Ronai and Ronai
AMERIKAI

Berágott a Fidesz-frakció Gyurcsányra 2011. április 13. szerda 14:25 Forrás: Független Hírügynökség

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Berágott a Fidesz-frakció Gyurcsányra

Budapest – Mit képzel magáról Gyurcsány Ferenc? – teszi fel a kérdést a Fidesz frakció ma nyilvánosságra hozott nyílt levelében, amelyet a “bukott miniszterelnöknek” címeztek.

Gyurcsány Ferenc azzal vívta ki magának a Fidesz képviselő-testületének haragját, hogy tegnap szintén nyílt levélben Schmitt Pál államfőt bírálta amiatt, hogy a kormánypártot azonosnak tekinti a nemzettel és meg se próbálja megérteni, hogy mások miért utasítják el a készülő alaptörvényt.

A Fidesz többek között azt írja: Gyurcsány Ferenc ”kényszeresen tanácsokat osztogat, erkölcsi irányt szab, miközben még saját tetteivel sem számolt el”. Számon kérik az ex-miniszterelnökön az együttérzés képességét: “Ön azok “munkáját” dicsérte, akik erőfölényükkel aljas módon visszaélve, brutálisan megalázták a gyengéket”.

Ráadásul a Fidesz szerint ő volt az, aki gyengévé és elesetté tette az országot és a nemzetet, és rombolása után a kormánypárt feladata és kötelessége az építkezés.

A kormánypárt szerint Gyurcsány Ferenc számtalanszor megszegte az alkotmányra tett esküjét. Már csak azért is szorul megújításra az alkotmány, mert “ilyen kicsinyes cselekkel büntetlenül ki lehet játszani”.

A levél emlékeztet arra is, hogy a korábbi szocialista kormányfő “alávaló politikai érdekei miatt” rábírta, arra “uszította” párttársait, hogy maradjanak távol az alkotmányozás folyamatától”. A Fidesz szerint a volt kormányfőnek emiatt a “történelmi bűnéért” is el kell számolnia.

A Fidesz úgy véli, a volt miniszterelnök ”csak eszközként tekint a szocialista párt elkötelezettjeire, akiknek a hátán vissza akar mászni a hatalomra”. A Fidesz szerint a kormányfőnek “végre tudomásul kellene vennie, hogy nem odavaló ember”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 20 szavazatból)
Berágott a Fidesz-frakció Gyurcsányra, 4.7 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Latyapatya,
    Szombaton a Batthyány-örökmécsesnél. Ha a Batthyány térre mész, és nem a Báthory utcába, akkor sokkal kisebb tömeggel fogsz találkozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. bruckenbacker kapitány

    Esetleg nem arról lehet szó, hogy megint kezelésre kellene befeküdnie a mi vezérünknek?
    Beállítják a gyógyszereit és egy darabig normalizálódik a helyzet:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. A fideszes “fijugg” tanulhatnának Gyurcsánytól, aki pl. a most bejelentett újabb gazdasági megszorításokat is korrekt módon kommentálta, elismerte, ami előremutató, és értelmesen, hőzöngés nélkül kritizálta, ami szerinte problémás. Hozzá képest a fideszes csapat hajbókoló hülyék gyülekezete lett, mióta megvívták a nagy forradalmat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  4. Nem a fülkeforradalom óda hajbókoló hülyék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. hol volt a fidesz az elmúlt 8 évben?Az utcán vekkerrel terelgette a csürhét,vagy kordont bontott…Becstelenek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  6. Azt vetik Gyurcsány szemére, amit valójában Orbánon kéne számonkérni.
    Orbán saját – felvételen is szereplő – beismerése, hogy Gyurcsánytól a kezdetektől fogva mélyen tart, fél…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Csak egy megjegyzés:Gyurcsány nem bukott,Ő lemondott,félreállt,míg a felcsúti örült kétszer lett kipenderítve a hatalomból.Szégyenletes volt amit és ahogyan ellenzékben tett,bukott vezérként,míg Gyurcsány úriember maradt,aki az ország érdekében szólalt meg azután is,hogy méltánytalan támadásokkal
    lejáratókampánnyal,és hazugságokkal próbálták (sajnos sikerrel) amortizálni emberi és politikusi értékeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. A Fidesznek erről a nagyképűségéről, miszerint a pártjuk egyenlő a nemzettel, eszebe jutott az a vicc, hogy ki az abszolut nagyképű. Aki leáll egy villanyoszlop tövébe csövelni, s végezvén a dologgal a villanyoszlopot akarja visszagyűrni. Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos