Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elszólta magát Orbán egyik minisztere 2011. január 8. szombat 4:00 | AN, Economist

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elszólta magát Orbán egyik minisztere

Budapest – Érdekes írást közölt az Európai Unió soros elnökségének átvétele napján Magyarországról – azon belül is a Fidesz hatalmáról és annak természetéről – a The Economist, a lap internetes kiadásának véleményrovatában.

A blogbejegyzés írója részt vett az ünnepség apropóján megrendezett vacsorán, ahol – állítása szerint- az egyik miniszter (!) elismerte, hogy a médiatörvény bizony nem sikeredett jóra – pontosabban a „we fucked it up” (“elkúrtuk”) kifejezéssel élt a zsurnaliszta szerint a kabinet egyik mosdatlan szájú embere egy kis édes Tokaji bor elfogyasztása után.

Érdekessége az írásnak, hogy a médiatörvényre mutató hivatkozásokat helyez el a cikkben a szerző, mintegy meghallva az Orbán- kormány részéről eddig érkezett vádakat, miszerint akik azt állítják, hogy nem európai a médiatörvény, bizonyára nem olvasták azt, tájékozatlanok, stb..

A szerző említést tesz a magyar elnökség szlogenjéről – Strong Europe, azaz Erős Európa – miközben Orbán Viktor ereje nem annyira erőnek, mint inkább tekintélyelvűségnek látszik Európa szemében.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 9 szavazatból)
Elszólta magát Orbán egyik minisztere, 4.7 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Túl őszinte volt, magyarázkodnia kellett Felleginek 2011. január 10. hétfő | Népszava online

Az Európai Bíróság elé kerülhet a válságadó 2011. január 9. vasárnap | Népszava online

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos