Ronai and Ronai
AMERIKAI

Eladók a börtönök 2011. február 22. kedd 18:33 Forrás: New Orleans Times-Picayune

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Eladók a börtönök

New Orleans – Hat vállalkozás is jelentkezett a louisianai büntetés-végrehajtás által kiírt pályázatra, amelyet az állam északi részében lévő két fegyintézet magánkézbe adására írtak ki. A börtönök magánkézbe adásától Bobby Jindal kormányzó az állami büdzsé egyensúlyba hozását várja.

A létesítményeket egyenként 33 millió dollárra becsülik; a vásárló a létesítményeket is működtethetné. Kérdés azonban, az állam mekkora összeget kapna a működtetőktől. Ez az összeg ma fogvatartottanként és naponta 31 dollár és 51 cent.

A jelentkezők a következő cégek voltak: Corrections Corporation of America, Nashville, Tennessee; Emerald Companies Inc., Shreveport; GEO Inc., Boca Raton, Florida; LaSalle Corrections, Ruston; Management & Training Corporation, Centerville, Utah; valamint a winnfieldi Winn Parish seriffi hivatal. Az ajánlatok 33 dollár 55 centtől 46 dollár 41 centig terjedtek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

New Orleans jól megúszta Lee-t 2011. szeptember 4. vasárnap | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos