Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rájátszásban a Knicks! 2011. április 4. hétfő 6:47 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rájátszásban a Knicks!

New York – A Cleveland Cavaliers elleni győzelmével a  New York Knicks már biztosan bejutott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2010/11-es szezonjának rájátszásába – hét év után először.

Carmelo Anthony még csak újonc, míg Chauncey Billups a nagydöntő legértékesebb játékosa volt 2004-ben, mikor jelenlegi csapatuk, a New York Knicks utoljára pattogtatott a playoffban.

A rekordhosszúságú böjt végül vasárnap este véget ért, köszönhetően az ezúttal is remeklő hármasnak: Amare Stoudemire 28, Billups 23, míg a rájátszásról karrierje során még nem hiányzó Anthony 25 pontot szerzett a Cavs elleni sima meccsen.

“Az volt a célunk az idény előtt, hogy bejussunk a playoffba”, mondta Stoudemire. “A küldetés teljesítve, most már jöhet a következő feladat.”

Ami nem lesz sétagalopp, a Knicks ugyanis valószínűleg a Heat/Celtics duó egyikét kapja a playoffban. Előbbi LeBron James (31 pont, 11 lepattanó) vezetésével New Jerseyben nyert könnyedén, míg a Boston saját pályáján szintén magabiztos teljesítménnyel diadalmaskodott a Detroit Pistons ellen.

Az utóbbi hetekben pályafutása legrosszabb szériáját átélő Tim Duncan ugyancsak örülhetett, hiszen csapata, a San Antonio Spurs hat elvesztett meccs után végül pontot tett a hosszúra nyúlt vesszőfutás végére. A Phoenix Suns elleni siker érdekessége, hogy a ligaelső kezdője mindössze 41 pontig jutott, ellenben a kispad – köszönhetően a 29 pontos George Hillnek – 73 ponttal járult hozzá a győzelemhez.

A SAS mögött második Lakers viszont kilencmeccses győzelmi szériájának mondhatott búcsút, miután Los Angelesben kikapott a régóta bombaformában játszó Denver Nuggetstől. Négy perccel a vége előtt még a címvédő vezetett, ám egy 8-0-ás vendégroham végül megpecsételte a kaliforniaiak sorsát. Kobe Bryant 28 ponttal, Pau Gasol dupla duplával zárt a hazaiaknál, míg a Denver legjobbja a nemrég igazolt Danilo Gallinari (22 pont) volt.

NBA, alapszakasz, eredmények

San Antonio Spurs – Phoenix Suns 114-97
Los Angeles Lakers – Denver Nuggets 90-95
Boston Celtics – Detroit Pistons 101-90
Charlotte Bobcats – Washington Wizards 91-97
New Jersey Nets – Miami Heat 94-108
New York Knicks – Cleveland Cavaliers 123-107
Toronto Raptors – Orlando Magic 103-98
Sacramento Kings – Utah Jazz 106-97
Houston Rockets – Atlanta Hawks 114-109
New Orleans Hornets – Indiana Pacers 108-96
Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks 104-96

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Rodmant beválasztották a Hírességek Csarnokába 2011. április 5. kedd | AP/MTI

Lendületben a Knicks hármasa 2011. március 31. csütörtök | AN

James remekelt, de a Cavs nyert 2011. március 30. szerda | AN

Rangadón bizonyított a NYK 2011. március 29. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos