Ronai and Ronai
AMERIKAI

James Earl Jones elnököt alakít a Broadway-en 2011. február 25. péntek 3:23 | Ruzsik Kata

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
James Earl Jones elnököt alakít a Broadway-en

New York – Sofőr szerep után egy amerikai elnököt fog alakítani James Earl Jones Tony-díjas színművész New Yorkban, aki igazi kihívásnak tartja új szerepét.

James Earl Jones már tudja mit fog csinálni miután hazafuvarozta Miss Daisy-t. A színész következő szerepében egy amerikai elnököt fog alakítani. Ez a darab a “Gore Vida’s the Best Man” című előadás felújítása lesz, amelyet 2012 tavaszán kezdenek majd újra játszani a Broadway-n. Jones április 9-ig pedig a “Driving Miss Daisy” című előadásban lép színpadra Vanessa Redgrave és Boyd Gaines oldalán.

A “Vida” című előadás 1960-ban mutatták be és azonnal bezsebelt 6 Tony-díj jelölést is.  A darab 2 politikusról szól, akik az elnöki posztért szállnak versenybe egymással.  Az előadás  felújítása 2000-ben kezdődött Elizabeth Ashley, Charles Durning, Christine Ebersole, Spalding Gray and Chris Noth színművészekkel. Az új előadást Michael Wilson rendezésében láthatjuk majd, amit a producerek csütörtökön jelentettek be.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Újabb nézők sérültek meg a Broadway-n 2011. február 16. szerda

Növekedett tavaly a londoni színházak bevétele 2011. január 28. péntek | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos