Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hamarosan átfésülik Palin régi emailjeit 2011. június 10. péntek 5:34 Forrás: AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hamarosan átfésülik Palin régi emailjeit

Juneau, Alaska – Az alaszkai kormány pénteken közzéteszi Sarah Palin összes, kormányzósága alatt írt emailjét, szám szerint több mint 24 ezret. A Washington Post és a New York Times internetes felhívást tett közzé, amelyben az olvasók segítségét kérte a levelezés áttekintésére.

Palin kormányzósága alatt írt emailjeinek nyilvánosságra hozását először 2008-ban kérte a média, de akkor a technikai nehézségekre és rövid időre hivatkozva a kormány ezt elnapolta. 2010-ben aztán napvilágot látott ezerkétszáz email, de igazán elítélhető, korrupcióra való utalást nem találtak bennük. Az akkori feltételezések szerint az igazán zamatos anyag a maradék levelezésben található, ezért a kérést megismételték az napilapok, és az alaszkai kormány tovább nem szabadkozhatott. Pénteken öt 25 kilós doboznyi  kinyomtatott emailt fognak kapni azok a sajtóorgánumok, akik a hozzáférést kezdeményezték, többek között a Washinton Post és a New York Times.

A hatalmas mennyiségű levelezés átolvasására mindkét újság internetes felhívást tett közzé. A Washington Post száz olvasót fog kiválasztani, akik a Post honlapján regisztrálva betekintést nyerhetnek Sarah Palin hivatalos levelezésébe. Az olvasói észrevételek segítik majd a riportereket, hogy a jelentőséggel bírható részletek ne sikkadjanak el több ezer oldalnyi szövegben.

Sarah Palin, aki még be sem jelentette hivatalosan, hogy indulni szeretne az elnökválasztáson, minden eddiginél alaposabb média figyelemnek van kitéve.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bachmann Palin árnyékában? 2011. május 30. hétfő | AN

Sarah Palin mint elnökjelölt? 2011. május 27. péntek

Tim Pawlenty is ringbe lép 2011. május 21. szombat

Rosszul indult Gingrich kampánya 2011. május 19. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos