Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nyolc órán át csimpaszkodtak egy bójába a tengeren 2011. április 8. péntek 13:15 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Sydney – Nyolc órán át várt a kimentésére három ausztrál férfi egy bójába kapaszkodva a Sydney déli részén található Botany-öbölben, miután elsüllyedt a hajójuk – jelentette pénteken az ausztrál sajtó.

A három hajótöröttet helyi idő szerint péntek hajnalban mentették ki, miután az egész éjszakát a bójába csimpaszkodva töltötték.

A három huszonéves ausztrál a Sydney déli részén található Kurnell környékén horgászott a Botany-öbölben egy kis, öt méteres hajóval, amikor a jármű süllyedni kezdett – írta a Daily Telegraph című ausztrál lap. A férfiak helyi idő szerint csütörtök este, nagyjából tíz órakor horgonyoztak le az öbölben, amikor egy erős roppanást hallottak, és a jármű kezdett megtelni vízzel. Pár perccel később hajójuk teljesen elsüllyedt – írta az ausztrál újság.

A szerencsétlenül járt horgászoknak sikerült egy, az öböl közepén lévő bójáig elúszniuk, majd abba kapaszkodva várták, hogy megtalálják őket. Egyikük a Daily Telegraphnak elmondta: sok hajó járt a közelükben az éj folyamán, de egyikük se hallotta meg segélykérő kiáltásaikat.

A 28 éves Mark Bancs elmondása szerint végül egy kis dingivel hajózó férfi vette észre őket, és ő hozott segítséget. Végül egy vontatóhajó vette a hajótörötteket a fedélzetére, helyi idő szerint péntek reggel hat óra után. Az ausztrál lap információi szerint mindhárman biztosak voltak benne, hogy a bójánál fognak meghalni.

A három hajótörött közül kettőt kellett kórházba szállítani megfigyelésre.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos