Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tökéletes hely az autók szerelmeseinek 2011. március 12. szombat 18:35 | Gaál Rita

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tökéletes hely az autók szerelmeseinek

A V8 Hotel, Stuttgart egy négycsillagos létesítmény, mely a régi böblingeni repülőtér korábbi irányítótornyának belsejében került kialakításra 34 szobával, amiből 10 saját, egyedi designt kapott.

A V8 Hotel egy négycsillagos létesítmény, mely a régi böblingeni repülőtér korábbi irányítótornyának belsejében került kialakításra 34 szobával, amiből 10 saját, egyedi designt kapott. Ha kigyönyörködtük magunkat az autónk pedig megkapta a kényeztetést, akkor mi következhetünk. A hosszú nap végén sem kell lemondanunk az autók testközelségéről, mert a V8 Hotel a hagyományos szobák mellett tíz darab különleges tematikus szobát is a vendégek rendelkezésére bocsát. A vendégeket luxusautóból készített ágyak, eredeti alkatrészek és hol ízléses, hol már giccsbe hajló további autós berendezések várják a szobák minden szegletében.

Az autóimádók választhatnak, hogy Herbie világában, egy Mercedes autómosóban vagy épp egy Cadillac autósmoziban akarják álomra hajtani fejüket. A négycsillagos szállodának harmincnégy szobája van, de alkatrészeket és autótorzókat a recepciótól kezdve egészen az étteremig találunk. Egy éjszaka több mint 60 ezer forintnyi euróba kerül, mégis bőven akad vendég a bizarr német hotelben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A GM 100,000 autót hív vissza javításra 2010. december 23. csütörtök | AP

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos