Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán idegei felmondták a szolgálatot 2011. június 2. csütörtök 17:22 Forrás: MTI, Hírszerző, AN

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán idegei felmondták a szolgálatot

Budapest – Úgy látszik felmondták a szolgálatot a miniszterelnök idegei, az elmúlt időszak feszített tempója, a sok ütközés kikezdte közismerten labilis idegrendszerét. Másra legalábbis nemigen lehet következtetni azzal kapcsolatban, hogy amikor Árok Kornél a Parlament elé invitálta Orbánt, hogy tartson rögtönzött szociális konzultációt, azzal hárította el az invitálást: majd kiküldöm a bohócügyi államtitkáromat. Árok Kornél szerint “igen érdekes stílusra vall” a kormányfő megnyilatkozása.

Hiába hívták, nem ment ki Orbán Viktor a Parlament előtt demonstráló rendvédelmi dolgozókhoz, hogy vegyen részt egy általuk szervezett rögtönzött “szociális konzultáción”. Mint azt a kormányfő és az érdekvédők között lezajlott megbeszélések után Árok Kornél, a sztrájkbizottság vezetője a Hírszerzőnek elmondta, meghívásukra Orbán Viktor úgy reagál: “ezt a bohócügyi államtitkáromnak fogom átadni”. Árok Kornél szerint “igen érdekes stílusra vall” a kormányfő megnyilatkozása.

A Belügyminisztériumban folytatják délután az egyeztetést, mert nem sikerült megegyezniük - mondta Árok. A téren mintegy száz rendvédelmi dolgozó várta Orbán Viktor miniszterelnök, a belügyminiszter, az érdekképviseletek delegáltjai, a parancsnoki kar képviselői és a szakszervezetek délelőtti parlamenti egyeztetésének eredményét. A Kossuth-szobornál összegyűlt demonstrálók ezt a hírt felháborodottan fogadták. A tűzoltók egy csoportja átvonult a Belügyminisztérium elé. Árok Kornél itt beszélt a demonstrálókkal, de a sajtó képviselőit nem engedték a közelükbe. A demonstrációs bizottság vezetője nem kívánt nyilatkozni, mielőtt bement az épületbe.

Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője a Pintér Sándor részvételével is lezajlott találkozó után azt mondta, “folytatódnak a rendvédelmi szakszervezetek és a kormány között az egyeztetések, de Orbán Viktor miniszterelnök azt kérte, azokat lehetőleg a hétvégéig zárják le”.

Szijjártó Péter azt mondta: higgadt, korrekt, nyugodt és mértéktartó volt a tárgyalás. A megbeszélések folytatódnak, amelyek lezárulta után a miniszterelnök ismét személyesen fogadja majd a szakszervezeti delegáltakat. Árok Kornél ezt úgy kommentálta lapunknak: “a tudomásulvétel nem egyenlő a megértéssel, továbbra is elutasítjuk, hogy a kormány a szegényebbek vállára helyezzen újabb terheket”. A tárgyalások folytatásának még nincs pontos időpontja.

Pintér Sándor a sajtótájékoztatón azt mondta, “közelebb jutottunk ismét egy-egy lépéssel ahhoz, hogy tudomásul vegyék a szakszervezetek azokat az elvárásokat, amelyeket mi szeretnénk érvényesíteni”.

A rendvédelmi szakszervezetek képviselőjének tájékoztatása szerint azok a már nyugdíjas rendvédelmi dolgozók, akik úgy döntenek, hogy nem térnek vissza a szolgálatba, hanem nyugdíjban maradnak, a 16 százalékos adó bevezetésével ezt megtehetik, ugyanakkor a gyermekek utáni adójóváírás megmarad a számukra, a nyugdíjuk pedig emelkedni fog.

A Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fóruma munkavállalói oldalának megbízott oldalelnöke, Powell Pál ugyanakkor kiemelte: a nyugdíjas rendvédelmisek előtt nyitva áll az út, hogy visszatérjenek a hivatásos szolgálatba, a fegyveres és rendvédelmi szervekhez.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 22 szavazatból)
Orbán idegei felmondták a szolgálatot, 4.9 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

62 Reader’s Comments

  1. Az tény, hogy Orbánnak van egy pár bohócügyi államtitkára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  2. Egy férfi imitátor idegei elméjéhez hasonlóan gyenge? Az imitálás, hogy Ő férfi ez elég gondot okoz neki és akkor itt a probléma: majd nem mindenki okosabb nála.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  3. Orbannak csak bohocugyi-jei vannak. O maga a fo bohoc. A gond az hogy az emberek fizetik meg az amugy is szinvonaltalan eloadast.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  4. Nem véletlen alakított magának 8 szoros bérért terror elhárító alakulatot és most még a koronát is ahogy őrzik és mennyi pénzért??? Gyomor forgató. Bebiztosította magát nehogy valakinek is sikerüljön neki is pofont adni.Ami késik……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. Ha van bohócügyi államtitkár, akkor nekün csak bohóckormányunk van.
    Ezt akartátok ? Fideszesek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  6. Mit vártok! mit várunk ettől?? A ” saját ” államtitkárát lebohócozza! Mit várhatunk mi ettől, ezektől? Semmit! Saját magát minősíti, amikor bevallja, hogy bohócokkal vette magát körül. De asszem ez egyértelműen látszik is az eltelt egy év alatt. Úgy, hogy kedves bohócok. Ideje lesz felvenni a csörgős sipkát, mert pofára teljesen úgy néztek ki mint egy rendes, normális ember. Legalább a külföldi sajtó meg tudja különböztetni az épp elmét a bohóctól. De vigyázzatok, a király nemsokára kiadja nektek, hogy minden reggel tisztára kell nyalni a (moderálva)!!! Vagy már kiadta ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. Elmondom egy álmomat; a következőket hallottam a még működő egyetlen magyar rádióban.
    - 6 óra, az uralkodó (miniszterelnök) felkelt, keljetek fel ti is!
    - 6 óra 30 perc, az uralkodó mosakodik, tisztálkodjatok ti is!
    - 7 óra, az uralkodócsalád reggelizik, kívánjatok nekik jóétvágyat!
    Aztán felébredtem, s örömmel gondoltam végig, hogy ha én nem eszem, akkor a gyereknek még tudok 200 forintot reggelire és tízóraira. Na, ettől végleg felébredtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. Miért nem láthatóak a korábbi hozzászólások?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  9. nekem is van egy álmom. visszatérő álom mostanában. nem itt, nem a másik hasonló kommenteken értünk egyet, hanem az utcán. és iszonyú hangerővel!
    BETELT A POHÁR ANNYIRA, HOGY KIMENTÜNK, TÖBBEN MENTÜNK, TÖBB EZREN MENTÜNK AZ UTCÁRA!
    ((nagyon elpuhultak a tüntetések szervezői az utóbbi időben. tessék már a szakszervezetekkel együttműködve, hisz nekik ez a feladatuk, erőteljesebb harcot indítani! rajta magyar melósok! rajta magyar elnyomottak!))
    na erről álmodozom mostanság. megizzadva, de jóérzéssel ébredek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Én üres utcákat álmodtam, ahol a szemetet fújta csak a szél…
    Félelem volt, csend és hullaszag.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. “I have a dream…’
    pite,
    menjünk együtt. Például ma, jun.3-án pénteken az össznépi szemétgyűjtésre, ahol is a törpehitler főszemét által kiagyalt cuciális konzultációnak csúfolt hulladékot helyezzük el az erre a célra renszeresitett edénybe.
    Aztán menjünk együtt jun.6-án szolidárni a rendvédelmisekkel, aztán menjünk együtt mindaddig amig az összes szemetet és hulladékot el nem takaritjuk a Magyar Köztársaság kormányából, országgyűléséből, a médiából és minden, általuk megszállt pozicióból. Egyszer és mindenkorra.
    Mondjátok, hogy a tüntetés önmagában nem elég. Nos: kedves szakszervezetek, hol is vannak a sztrájkok? Általános sztrájk, rendvédelmis munkalassitás meg minden?
    Én nem szeretnék félelemben, csendben és hullaszagban élni. 56-ot még nem volt szerencsétlenségem megtapasztalni, de torpehitler kitartóan ássa a saját és a mi sirunkat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Orbán András Lajos

    Sajnos én átéltem Pesten ‘56 ot, 7éves gyermekként, évekig visszatérő álmokkal, a Múzeum Kertnél felaggatott kék parolinos kiskatonákra, nem igazán kívánom vissza azt az időt!!!!!!!!!!!!!!!Azonban úgy néz ki arra felé haladunk, mert ezt a csutiszörnyet megállítani másként nem igen lehet, ennek nem drága semmi ha a hatalmáról van szó, főleg ha ő a páncélautó védelméből kukucskál ki!!!!!!!!!!!!Nekem már személy szerint nem sok veszteni valóm van, a gyermekeim felnőttek, saját lábukon állnak, én csak a nyögdíjas nyomorúságomat veszíthetem………… Szerettem volna nyugodtam élni, de egyre inkább csak a nélkülözés jut, a marha magas nyögdíjam miatt………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hadikommunizmust hirdetett Orbán Kötcsén 2011. június 5. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos