Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Veszprém átgázolt a Szegeden 2011. március 19. szombat 20:51 | MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Veszprém átgázolt a Szegeden

Veszprém – Az MKB Veszprém továbbra is százszázalékos a Budapest Bank férfi kézilabdaligában, miután legnagyobb riválisát, a Pick Szegedet szombaton 17 góllal legyőzte. Ezzel a címvédő gyakorlatilag megnyerte az alapszakaszt.

A Veszprém számított esélyesnek, eleve otthon szinte legyőzhetetlen, ráadásul már Szegeden is tudott győzni az alapszakaszban.

A Tisza-partiak 2-1-es vezetésük után sorozatban három gólt kaptak, ettől kezdve pedig már csak futottak a hazaiak után. Peric a folytatásban alig kapott gólt. A 17. percben, 8-4-es veszprémi előnynél időt kért a vendégek vezetőedzője, de nem volt megállás: pillanatok alatt 10-5 lett. A szünetig tovább nőtt az előny, így ekkora már eldőlt a két pont sorsa.

A második félidő elején kétszámjegyűvé vált a különbség (22-12), többek között azért, mert a szegediek változatlanul elpuskázták a legnagyobb helyzeteiket is.
Annak ellenére, hogy sima volt a meccs, sok kiállítás tarkította a játékot, de ezekből is jobban jött ki a Veszprém, amely negyedórával a vége előtt 29-17-re ugrott meg.

A későbbiekben is folytatódott a gála, ennek nyomán története egyik legnagyobb vereségét szenvedte el a Szeged, a Veszprém pedig a valaha volt legnagyobb különbséggel verte hazai fő riválisát.

Mindkét együttesnek ez volt a főpróbája a közelgő BL-nyolcaddöntő előtt. A Veszprémre a spanyol Barcelona (Nagy László csapata), a Szegedre pedig a Mocsai Tamással felálló német Flensburg-Handewitt vár.

MKB Veszprém-Pick Szeged 40-23 (17-9)

További eredmények:
Mezőkövesd-Csurgó 26-27 (15-13)
PLER-Orosháza 35-32 (15-20)
Celebi-FTC – Dunaferr-Alexandra 34-17 (16-6)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Eb-résztvevő a Mocsai-csapat 2011. március 13. vasárnap

Könnyed győzelem Macedónia ellen 2011. március 9. szerda

Görbicz vezetésével BL-elődöntős a Győr 2011. március 6. vasárnap | MTI

Sok volt a Montpellier a Veszprémnek 2011. március 6. vasárnap | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos