Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár és a Fidesz kurucinfós módszerei 2011. április 4. hétfő 4:55 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár és a Fidesz kurucinfós módszerei

Hódmezővásárhely – A Szuperexpressz hirdetési újság harmadik oldalán, a szívküldi üzenetek helyén jelent meg a hirdetés, amelyben az áll: a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete szerint a közgyűlés hangfelvételét a Rádió X tulajdonosa és két műsorvezetője vágta meg úgy, hogy az kompromittálja a polgármestert. A Fidesz helyi elnöke szerint Lázár János nem tudott a hirdetés ötletéről.

Ágoston Lajos, a rádió tulajdonosa szerint a felvételt 2008-ban készítették, akkor többször is leadták, sőt, még a képviselők véleményét is kérdezték az ügyben, de nem manipulálták. Közölte: sem most, sem korábban nem juttatták el a felvételt a Kurucinfónak. Ráadásul szerinte a hirdetés feladói visszaéltek személyes adataival is.

Az ilyen lejárató kampány árt a város fejlődésének – mondta Havasi Katalin, a Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke. Közölte: azért adták fel a hirdetést, hogy ha valaki mégis kíváncsi a részletekre, akkor tudja, kiket kell keresnie. Az adatok az interneten megtalálhatók voltak, tehát nem titkos adatokat derítettek ki.

Havasi Katalin azt mondta, Lázár János nem tudott a hirdetés ötletéről, és ő a megjelenés óta nem beszélt vele, így nem ismeri a véleményét.

Mint ismeretes, március közepén kerültek nyilvánosságra a Fidesz frakcióvezetőjének, Lázár Jánosnak a hódmezővásárhelyi közgyűlés egy 2008-as ülésén elmondott szavai: “Akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)
Lázár és a Fidesz kurucinfós módszerei, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

14 Reader’s Comments

  1. Méltó utódja lesz majd, a felcsútinak ,mert ugyan úgy hazudik ,mint a víz folyás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  2. Vagyis aki magyarorszagon nem lop csal hazudik vagy gyartja a hamis szamlakat, aki becsuletesen dolgozik es eltartja a parlementben hehereszo lehutoket, aki nem dorgolodzik a mindenkori politikai elithez, hanem eli azt az eletet amit a magyar diktatura meg megenged az nem er semmit.
    Szeretnem ha azok az emberek ekik eltartjak magyarorszagot, csak egy hetre eltunnenek. Akkor kiderulne ki mit tesz az asztalra es a semmirekellok nem tudnanak kitol lopni.
    Minden demokraciaban a vezetoket azert valassztjak hogy a lakossag erdekeit szolgaljak, nem azert hogy elnyomjak oket. Persze Elbatol keletre a fejlodes 300 evet kesik. Tiszta feudalizmus. Na megyek hanynom kell….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  3. Ismételten kérem Lázár,Orbán,Matolcsy,Selmeczi,Szíjártó címét, telefon és egyéb elérhetőségeit mert véleményem szerint sok választópolgár megosztaná velük gondolatait. Miután a fidesz már másodízben jelezte hogy a személyes adatok lehetnek nyilvánosak is ezért elvárató hogy ezt is teljesítsék. Az első 2006-ban volt amikor kiadták azon bírák címét akik elítélték a kővel dobáló, gyújtogató embereket akik jelenleg a fidesznek tett szolgálataikért szabadok ,büntetésüket eltörölték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  4. Ha valaki szeretné elmondani a véleményét:
    Lázár János (30/6367967)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  5. Akármit mondanak, jogsértést követtek el. Ha a 3 érintett pert indítana ellenük, akkor a független bíróság elmarasztalná a hódmezővásárhelyi fidesz szervezet tagjait. Amíg még független a bíróság…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  6. Lázár ugyanazt játsza mint orbán, ha valami rosszul sül el: nem tudott róla, ha meg jól, akkor az ő ő ötletük volt.
    Commonsense, együttérzek Veled, s ha már hányni indultál, kérlek, vedd az irányt a Kossuth tér felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  7. Lázár úr a lehető legjobban közelíti meg Hitler propaganda miniszterét, a Göbbels nácit. Elvei: állandóan hazudni kell, hirdetni a mi igazunkat. Nem kell odafigyelni, ha ellenünk mondanak valami igazat, úgy kell tenni, mintha nem történt volna semmi. Nehezebb esetekben csűrni-csavarni kell a dolgot, oszt jónapot. A hazugságokat pedig állandóan ismételni kell, a végletekig, mert a végén elhiszik. Erre kellene figyelni mindnyájunknak, minden magyarnak, és minden európainak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Ez a szerencsétlen nem veszi észre, hogy a nagyok játszmájában ő az a bizonyos “feláldozható” (vö. Franczia Kiss Mihály).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. A Spaceballs (Űrgolyhók) halhatatlan kérdése jut ismét eszembe: “Van még balfasz a fedélzeten?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. “Itt az idő!”, hogy – mint az előző kommentemben írtam – elhelyezzék Hódmezővásárhely főterén azt a kalodát (A bűnös nyakát, kezét és lábát a kaloda kétfelé nyíló lapjai közé megfelelő méretű kivágásba csukták. I. László király egyik törvénykönyve is említi. II. József uralkodása után már csak elvétve alkalmazták. A megszégyenítés mellett testi szenvedést is okozott.), ami a legalkalmasabb többszörhasználatos eszköz arra, hogy a Lázár úr önbíráskodása alapján Nemezeti Megszégyenítésre ítélt embereket közszemlére tehetik. A pellengér (A pellengér – szégyenfa, szégyenoszlop, szégyenkő, bitófa, cégér, pelengér, pilinger, pillinger, perrengér, pölöngér – a középkorban, Magyarországon a 13. századtól elterjedt megszégyenítő büntetési eszköz volt. Általában kőből készült dobogóból és a rajta elhelyezett oszlopból áll, amelyhez hozzákötözték az elítéltet. Magyarországon II. József tiltotta be az alkalmazását.) bevezetését is ajánlani tudnám Lázár úrnak, Ő aztán egy gyors törvényjavvaslattal általánossá tehetné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  11. T. EdCarping, jogos, de szeretném, ha az Ön által említett eszközök használatát először Lázár úron demonstrálnák. Megérdemelné, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  12. A kép kiváló !
    A szürkenyakkendős emimenciás áldást oszt az hívekre.
    S szeme mosolyog vala, mert látá : Ez így jó !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  13. T. Thanatos! Én nem alkalmaznék ilyen módszert, ez a FIDESZ szelleméhez illik. Véleményem szerint az önbíráskodás egyébként is bűncselekmény, Magyarország fülkeforradalommal való megpuccsolása szintén. Az ilyen bűnökért, független bíróságok által kiszabott büntetései letöltésének megvannak a jól bevált helyszínei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. T. EdCarping, ismételten igazat kell adnom Önnek: ítélje el ezeket független bíróság (bár ennek Magyarországon, tapasztalataim szerint csak szánalmas karikatúrája létezik), viszont szeretném, hogy felfüggesztett büntetésnél a felfüggesztés módját, letöltendő büntetésnél pedig a letöltés helyét (pl. Uránusz) a hozzám hasonló morcos állampolgárok állapíthatnák meg – mondjuk, népszavazással!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Polgármestert választanak Felcsúton 2011. április 6. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos