Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Ipsosnál is csökkent a Fidesz támogatottsága 2011. március 24. csütörtök 4:39 Forrás: NOL

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Budapest – Csökkent a Fidesz támogatottsága, a pártoktól távolságot tartó választópolgárok aránya emelkedett, az ellenzéki pártok alapvetően stagnáló helyzetben vannak.

Márciusra 54 százalékra csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága a biztos szavazók között, januárban a pártszövetség még 65 százalékot tudhatott maga mögött – derül ki az Ipsos felmérésből.

Az MSZP ugyanebben a viszonylatban 17-ről 23, a Jobbik 11-ről 15 százalékra hízott, míg az LMP 5 százalékon áll. Az összes választókorú körében a kormányzópártok 27, az MSZP 12, a Jobbik 8, az LMP 3 százalékon áll.

A Fideszt és a KDNP-t nagyjából 2,2 millióan támogatják, a szocialisták szavazóbázisa szűk egymillió fő, míg a Jobbik mögött mintegy 600 ezren állnak.

A választások után alig egy évvel – megszokottnál sokkal több a bizonytalan, passzív választópolgár: a jogosultak közel fele, csaknem négymillió fő.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

  1. Még mindig lenne 2,2 millió, akik nem látnak tovább az orruk tövénél?!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. Rigli!
    Nehéz beismerni, hogy hagyták magukat lóvá tenni, falhoz állítani, átverni. Még hisznek abban, hogy ez csak tévedés… De úgy is mondhatjuk, hogy próbálják védeni szebb jövő reményében, érdekében meggondolatlanul tett (semmibe tűnni látszó) befektetésüket…
    ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  3. Jó lenne, ha a közvéleménykutatók a KDMP támogatottságát külön mérnék. Mérni illene a Szociális Únió támogatottságát is. Semjénék és Szili ugyanis ezek nevében beszél, alkotmányoz, hivatkozva a választópolgároktól kapott felhatalmazásra. A közvéleménykutatók évek óta falaznak a KDMP-nek azzal, hogy nem mérik a teljesítményüket.
    A FIDESZ támogatottsága egyértelmű a KDMP-vel való összemosás miatt.
    A felmérésekből kitűnik a Jobbik ismételt térnyerése!!! A baloldalnak fel kellene ébrednie! Az LMP-nek pedig el kellene döntenie, hogy milyen irányba megy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Fidesz stílus: eddig az volt a baj hogy a politikusok loptak, de a fidesz majd rendet tesz. Lázár (az a humánus ember) ma kijelentette hogy 1 millára kell emelni a politikusok bérét és nem fognak sunnyogni. Tehát már nem lesznek kézlevágások ahogy ígérte. De miért csak miután megint 3 fideszes dőlt a költségtérítéssel jutott erre a megállapításra?
    Hozzá kell tennem, ez a legkisebb bűnük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. Nálam is folyamatosan csökken a fidesz támogatottsága, pedig eleve nulláról indultak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  6. Majd újraszámoltatják az eredményeket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. Nem kell hinni a közvéleménykutatás realitásában. Nagyon sokan félnek, hogy elvesztik az állásukat, ha elmondják a valódi véleményüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos