Ronai and Ronai
AMERIKAI

Busszal megy a királyi család az esküvőre 2011. április 4. hétfő 7:34 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

London – Bérelt minibuszokkal érkezik Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvőjére a királyi család nagy része – írta a Daily Mail. A brit lap szerint II. Erzsébet királynőt és férjét, Fülöp herceget, valamint Vilmos apját, Károly herceget és feleségét, Kamillát leszámítva a család valamennyi tagja busszal megy a Westminster székesegyházban tartandó szertartásra.

A lap információi szerint a buszozás elsődleges oka, hogy minimálisra lehessen csökkenteni védelemmel kapcsolatos intézkedéseket, és ezáltal a biztonságra fordított kiadásokat. Az eredeti tervek szerint Károly herceg és felesége is az egyik minibusszal utazott volna, ám Vilmos apja végül úgy döntött, hogy inkább a saját Rolls-Royce-ukat veszik igénybe.

A minibuszok ugyanakkor nem csak a brit királyi család tagjait – közte Anna hercegnőt, András herceget és Edward herceget – szállítják, hanem az esküvőre érkező külföldi királyi családok tagjait is. Így a dán királynőt, a bhutáni királyt, a brunei szultánt és a bahreini koronaherceget is buszra szállítja a Buckingham Palota.

Vilmos herceg és öccse, Harry – aki bátyja tanúja lesz az esküvőn – gépkocsival érkezik majd a székesegyházhoz, csakúgy mint a menyasszony, akit apja kísér a szertartásra. A ceremónia után a friss házasok azon a nyitott tetejű hintón hajtanak majd a Buckingham Palotába, amelyen Vilmos szülei, Károly és Diana is távozott a katedrálisból 1981-es esküvőjük után. A meghívottak természetesen visszaszállnak a buszokba, és úgy követik majd a fiatal párt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Megbélyegezték Vilmos és Kate házasságát 2011. április 4. hétfő | FH

A királyi esküvő legóból 2011. április 1. péntek | AN

Vilmos herceg nem akar karikagyűrűt hordani 2011. március 31. csütörtök | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos