Ronai and Ronai
AMERIKAI

Huszonegy gólt ütöttek az NHL-gálán – videó 2011. január 31. hétfő 13:33 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Huszonegy gólt ütöttek az NHL-gálán – videó

Raleigh – Remek hangulatú, sokgólos mérkőzésen ünnepeltek az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) klasszisai a hagyományos All Star-gálán, melyen Nicklas Lidström csapata 11-10-re múlta fölül Eric Staal alakulatát.

A korábbi gyakorlatoknak megfelelően ezúttal sem a masszív védekezés, a kemény ütközések jellemezték a kiválóságok játékát, de nem is ez volt a cél, hanem, hogy egy jó hangulatú, látványos és főleg gólgazdag mérkőzésen szórakoztassák a nagyérdeműt. Nos, ezek mindegyike megvalósult az 58. All Star-gálán, melyen összesen 21 találatot ütöttek össze a játékosok.

Az első találatra mindössze 50 másodpercet kellett várni, Alex Ovecskin gólja után még háromszor villant a Staal-csapat, de a Lidström vezette kék mezesek még a harmad vége előtt kiegyenlítettek (4-4).

A kapusoknak a folytatásban is volt dolguk bőven, összesen 91 lövést lehetett feljegyezni, ezekből öt gól esett a második harmadban (7-6), majd újabb nyolc a zárófelvonásban, ahol végül egy góllal bizonyultak jobbnak Lidströmék (11-10).

“Ez egy remek este volt Nicklasnak,” mondta Staal. “Jó érzés egy kicsit jobban megismerni egy ilyen remek embert, ez volt az első közös élményem vele. Nagyot játszott ma este, a statisztikák is ezt mutatták”, méltatta a Carolina kapitánya Lidströmöt, aki +7-es mutatóval zárta az estét.

A két legeredményesebb játékos a győztes csapatból került ki, Shea Weber négy gólpasszal, Loui Eriksson 2+2-vel zárta a találkozót, míg a leghatékonyabb kapus, Jonas Hiller (88,2 %) szintén a Lidström-alakulatból került ki.

A 21 gólból húsz hokis vette ki a részét, a mezőnyjátékosok közül csak öten maradtak gól vagy assziszt nélkül. A mérkőzés MVP-je (legértékesebb játékosa) a vesztes alakulatban szereplő Patrick Sharp lett.

Az NHL alapszakasz egy hét pihenő után, kedden folytatódik.

58. All Star-mérkőzés:

Lidström-csapat – Staal-csapat 11-10 (4-4, 3-2, 4-4)

gól: Kopitar (11., 31.), Byfuglien (14.), Eriksson (17., 59.), Duchene (17.), Stamkos (35.), Briere (36., 50.), Toews (51.), St. Louis (54.), illetve Ovecskin (1.), Stastny (3.), Elias (4.), Giroux (6.), Sharp (22.), Letang (27., 49.), E. Staal (44., 60.), Nash (56.)

Az ügyességi verseny videóját itt tekinteti meg.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Bajnokveréssel rajtolt az NHL-idény 2011. október 7. péntek | AN

Szuper Levente visszatér Arizonába 2011. szeptember 22. csütörtök

Mike Modano búcsúzik az NHL-től 2011. szeptember 21. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos