Ronai and Ronai
AMERIKAI

BKV: a turistákat kilövik, ugye? 2011. április 8. péntek 12:56 Forrás: Blikk/hvg.hu

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
BKV: a turistákat kilövik, ugye?

Budapest – Menekülnének hazánkból azok a külföldi turisták, akiket balszerencséjük durva, rugalmatlan és cseppet sem segítőkész BKV-ellenőrök karmai közé vezetett.

A külföldiek tapasztalatai alapján úgy tűnik, egyelőre az idén sem talált senki megoldást arra az évtizedes problémára, amely rosszabb hírét kelti az országnak, mint a taxis hiénák és a lehúzós vendéglátósok együttvéve – írja a Blikk.

Éppen megérkeztünk Budapestre, megvásároltuk a vonaljegyeinket, de a Deák téren nem láttunk lyukasztót, ahogy a metrókocsikban sem” – kezdte az ír Kate Clervil, aki svájci párjával érkezett párnapos budapesti kirándulásra. „Ahogy fölértünk a mozgólépcsőn, három ellenőr vett minket körül, azt mondták, amit tettünk, törvénytelen, és 12 ezer forintra akartak megbüntetni minket, pedig mi nem akartunk csalni. Az egész olyan volt, mintha a nyolcvanas évek Szovjetuniójába csöppentem volna.”

„A BKV jegy- és bérletrendszere olyan szinten elavult, hogy a nyugatról érkezett turistának meg sem fordul a fejében, hogy ilyen létezik. Nem csoda, hogy nehezen értik meg a szabályokat, és ezért nem is tudják mindig betartani őket” – mondta Bódis Gábor, a Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ kommunikációs vezetője.

A BKV nem válaszolt a lap kérdéseire.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
BKV: a turistákat kilövik, ugye?, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. “durva, rugalmatlan és cseppet sem segítőkész BKV-ellenőrök..-et
    KIRÚGNI, de azonnal!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. A belepteto kapukat meg Deutsch Tomika hova tette?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Ellenőrnek csak az megy el aki semmi másra nem alkalmas.Hiába dumál a BKV gerinctelen vezetősége,hogy megrostálják a jelentkezőket, akárkit nem vesznek fel ez mind hazugság. Rossz rájuk nézni amikor a metró kijáratnál állnak, mint a csürhe úgy néznek ki. Kultúra? azt ezek bizony nem ismerik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Igazi “országimázs” !
    Intellektussal fel nem fogható kiszámíthatatlan (és kiszámíthatatlanul működő) jegykezelő rendszer (?) , szétpusztított buszok, szétrohadt metrókocsik, tahó ellenőrök.
    Hajrá Magyarország , hajrá magyarok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Kedves Nagy-papa!
    Minden szavavával egyetértek, csak azt szeretném kérni Öntől és mindenkitől, hogy amíg lehet mondjuk úgy, hogy “Hajrá Magyar Köztársaság,hajrá magyarok!”.
    Remélem egyetért velem.
    Egyébként a fiam és barátai jártak Bécsben és Prágában. Elmesélték, hogyan tudtak tömegközlekedni és nagyon tetszett nekik. Az nagyon fontos, hogy bennük (mármint az ifjúságban) meglegyen az igényesség ezen a téren is. Örömmel jelentem, hogy megvan bennük. Nagyon jó és néha vicces volt, ahogy lelkesen, nagy érzelmekkel magyaráztak, véleményt mondtak, vitatkoztak, bíráltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Két napon belül két ember halt meg BKV-járaton 2011. március 21. hétfő | FH

Újabb halott a BKV egyik járatán 2011. március 20. vasárnap | FH

Nem életbiztosítás a BKV-n utazni 2011. március 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos