Ronai and Ronai
AMERIKAI

Javított a Heat 2011. május 19. csütörtök 10:50 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Javított a Heat

Chicago – Az alapszakaszgyőztes Chicago Bulls kikapott otthon a LeBron James vezette Miami Heattől, amely ezzel 1-1-re kiegyenlített szerdán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti döntőjében.

A floridai alakulat elsősorban védekezésének köszönhette a szerda esti sikert, hiszen az első mérkőzés 103 kapott pontjához képest tegnap csupán 75 egységet engedélyezett ellenfelének, így az idény során először gyűrte le a ligaelsőt.

A győztes csapatban LeBron James csaknem 46 percet töltött a parketten, s bár a célkeresztjén van még mit javítani, így is eljutott 29 pontig és 10 leptattanóig. Csapattársa, Dwyane Wade 24 pontot és 9 lepattanót szorgoskodott össze, míg a túloldalon egyedül Rose jutott húsz pont fölé – a Bulls második legtermékenyebb játékosa a mindössze 13 ponttal záró Luol Deng volt.

“Nagy meccs volt a mai”, mondta James, aki 73:73-as állásnál előbb értékesített egy triplát, majd még 6 pontot mért a végjátékban csak szenvedő Bullsra. “Úgy éreztük, kötelező a győzelem, mielőtt hazautazunk.”

A hazaiak mestere, Tim Thibodeau érthetően csalódottan nyilatkozott csapata játékáról, amely a mezőnyben 34 százalékos, a triplavonalról 15 százalékos, míg a büntetővonalról 62 százalékos pontossággal dobott.

“Támadásban és védekezésben is alulteljesítettünk, és az eredmény is elfogadhatatlan”, mondta a vezetőedző, akinek négy napja lesz összeszedni csapatát a vasárnapi Miamiban esedékes folytatásra.

Kelet, főcsoportdöntő, 2. mérkőzés:
Chicago Bulls-Miami Heat 75-85
Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 1-1.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az NBA-t is lockout fenyegeti 2011. június 15. szerda | AN

NBA-döntő: öröm és bánat képekben 2011. június 14. kedd | AN

Hetedik meccsre mentett a Bruins 2011. június 14. kedd | AN

Bajnok a Dallas Mavericks 2011. június 13. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos