Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bejegyzés alatt áll a Demokrata Párt 2011. május 11. szerda 4:43 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bejegyzés alatt áll a Demokrata Párt

Budapest – Talán egy lépéssel közelebb kerülünk a kérdés megválaszolásához, vagyis, ahhoz, hogy alakít-e új pártot a volt miniszterelnök. Sajtóértesülések szerint a bejegyzés alatt álló Demokrata Párt lehet az a politikai szerveződés, amelyben vezető tisztséget tölthet be Gyurcsány Ferenc.

A különösen ügyészségi információkkal jól ellátott Magyar Nemzet ezúttal a politikai szervezet 2011. február 13-án tartott közgyűlési határozatához jutott hozzá, amely szerint: Ha a Magyar Szocialista Párt kongresszusa úgy dönt, fel kívánja venni a Demokrata Párt nevet, akkor a Demokrata Párt egyesül a Magyar Szocialista Párttal, egyben hozzájárul ahhoz, hogy az egyesüléssel létrejövő társadalmi szervezet a jövőben a Demokrata Párt nevet viselje.

Az újság cikke idézi a határozat másik pontját is, amely kimondja: a Demokrata Párt közgyűlése egyhangúlag döntött arról is, hogy ha az MSZP-kongresszus nem határoz a Demokrata Párttá alakulásról, és ennek eredményeképpen az MSZP néhány korábbi tagjából másik társadalmi szervezet jön létre, akkor a párt egyesül ezzel a társadalmi szervezettel.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +10 ( 12 szavazatból)
Bejegyzés alatt áll a Demokrata Párt, 4.4 out of 5 based on 7 ratings

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Gyurcsány Ferenc vigyázz kikkel dolgozol tovább.
    Nálunk (városunkban) már “szerveződnek” a híveid, akik eddig Szili Kata, Szekeres, Kovács, stb. seggét nyalták.
    Azt hiszik, életfogytiglani vezetésre vannak ítélve.
    Hallgass mosolygóra, ne fogadd be a Gerébeket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Most kellene előállnia egy olyan – mindegy, hogy bal- vagy jobboldalról, csak ne a széléről – személynek országosan, amilyen Tétényi Éva Esztergomban. Valaki, aki egyesíteni és mozgósítan képes maga mellett, mögött a jóérzésű, demokráciát akaró embereket, azokat, akik kiábrándultak a pártpolitikából és annak minden negatív következményéből. Ez, még ha néhányan meg is orroltok érte, lehet akár Gyurcsány is, bár hatásosabb lenne egy új név.
    Egyébként Gyurcsányról is lehet valakinek negatív véleménye, de – és ezt nálam sokkal okosabb, baloldaliságal meg sem gyanúsítható emberek is mondják – vitathatatlanul szinte az egyetlen nagyjából európai formátumú magyar politikus, s azt lehet vitatni, hogyan indult (akár politikailag, akár anyagilag), de nem lehet tőle elvitatni, hogy Demokratává fejlődött, amint azt sem, hogy minden szempontból fölötte áll a jelenlegi vezetőknek.
    A múltat illetően pedig ne tessék elfelejteni, hogy a koalícióban az SZDSZ olykor rendesen betartott Gyurcsánynak és az MSZP-nek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. Bocs’, egy “g” kimaradt, természetesen “baloldalisággal”. Kicsit öreg a billentyűzet, de nekem még nem jutott a sok új munkahelyből, így nincs erre még 2.000.- -om sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. érdekes véleményeket olvastam
    mégis
    Gy.F. -l érte egyet
    Ő ebben a pártban régi “bútordarab” .. nem lehet egyik napról a másikra köpönyegforgató
    **
    várni kell.. a változás sürgetése sajnos csak az ország érdeke lenne
    **
    a fidesz most kolompol, de lassan nincsen kinek…..hibát hibára halmoz … mégsem érkezett el az idő, még gyenge az ellenzék
    **
    mi volt 2002 – 2010 fő hibája?
    kormány és ellenzék együtt rabolt, rombolt, lopott, hitegetett
    saját képviselői juttatásaikat következetesen, egyetértéssel szavazták meg
    **
    azaz gyakorlatilag NEM VOLT KOMOLY ELLENZÉK
    ma pedig még gyenge az igazi ellenzék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos