Ronai and Ronai
AMERIKAI

Oszama ízlése elég nyugatias volt 2011. május 2. hétfő 16:35 | AN Forrás: Weekly World News

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Oszama ízlése elég nyugatias volt

Washington – A terrorvezér tucc-tucc zenét hallgatott, energiaitalt ivott, és a bikinis csajokat sem vetette meg. Az amerikai hadsereg közzétette, mi mindent találtak az Oszama-villában.

Kedvenc sorozata? Jersey Shore, második évad

A 2005-ben épült erődítményszerű ház fél évtizede még Abbottabad város viszonylag elhagyatott részén állt, mostanra azonban az épületek terjeszkedése elérte. A villa környékén megtalálható mozi és szülészeti klinika is, nem mintha az al-Kaida vezetője bármelyiket is igénybe vette volna.

Jászmin Gauri muzulmán szupermodell

Oszama bin Laden valóságos árufelhalmozó volt, derül ki a Pentagon jelentéséből. Kartonszám állt odabenn a Red Bull: bin Laden kávé helyett inkább az energiaitallal szerette élénkíteni az agysejtjeit. S noha az iszlám legszigorúbb változatát gyakorolta, úgy tűnik, a világtól való elzárkózás közepette nem vetette meg a gyengébb nem lenge öltözetű tagjait ábrázoló felvételeket sem – legalábbis erről tanúskodik, hogy a villában megtalálták a mohamedán világ szupermodellje fotóját, de egy DVD-n az MTV Jersey Shore című sorozatának második évadját is.

Oszama bin Laden a villában tartotta Dick Cheney volt védelmi miniszter céltáblaszerűen kiképzett fotóját is, bár nem utal rá semmi, hogy a képre célba dobott vagy lőtt volna. A beszámolók szerint – ezt is ki hitte volna – az al-Kaida vezetője épp amerikai ropogtatnivalót csemegézett és Rebecca Black Friday című dalát nézte-hallgatta.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Oszama ízlése elég nyugatias volt, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(6)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

6 Reader’s Comments

  1. Érdekes, hogy ez a fanatikus vallási megszállott, ennyire hódolt a földi örömöknek, Igaz, hogy a szeptember 11-et végrehajtó fanatikus brigád is előző este pornó kazettákat és alkoholt vásárolt. Úgy látszik, hogy a bigottságban is vannak kivételek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. Persze, ezt így szokták, ők kivételek.Pápáknak is volt szeretőjük, egynek biztos, de valószínűleg többnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Ugyan már, süt róla, hogy a leginkább sztereotip dolgokat szedték össze, azokat amiket a legeldugottabb maláj faluban élő terrorista is a nyugat mételyeként ismer fel. Ügyes próbálkozás a cia részéről, hogy a még élő tagokat kétségekbe sodorja, szembefordítsa bin Laden emlékével és ezáltal az al kajdával is. Kérdés, hogy mennyire lesz hihető számukra ez a mese.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  4. Való igaz, ízlése nyugatias volt négy feleséggel, tucatnyi ágyasával… Jó reklámot csinált az idő előtt elpatkolt próféta, a muszlim vallás növekedésére: Kifelé fanatikus vallásos legyél. Ha becsukod lakásod ajtaját, kövesd a nyugati kultúra előnyeit: négy feleség a hálószobában, váltott nyereggel, pia, pornó videók… és a többi földi élet gyönyöre vár rád. Sosem tudtam, hogy milyen színes árnyalata van a muzulmán vallásnak! Ki hinné, hogy milyen bölcsek azok a kaporszakálasok…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  5. A még élő tagokat nem nagyon fogja szembefordítani vele, valószínűleg azok is előszeretettel veszik igénybe a nyugat “mételyeit”, amennyiben hozzájutnak. Eddig is sejthető volt, hogy az ilyen erőltetett vallási fanatizmus csak álarc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Bezony, kemény volt a nagyvezír. Tudtátok, hogy Chuck Norris ölte meg? Kattintsatok a nevemre és meglátjátok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kisvárosokra is szemet vetett Oszama 2011. május 12. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos