebből futotta volna mindegyiknek tisztes fizetés. Na persze az orvostársadalom vezetői hevesen tiltakoztak az ellen, hogy ők tul. kép. a hálapénzt védik. Aljas rágalom, hogy emiatt támadt volna bennük olthatatlan gyülölet a liberál-bolsevik, multikat támogató, bankár kormányzással szemben. Ezt az állításukat támasztja alá az, hogy most, amikor az orbán kormánytól nem kapták meg a remélt koncot, most rájuk is fújnak. Én mint beteg pedig bízzak meg ezekben a derék doktorokban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  25. Végül még Horváth Ági is hiányozni fog nekik.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  26. Emlékszem, ha elmentem a dokihoz gyógyszert kiíratni, vagy netán beteg voltam, az első KÉRÉS (nem kérdés) az volt, kérem a vizitdíjat????!!!!
    Amikor a népszavazás “sikeres” volt a kamara elnöke Éger doktor, nagy pofával követelte és meg is kapták az orvosok az így kiesett talán 16 milliárdot!!
    Ehhez is pofa kellett!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  27. Geyza
    Nem az a baj, hogy kimondta az igazságot, hanem hogy hagyta megtörténni azt, amit be kellett vallania. Ebben van az ő bűne. Ha egy kicsit körbenézel, láthatod hogy a Mini Szterelnök nem az “Orbánom”. Hogy fölmosta vele, oké. Haszna semmi. Az, hogy majdnem hozott pénzt, az megint semmi. Mellesleg Agárdon lakom, innen egy kicsit másképp néz ki a dolog. És ha már belevágott miért nem vitte végig? Ezért nem tartom szerencsésnek ha ő mutogat, hogy milyen jó ötleteik voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (7 szavazatból)
  28. Nem lesz egetverő változás csak irgalmatlan szegénység újra, mint a Horthy-korszakban. Amíg az ostoba nép ennyire amnéziás biztosan. Az értelmesebbje meg lelép és igaza van. Mi lett volna ha
    a nem pénzéhes ám szintén hatalomvágyó Horn már Békesinek szabad kezet ad és nem tököl majd egy évet és 98-ban nem magát jelölteti?
    Lehet, a FIDESZ végleg kihullt volna mára a parlamentből.
    Nyert volna Meggyesy, ha nem Gy.F. a kampánystáb vezetője? Ezekkel a töketlen ma is regnáló kádárivadékokkal? Aligha.
    Meggyesy dúlása után “tiszta lapokkal” két év alatt lett volna esélye 2006-ban?
    Semmi.
    Viszont mikor pártelnök és miniszterelnök is lett, kihagyta a nagy lehetőséget.
    Kitakaríthatta volna az MSZP-ből az összes kádári kádert a legalsó szintekig.
    Most csak várhat még egy kicsit. Lesz itt a hétvégén akkora patkányvisítás, amit öröm lesz hllani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. “sirius”! miket hablatyolsz itt összevissza? Én is jártam akkoriban (is) vérvételre = az is 300 volt és a leletekért is jártam = nem kellett újra fizetnem és akkor sem mikor azt visszavittem a háziorvoshoz. Úgyhogy, ha édesanyád valóban fizetett ezekért is, akkor a háziorvos csaló volt (amit nem hiszek), vagy pedig……. = ezt mindenki töltse ki kedve szerint!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Axl : jólvan jólvan :D :D
    Én is rühellem az egész MSZP .-t mert hagyták a dolgokat idáig fajulni !
    De nemhinném hogy ez Gyurcsányferi hibája. Amint a kirakós játékból kiderülni látszik mostanában , az MSZP egy része mintha együttműködött volna a Mosthatalmonlévővel. És még most is !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Hja az orvos orvosovicsok..
    .Ezt akarták .. s most , hogy szar került a palacsintájukba , jól elhúznak a rákba.Ahelyett hogy önkritikát gyakorolnának és kiállnának a betegeikért , a demokráciáért és az igazségért , amit mostmár nekik látniuk kell. Ellentétben az elbútított néppel !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. Könyvismertető
    A Fáraó (Boleslaw Prus)

    A regény főhőse a fiatal 13. Ramszesz fáraó a jószándékú reformer típusát
    testesíti meg, aki válságos korszakban kerül trónra. Kifosztott
    állampénztárt, elgyengült és jogtalanságok között sínylődő, embertelenül
    kizsákmányolt parasztságot, nyomorgó népet lát mindenhol. Esze és erkölcsi
    tisztasága, szenvedélyes természete segíti annak felismerésében, hogy
    Egyiptom népét Herihor főpap és a politikai vezető réteggé vált papi kaszt
    döntötte nyomorba. Herrior sokkal gyakorlottabb politikus, mint a fiatal
    fáraó. Populista demagógával felkavarja egyiptomot, zavargásokat szít. A
    fáraó elbukik. Szemámon Herihor lesz az új fáraó. A zavargások megszűnnek,
    Herohor bevezeti Ramszesz reformjait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Valóban többet kell tennünk egészségünkért, de nem újabb adók kivetésével, és a betegek megbüntetésével, hanem táplálkozási szokásaink, életmódunk, gondolkodásunk megváltoztatásával. És ezt önkéntesen kell megtennünk, mindenkinek egyénileg, igénybe venni ehez olyan eszközöket, mint például a sport, a jóga, és a transszperszonális pszihológia által nyújtott segítő eszközök. Tanuljátok meg: saját tudatotok a legnagyobb teremtő erő amivel rendelkeztek. Abban kell először változnotok. Úgy egészségesebbek lesztek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. Szerintem a vizitdíj, ebben a stádiumban, már nem segít! Ha visszaállítanák, mire működőképes lenne, újabb milliárdok vándorolnának ide-oda.
    Az orvosok nem tudom, hogy a gyógyítás helyett “kiállnának”, akkor ki rendelne!? Lassan meg kéne becsülni, legalább a betegeknek, hogy ilyen körülmények között, még van itthon orvos és nővér.
    Egyébként véleményem szerint, az egészségügy szétverése, a felvirágzás fontos része! Hulljon a férgese, akire csak a pénzt kell költeni! Hulljon, aki nem képes dolgozni, mert betegeskedik! Hulljon az öreg a nyomorék…mind mind, akit cipelni kell szegény népünknek ! Most erre nem érünk rá!! Össze kell fogni!!
    Mit vizitdíj! A ránk eső 2 milliót se vagyunk hajlandóak befizetni!!!
    Nyul György! A táplálkozási szokásaink már rég megváltoztak! Azt eszünk, amire futja! Pszichésen meg azon dolgozunk, hogy az éhségérzetet elnyomjuk! Sporthoz legyengültünk!! Ezek mind szép dolgok, igazak is…de pont most áll elő ezzel a javaslattal!?
    Sirius valóban egy kicsit rosszul emlékszik a dolgokra..de már ennek sincs jelentősége!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Bizony,most az ezerszeresét fogjuk fizetni,rokkantpémz elvétel,közmunka lágerekben stb….soha az életben jó szövegkörnyezetben nem említem a fideszt,meg a diktátort.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Ma egy egész sacher tortát megeszek,míg nem emelik az árát,lesz vagy 30 a vércukrom,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Mi lesz veled, Magyarország? 2014. április 2. szerda

A Magyar Nemzet gyalázza Amerikát 2014. február 10. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos