Ronai and Ronai
AMERIKAI

Messi “kitúrhatja” Tévezt az argentin csapatból 2011. május 16. hétfő 18:39 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Messi "kitúrhatja" Tévezt az argentin csapatból

Buenos Aires – Sergio Batista, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Lionel Messire, a Barcelona aranylabdás klasszisára építi csapatát, amely a nyári Copa Americára készül.

Hiába nyert szombaton FA-kupát csapatával, az angol Manchester Cityvel, úgy tűnik, Carlos Tévez kiesett a szövetségi kapitány kegyeiből.

“Tudom, hogy Carlos nagyszerű és tapasztalt játékos, hiszen két világbajnokságon is szerepelt, de jelenleg Messi az én 9-esem”, nyilatkozta hétfőn Batista. “Nincsenek nálunk kiszuperált futballisták, de ha Tévezről kérdeznek…azt mondom, Messi játszik abban a pozícióban”

A szakember hozzátette: a középcsatár poszton Messi mellett a Real Madridot erősítő Gonzalo Higuain is elsőbbséget élvez Tévezzel szemben, akinek így nincs helye a csapatban.

A Copa Americát július 1. és 24. között éppen Argentínában rendezik meg – a házigazda június 20-án Albánia ellen kezdi meg a felkészülést.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos