Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elpusztult Knut, a berlini állatkert híres jegesmedvéje 2011. március 19. szombat 17:23 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elpusztult Knut, a berlini állatkert híres jegesmedvéje

Berlin – Elpusztult a berlini állatkert világhíres jegesmedvéje, Knut – közölte szombaton az állatkert medvékkel foglalkozó munkatársa. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a jegesmedve mitől halt meg. Knut 2006 decemberében született.

A berlini állatkert medveszakértőjének elmondása szerint Knut egyedül volt a jegesmedvék területén, a vízben, amikor meghalt. Heiner Klös a DPA német hírügynökségnek elmondta: nagyjából hatszáz látogató nézte végig az esetet – írta a Spiegel című német lap.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a négyéves állat mitől pusztult el. Tetemén boncolást fognak végezni, hogy megállapítsák a halál pontos okát.

Knut 2007-ben várt világhíressé, miután anyja eldobta magától, és természetvédők felvetették, hogy el kellene altatni a kis bocsot. Amikor Knutot először mutatták be a nyilvánosságnak, nagyjából száz televíziós forgatócsoport és ötszáz riporter gyűlt össze a helyszínen. Knut még a Vanity Fair című magazin német kiadásának a címlapjára is felkerült: a címlapfotót a legendás fényképész, Annie Leibovitz készítette.

A medvebocs, és az őt körülvevő médiafelhajtás jót tett az állatkert gazdasági életének is. A park márciusban levédette a Knut márkanevet, amely után egy héttel a cég részvényeinek ára több mint a duplájára emelkedett. Az első évben a becslések szerint tízmillió eurót (mintegy 2,5 milliárd forintot) hozott az őt megmentő állatkertnek a bocs.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Baromfiszex-korlátozás: évi 10 nap 2011. március 21. hétfő | MTI

Két napon belül két ember halt meg BKV-járaton 2011. március 21. hétfő | FH

Újabb halott a BKV egyik járatán 2011. március 20. vasárnap | FH

Elhunyt Warren Christopher 2011. március 19. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos