Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tizennégy éve nem fizetett a kilakoltatott 2011. április 22. péntek 6:59 Forrás: Blikk

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tizennégy éve nem fizetett a kilakoltatott

Budapest – A kilakoltatás előtt lakását felgyújtó, s magát a mélybe vető  férfi csaknem egy évtizede se lakbért, se fűtési díjat nem fizetett.

A 42 éves férfit azért akarták kilakoltatni, mert 1997 óta egyetlen számlát se fizetett be. Amikor a végrehajtók az egyenruhások kíséretében kopogtattak nála, a férfi ahelyett, hogy ajtót nyitott volna, meggyújtotta a  lakásában heverő holmikat és a mélybe vetette magát.

Csodával határos módon túlélte a zuhanást, életét egy orgonabokor mentette meg. Életveszélyes állapotban szállították kórházba, jelenleg az intenzív osztályon kezelik. A sűrű füst miatt a 9. emeletről a tűzoltóknak egy idős házaspárt kellett kimenteniük, nekik nem esett bajuk, de három rendőrt, valamint két gyermeket füstmérgezés gyanúja miatt a mentők kórházba szállítottak. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. A rendőrség közveszélyokozás miatt indított eljárást.

A szomszédok elmondása szerint a szüleit korán elvesztő férfi zárkózott és barátságtalan volt. Néhány éve egy nála történt csőtörés miatt eláztatta az alatta lakókat.  Ajtót azonban ekkor sem nyitott, így  fel kellett törni a lakást, sőt, amikor ez megtörtént, fegyverrel fenyegette meg a belépő, amúgy biztonsági őrként dolgozó közös képviselőt.

Telek Zoltán, az Újpesti Vagyonkezelő igazgatósági elnöke elmondta, a férfi 2,8 millió bérleti díjjal és 640 ezer forint távhőszámlával tartozott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. szép példa arra, miért nem lett volna szabad ál-szociális érzékenységből így elhúzni a notórius adósok elleni fellépést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kilakoltatás miatt lett öngyilkos 2011. április 21. csütörtök | AN

Megkezdődtek a kilakoltatások 2011. április 21. csütörtök

Kigyulladt a metró Budapesten 2011. április 19. kedd | FH

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos