Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Real Madrid és a Schalke is kiütéssel nyert 2011. április 5. kedd 22:13 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Real Madrid és a Schalke is kiütéssel nyert

Madrid/Milánó – A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi játéknapján a szinte végig emberelőnyben futballozó Real Madrid hazai pályán 4-0-ra legyőzte a Tottenham együttesét, míg a Schalke nem kis meglepetésre 5-2-re diadalmaskodott a címvédő Internazionale vendégeként.

Real Madrid – Tottenham

“A két meccs alapján megérdemelten jutunk majd tovább”, nyilatkozta a mérkőzés előtt a Real mestere, José Mourinho, aki kilenc év után először veszített hazai bajnokit a hétvégi fordulóban. A portugál szakember csupán annyiban tévedett, hogy a spanyol gárda gyakorlatilag már az első felvonásban eldöntötte a párharc sorsát.

A házigazda Emmanuel Adebayor fejesével gyorsan vezetést szerzett, majd negyedóra elteltével emberelőnybe került: Peter Crouch két rossz ütemű becsúszás után is sárga lapot kapott, így jött a kiállítás. A folytatásban hiába játszott jelentős mezőnyfölényben a Real, az újabb gólra az 57. percig kellett várni, ekkor ismét a togói center bólintott jó ütemben a vendégkapuba, 2-0.

A Tottenham emberhátrányban is teljes erőbedobással küzdött, de legjobbja, Garreth Bale rendre alulmaradt a madridi túlerővel szemben, míg a hátsó sor egyre inkább fáradni látszott.

Ezt kihasználva a Madrid még két góllal terhelte az ellen kapuját: előbb Ángel Di Maria lőtte ki a hosszút, a hajrában pedig Cristiano Ronald állította be a 4-0-ás, gyaníthatóan elődöntőt érő végeredményt.

Internazionale – Schalke

Milánóban már az 1. percben vezetést szerzett a regnáló bajnok Inter – Stankovics a félpálya közeléből talált be -, azonban a vendégek az első játékrészben kétszer is tudtak egyenlíteni. Előbb Joel Matip talált be közelről, majd Diego Milito góljára Edu válaszolt, 2-2.

A fordulás után már a Schalke vezetett, köszönhetően a 70. európai kupatalálatát szerző Raúlnak, aki egy lefordulás után helyezett Césár kapus mellett a hálóba. Kevéssel ezután jött Ranocchia öngólja, majd Chivu kiállítása, végül Edu második találata tette fölényessé a német együttes győzelmét, 2-5.

http://www.youtube.com/watch?v=cJ23Fo_tC3Y

BL-negyeddöntő, 1. mérkőzések:

Real Madrid (spanyol)-Tottenham Hotspur (angol) 4-0 (1-0)
g: Adebayor (4., 57.), Di Maria (72.), Ronaldo (87.)
piros lap: Crouch (Tottenham, 15.)

FC Internazionale (olasz)-FC Schalke 04 (német) 2-5 (2-2)
g: Stankovic (1.), Milito (34.), illetve Matip (17.), Edu (40., 75.),  Raul (53.), Ranocchia (57.-öngól)
piros lap: Chivu (Internazionale, 62.)

A visszavágókat jövő szerdán rendezik.

A szerdai program:
Chelsea (angol)-Manchester United (angol) 20:45 ó
FC Barcelona (spanyol)-Sahtar Donyeck (ukrán) 20:45 ó

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

BL: a duplázó Messi beérte Kubalát 2011. szeptember 29. csütörtök | AN

Nem ment a manchesterieknek a BL-ben 2011. szeptember 28. szerda | AN

Kirúgta edzőjét az Inter 2011. szeptember 21. szerda | AN

BL: Barcelonában mentett pontot az AC Milan 2011. szeptember 14. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos