Ronai and Ronai
AMERIKAI

Zsiga képviselő rárontott az MSZP aktivistáira 2011. május 4. szerda 14:18 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Zsiga képviselő rárontott az MSZP aktivistáira

Budapest, Csanyik – A dupla költségtérítéséről elhíresült miskolci alpolgármester, aki nem utolsósorban fideszes parlamenti képviselő, durva szavak kíséretében kitépte az MSZP aktivistáinak kezéből szórólapjaikat a csanyiki majálison – közölte Bartha György helyi szocialista politikus. A papírokon a többi között arról volt szó, hogy Zsiga Marcell hónapokig duplán vett fel költségtérítést.

Ugyancsak a szórólapokon volt olvasható, hogy Kriza Ákos polgármester a mai napig törvénytelenül vezeti a várost, mivel nem szüntette meg az összeférhetetlenségét, a fideszes többségű önkormányzat pedig a múlt hónapban törvénytelenül adott felmentést ez alól. A papírokon feltették azt a kérdést is, hogy “a törvény őreire nem vonatkoznak a törvények?”.

Bartha György szerint felháborító, hogy valaki országgyűlési képviselő, városvezető létére gátlástalanul lenézi a jogállamot, a szabad véleménynyilvánítás jogát. Szerinte ebből az esetből is látszik, hogy a Fidesz nem tűr ellenvéleményt, agresszív és antidemokratikus, figyelmen kívül hagyja a törvényeket és a “legsötétebb rákosista módszerekkel próbálja elhallgattatni az ellenzéket”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 10 szavazatból)
Zsiga képviselő rárontott az MSZP aktivistáira, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Lesz ez még durvább is! Június 1 után meg elszabadulnak az indulatok rendesen!Vagy mindenki felemeli a szavát ellene, vagy teljesen legyűrnek mindenkit, aki nem az ő nótájukat fújja… Szép új világ, ha elkezdődik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  2. Adtam volna visszakézből, retúr egy olyan maflást, hogy csak körbe-körebe tudna járni vigyorogva és értekezést írnának róla a szakorvosok. Ha már tisztességesen nem tud viselkedni, a bunkót meg verni szokták, bele a földbe cölöpnek, hogy valami haszna is legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. Ja és még a szegfejt is szokták ütni. (Csakmost lettem pöszer.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  4. Lesz még amikor büntetlenül össze is rugdoshatja az ellenzéki aktivistákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. Lesz még amikor büntetlenül össze is rugdoshatja az ellenzéki aktivistákat. Vagy majd a csendőrök elintézik helyette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  6. öregszeder,
    Ez a beszéd! :)
    Persze lehet aláírásokat is gyűjteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Ki ez a takony?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Miféle csökevényes demokrácia az ahol nem lehet az ilyen ellenzéki aktivistákat verni vagy örökre bebörtönözni?
    -Ej mennyi tennivaló van még emberjogi témában!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Nem értem, hogy mernek a szocik szembe szállni a fülkeforradalom győztes képviselőivel?? A felkent földi helytartókkal??? A vezír a héten még nem tudta elintézni Rómában, hogy már most boldoggá avassa őket is a pápa! De ami késik, nem ……..!!! Vagy egyből szentek lesznek??? A szentségit!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. De csak azzal tud így szemétkedni, aki hagyja magát. Egy jó parasztlengő őt is egyből udvariassá teszi. Ne feledkezzünk el a példamutatás és az elrettentés fontosságáról se. Úgy látszik ezek a kocsmafiak csak ebből értenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Képeljétek el,mekkora ügyet kerekített volna a Fidesz egy hasonló,de fordítva
    lezajlott eset kapcsán.Megállapították volna,hogy ez garázdaság és még talán bilincsbeverve el is szállították volna a beste komcsit.
    Ezek a mocskos disznók viszont mindent megtehetnek büntetlenül??
    Igen!!!
    De már nem sokáig,mert a “népharag” az egy törvényszerű igazság.Ellene csak az emberi normák betartásával lehet (ne) védekezni,de mint látjuk ,egy Fideszesnek ,mint embertípusnak ez nem sajátja….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. Azt még le kell írjam,hogy olyan jól állna ennek a szennyembernek a vastag pofáján egy jó nagy ökölnyom,de oly nagy hogy utána a fogait is nagyítóval kelljen megkeresni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Ez a takarékosság jegyében történt : Nemad ki a városvezetésük pénzt verőlegényekre, a főember maga intézi .
    Dicséretres követendő példa , csak így tovább !
    ( Válság idején magad uram, ha szűkös a kölcségvetés )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Kedves “Rossmodorban”!
    Sajnálom, de tévedsz! Nem ilyen a “fideszes” embertípus, hanem EZ AZ embertípus most éppen “fideszes”. Volt ez a spéci magyar hybrid korábban már talán szoci, de MSZMP-tag mindenképpen (talán még munkásőr is), egy másik történelmi korszakban MDP-tag, megelőzően pedig nyilas.
    Végsősoron ennek az “embertípus”-nak tök’ mindegy, milyen logo szerepel a tagkönyvén, csak diktatúra legyen! Mert abban nem kell önállóan gondolkodni (sőt, tilos!), a zsíros poszt, a jólfizető állás elnyeréséhez pedig nem tehetségre, hanem “nyelvtudás”-ra van szükség. Az ilyenek fölülre nyalnak, lefelé rúgnak.
    Nos, Zsiga Marcell miskolci alpolgár?mester?ről azt már tudhattuk, hogy nyalni tud, hiszen anélkül hogy a csodába lenne nem csak alpolgár?mester?, de még országgyűlési képviselő (“törvény”hozó – hahaha!) is. Ezért került nekünk egy ideig kétszerannyiba, de mivel jófiú a drága, és a Pártnak is leadta a sápoz, az ügyész bácsi futni hagyta. Most már azt is tudjuk, hogy a rúgáshoz is ért.
    Nem véletlenül csináltak belőle ilyen nagy embert a “bölcs” miskolciak! Nemde?
    (Arra kíváncsi lennék, hogy az, aki egy vak ló bátorságávak megy szavazni amikor kell, s mielőtt behúzná az ikszet kedvenc pártja jelöltjének neve mellé, legalább egyszer megnézi magának, hogy ugyan mégis kire szavaz?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  15. Nem vagyok agresszív ember (több gyermekem közül egyedül a legnagyobbnak csaptam kettőt a seggére úgy 27 éve, amúgy meg utóljára 19 évesen vertem pofán valakit), de ha ezt velem próbálta volna meg ez a nyuszipofa, most több füle lenne, mint foga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. A Csanyik nem röplapszóróhely, bár itt már lejárt élelmiszert is osztogattak.
    A Csanyik egy pihenésre, kikapcsolódásra való hely.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Nem zárkóznék el a helyszíni észre térítéstől, de érdemes lenne azon elgondolkodni, miért jött be a 2/3-nak és miért nem jött/n be az MSZP- nek a lejárató kampány! (szórólap tartalma) Ha ezt nem teszik meg, akkor Gy.F. kérdezhet amit akar, jön a szélsőjobb!
    Vagy nem akarok vészt jósolni, elképzelte valaki, hogy a jobbik úgy megerősödik, hogy a fideszmek és a szocialistáknak kell összefogni a legyőzésükhöz!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. Kijelölt Felelős,
    ez utóbbira még csak gondolni se merjünk, tekintettel a gondolat teremtő erejére! Elbujdokolhatnánk szégyenünkben, ha lenne még hova…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos