Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Paranoid android 2011. április 28. csütörtök 13:33

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Paranoid android

Az a rögeszme pusztít náci berkekben, hogy nekik védekezniük kell, mert bántani akarják őket. Általában természetesen a nemzetközi zsidók, mert a nemzetközi zsidók nagyon szeretnek nácikat megtámadni, de ha éppen nem akad ilyen, akkor ott vannak a romák, akik szintén rendkívül veszélyesek, különösen a nácikra, mert nácinak lenni folyamatos szorongás, mindenhol ellenség, egy rendes náci már ki sem léphet az utcára megfelelő kiképzés nélkül, mert leteperik és roma népművészeti motívumokat tetoválnak a homlokára, ne adj isten, Makkoshotyka feliratot égetnek a tarkójába, hogy kénytelen legyen hátközépig érő hajat növeszteni, ami egy nácinak bizony nagy szégyen.

Ezért kell a kiképzés.

A kiképzés nagyon fontos dolog, kiképzetlenül ki lennének szolgáltatva például Ricsinek, aki hat éves, és édesanyja elmondása szerint minden este bebújik a szekrénybe, mert jönnek a gárdisták. Ricsi körülbelül annyira félelmetes, mint egy törpenyúl, viszont baromira fél, mert az előbőrfejű magyarok megpróbálják rettegésben tartani, ami nem túl jó taktika, mert Ricsi egyszer fel fog nőni, és majd csak arra emlékszik gyermekkorából, hogy félt, és lehet, hogy mire akkora válla lesz, mint egy ruhásszekrény, majd kicsit könnyebben jár el a keze, mintha nem félt volna.

Jelezném egyébként, hogy a Véderő nevű gittegylet vagy nagyon bátor emberekből áll, vagy teljesen hülyékből, mert odatelepülni százötven életerős, egészséges és nem túlságosan beszari roma férfi mellé katonásdit játszani, kifejezetten azzal a céllal, hogy majd ha ki lesznek képezve, akkor életerős, egészséges roma férfiakat öljenek meg, lehetőség szerint gyermekkel a kézben, nos ehhez több kell, mint pillanatnyi elmezavar, mert bizony megfordulhat a fenyegetettek fejében, hogy még a kiképzés előtt jól fejbe kéne őket ütni valami kemény és dudoros tárggyal, mert a kiképzés után esetleg nehezebb lesz.

A Véderő szép név, benne van minden, ami paranoid és hazug ebben a mellékvágányos, együtt hazudozási magyar náculásban: magyar átok, turáni pöszmögés, fasiszta pepecselés, mert jön a világ és mindenáron meg akar minket tanítani késsel és villával enni, mert nem hajlandók felfogni, hogy nálunk egyes csoportok meggyőződése, hogy marokkal levest enni hungarikum.

Borzalmasan fontos persze, hogy nem genetikai adottság ez, nem születik minden magyar nácinak, és bizony a többség a legutóbbi szégyenletes országgyűlési választási eredmény ellenére sem populista idióta vagy rasszista csupor. Az nem úgy van, hogy a rasszizmus átka lett ránk kimondva, és képtelenség megszabadulni tőle, mert igenis lehetséges. Pintér Sándorról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy hőre lágyuló műgyantából lenne, mert bizony a Véderő kiképzést szervezett, aztán már vonultak is szervezett rendben hátrabilincselt kézzel lefelé a dombon, mert hirtelenjében született egy kormányhatározat, hogy a rendőrség munkájának ne lehessen alternatívája. Szükség volt rá, meglett, a nácik mostantól tudják, hogy mégsem szabad mindent.

Nem mintha nem lenne túlságosan késő, mert bizony voltak már jelek régen is, csak akkor az éppen ellenzékben lévő Fidesznek kifejezetten jól jött, hogy vannak itt ezek haszonbolondok, és telejelölik a Kossuth teret.

Mostantól nincs rájuk szükség, de azért egy szépen fejlett, társadalmilag betagozódott, megizmosodott nyilasbandát már nem ugyanazzal az erővel lehet visszadugni a szemeteskonténerbe, mintha rögtön a kezdeteknél bekövetkezik a szükséges hátrabilincselés és elvezetés. Csak hát ugye furcsán vette volna ki magát, ha haverunkat a polgári körből elvezettetjük, nem mintha nem tudta volna már Orbán Viktor akkor is pontosan, hogy kicsoda üldögél mellette, ám a kommunista veszély olyan nagynak tűnt, hogy mindenkivel szövetkezni kellett (nem kellett, dehogy is kellett, csak szerinte).

Most úgy állunk, hogy van tucatnyi paramilitáris csoportunk, amelyek azt képzelik, hogy átvehetik az erőszak monopóliumát az államtól, tagjaik meg akarják védeni a magyarságot a magyarságtól, és közben Gyurcsány Ferencet is vád alá kéne helyezni, mert ezt ígérték az embereknek. Pontosan ez a kétfrontos harc volt, amit borítékolni lehetett a választások után: nyilasok és szocialisták, na azért ennyire még Orbán sem nagypályás, előbb-utóbb döntenie kell.

Lehet persze azt hazudni, hogy az egyik szélsőség a szocialista párt, a másik meg a neonyilas, csak idővel ki fog derülni, hogy Szanyi Tibor – bármit is gondoljunk róla – nem fog roma gyerekeket ijesztgetni, mert nem szokása neki. Lehet ő rossz politikus, lehetnek párttársai korrupt gazemberek, ám valahogy civilizálódtak az idők folyamán, ami jobbikos kollégáikról nem mondható el.

A magyar jobboldal bealudt a húszas években, és most ébredezik, csakhogy ez nem annyira könnyű, mint gondolnánk, mert a gonosz kommunisták elnyomták őket, most meg hirtelen be kéne hozni majd’ egy évszázadnyi fejlődést.

Nem lesz könnyű, de legalább azt látnám, hogy igyekeznének, figyelnék a német, norvég és svájci eszmetársakat és jegyzetelnének.

De nem: csak a fehér ló és ami a hátuljából időközönként kijön.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 42 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Paranoid android, 4.5 out of 5 based on 26 ratings

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Jaj, Para, annyira igazad van! Süt a szemükből a félelem és a kisebbrendűségi érzés minden fotón.
    Elképzeltem hugyos alexet a haverjaival roma népművészeti motívumokkal a homlokukon, szép színes cigány tetkókkal… És azóta csak röhögni tudok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  2. Ez a hugyozásos videó is annyira jellemző. A Kossuth teret is körbehugyozták. Szabályszerűen úgy viselkednek, mint a területét jelölő állat. Azzal a különbséggel, hogy a dúvadnak jó oka van arra, hogy bejelölje a területét, a nyilashungarikumnak meg éppenséggel semmi. De a hugyozás, az valami oknál fogva a magyarországi jobboldal kultikus kifejeződésévé vált. Kezdem érteni, miért e rajongás az Árpád-sávok iránt.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  3. Tecccik!
    Egy két dolog kimaradt belőle, de sebaj! Majd a következö cikkben benne lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  4. Elképzeltem az előbőrfejű emberkéket:)) Azóta is röhögök. Mi van ha hátrahúzzak az előbőrt a fejükről ? :) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  5. Avi, te szemérmetlen! :D
    Muszáj itt leleplezni őket, hogy a bőr alatt nincs semmi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  6. Mindenesetre kíváncsi vagyok mire mennek az ujonnan kipottyantott törvénükkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Hehehehehehe
    ” Kiképzett roma roham-tetkósok , kivont tetoválógéppel…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. Ez fergeteges, en is az “eloborfeju”-kon kuncogok azota.
    Rakocza a fideszesekre mondta, az azota kiternyeszett…………………….. ” takonygyerekek”, itt meg most egy megint jol ulo elnevezes a gardistakra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  9. Ja, a marokkal levestevés, az hungarikum lehetne, de azért késsel-villával sem könnyű, lássuk be.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. “Pontosan ez a kétfrontos harc volt, amit borítékolni lehetett a választások után:…”
    Eegen, a Führer dicső elődje is a kétfrontos háborúba bukott bele. Most meg éppenséggel sokfrontos háborúra van, kilátás: Jobbik, MSZP, EU, környező magyarok – is – lakta országok…
    Hiába, nem könnyű manapság diktátornak lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos