Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem középiskolás fokon 2011. április 8. péntek 4:59 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem középiskolás fokon

Kistarcsa – A megyeháza sajtófőnöke, Ambrus András kedden közölte az MTI-vel, hogy a kistarcsai önkormányzat nem kívánja tovább működtetni a középiskolát, így visszaadta Pest megyének.

Mintegy 200-300 ember tüntetett a kistarcsai Flór Ferenc Egészségügyi Szakközépiskola és Gimnázium megszüntetése ellen csütörtök este a településen. A tiltakozó helybéliekhez azért vonultak az utcára, mert a kistarcsai önkormányzat bejelentette: nem kívánja tovább működtetni a középiskolát, így visszaadta Pest megyének.

A megyei közgyűlés döntése értelmében a tanulókat Aszódon, illetve Gödöllőn helyezik el, a tanárok sorsát “átgondolják” – tette hozzá. A csütörtöki demonstráció békés volt, rendőri biztosítás mellett tartották meg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Orbán András Lajos

    Hazug fityiszek, meddig tűrjük emberek, hogy a képünkbe hazudjanak folyamatosan??????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Kellett a kistarcsiaknak a fideszes önkormányzat, meg a fideszes polgármrster. Megkapták! Egy tanár aki pártutasításra iskolát zárat be. Milyen tanár volt a polgármester? Ilyen emberre a disznóimat sem bíznám rá. Kedves kistarcsai fülkeforradalmárok! Miattatok bűnhődik az egész város!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. A tüntetésen részt vevő pedagógusok sorsa már megoldott…
    (aki szót emel a rendszer ellen, az nem kívánatos személy)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Nemsokára meg majd azt olvassuk, hogy a katolikus egyház kezébe került az iskola, és sikeresen tovább működtetik Szent akármi Vértanú Szakközépiskola és Gimnázium néven.
    A csóró nebulóknak meg lesz majd naponta többször: “Térdre, imához!”, hogy “kedvenc” Führerünket idézzem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Mit várjon az ember egy gyüttment tornatanártól? Legközelebb majd a civilekre kell szavazni, pl. A tanárok egyesületére és akkor sunyipofájú polgármesterünk mehet ahová akar, a megélhetési családokkal együtt, mint Juhászék, meg az a két rettenet ostoba fiatal testvér. És ők a helyi pártelit, milyen lehet a többi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos