Ronai and Ronai
AMERIKAI

Sörétes puskával lőtt szomszédjaira az ittas férfi 2011. április 4. hétfő 16:26 Forrás: Kisalföld

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Győr – Sörétes puskával lőtt szomszédaira egy 58 éves dunakiliti férfi.

Tettének oka az volt, hogy haragban volt a mellette lakókkal – közölte hétfőn a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

Dunakilitin, H.F. 58 éves helybeli lakos, csőre töltött sörétes lőfegyverrel kereste fel szombaton este vele haragos viszonyban lévő szomszédait. Az ittas férfi a teraszajtón keresztül lőtt be a házba, majd a törött üvegajtón keresztül próbált bejutni a lakásba. Sikertelenül, mivel a törött üveg súlyosan megsebesítette.

Az erősen vérző lábú férfi miután a házat elhagyta, észrevette az udvar hátsó épületénél tartózkodó szomszédait. Támadólag feléjük indult, miközben szidalmazta, megöléssel fenyegette őket. A sértettek a támadás elől a hátsó épületbe menekültek, ahová a gyanúsított követte őket. Dulakodni kezdtek, közben egy újabb lövés dördült el. Végül a szomszédoknak sikerült lefegyverezni a lövöldözőt.

A gyanúsított fegyvertartási engedéllyel rendelkezik, a házkutatás során több mint tízezer különféle lőszert és hét darab lőfegyvert foglaltak le a rendőrök. A terhére rótt bűncselekményt részben elismerte. Állítja, nem akarta megölni szomszédait, az általa leadott lövéseket „véletlennek” tűntette fel.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya előzetes letartóztatása mellett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

Kapcsolódó cikkek

Kövért nem zavarják az ittas képviselők 2013. november 28. csütörtök

Mészárlás egy connecticut-i iskolában 2012. december 14. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos