Ronai and Ronai
AMERIKAI

Deutsch támadást intéz a “hazugság” ellen 2011. január 22. szombat 9:55 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Deutsch támadást intéz a "hazugság" ellen

Budapest – Deutsch Tamás csatlakozik a Facebook közösségi portálon indított Elég a hazugságokból néven indított csoporthoz, és erre bíztat “minden magyar szabadságszerető embert”; azt szeretné, ha ennek a kezdeményezésnek a kapcsán is megmutatnák az emberek, hogy Magyarországon sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság van.

A politikai hazugság megöli az emberek egyéni és közösségi szabadságát – jelentette ki pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője. Közölte: ő maga is szeretne a magyar polgárok szabadságát megerősíteni szándékozó, annak garanciát adó kezdeményezésekben részt venni, ezért csatlakozik a Facebookon indított Elég a hazugságokból néven indított csoporthoz.
Az oldalon az “ELÉG! Elég abból, hogy a szocialisták az ország ellen uszítják a külföldieket. Csatlakozz, ha úgy gondolod, hogy ELÉG a hazugságokból! EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL!!!!!” szöveg található. A szöveg többekben megütközést keltett, miután a Magyar Szocialista Párt szerepe a médiatörvény elleni tiltakozásokat tekintve jelentéktelennek mondható. A felhívás nyilvánvalóan a szocialisták iránti változatlan ellenszenvre épül, és ehhez kívánja kapcsolnia a médiatörvénnyel kapcsolatos tiltatkozásaokat a Fidesz kommunikációs hadjárata.

Deutsch Tamást Kálmán Olga kérdezte erről az ATV Egyenes   című műsorában, ahol Deutsch képtelen volt a riporter kérdéseire válaszolni.

Deutsch Tamás “minden magyar demokratát, minden szabadságszerető embert, férfit és nőt” arra invitál, hogy csatlakozzon ehhez az oldalhoz. “Legyen ez az oldal a magyar szabadság oldala a Facebookon” – fogalmazott, hozzátéve: azt szeretné, ha néhány hónap alatt legalább egymilliónyian csatlakoznának a csoporthoz és ez lenne a magyar nyelvű Facebook világában a legnagyobb közösség. Ezzel nyilvánvalóan Deutsch Tamás és a Fidesz harcot indított az “Egymillióan a sajtószabadságért” elnevezésű civil kezdeményezéssel szemben. Arra szólított fel, hogy ennek a kezdeményezésnek a kapcsán is mutassák meg, “Magyarországon sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság van”.
A képviselő a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy “tényleg elég volt már azokból a hazugságokból”, amelyeket nap, mint nap lehet Magyarországon is tapasztalni szocialista és volt szabad demokrata politikusoktól. (Szabad demokrata politikusok már nincsenek is. Deutsch nem szerzett tudomást Brüsszelben arról, hogy ez a párt ma már gyakorlatilag nem létezik – A Szerk.)  “Nagyon izgalmas, hogy most hirtelen Gyurcsány Ferenc mennyire demokratából lett varrva” – folytatta a politikus, aki – mint mondta – nem nagyon emlékszik a volt kormányfő mély demokratikus elkötelezettségére azokból az időkből, amikor még miniszterelnök volt, akkor ugyanis “közvetlen politikai utasításra, olyan politikai utasításra, amelyhez személyesen Gyurcsány Ferencnek is van köze” az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulójára emlékező békés emberekre “rendőri erőszakot vezényeltek”.
Megjegyezte, arra sem emlékszik, hogy Mesterházy Attila Gyurcsány Ferenc politikai államtitkáraként kiállt volna az ellen, hogy Zuschlag János hogyan intézte az ügyeit.
A kormányzati hatalom szintjére emelt hazugságok hatalmas károkat okoztak az országnak és az abban élőknek – értékelte. Kiemelte, hogy a XXI. század elején a gazdaság európai összehasonlításban is gyarapodott, a munkanélküliség és az ország adóssága pedig csökkent, de utána a hatalom hazugságai miatt ez a tendencia megfordult.
Más témára áttérve Orbán Viktor strasbourgi fellépését határozottnak nevezte.
Szerinte a kormányfő felszólalása alatt legalább két okból jó volt magyarnak lenni az Európai Parlament üléstermében. Mint mondta, van jelentősége annak, hogy a magyarok, sok évtizednyi diktatúra után, amikor ki voltak rekesztve Európa szabadságszerető népeinek a közösségéből, most végre a kormányfő személyén keresztül ott lehetnek az újra egységes Európában és első alkalommal Magyarország lehet az unió soros elnöke. Hangsúlyozta, örül neki, hogy Orbán Viktor szólalt fel az EP-ben, de bárki lett volna a magyar miniszterelnök, ez akkor is egy örömteli pillanat lett volna.
A másik okként azt mondta, hogy a vita végén nem történt más, minthogy a magyar kormányfő olyan módon, olyan tartalommal és érveléssel fogalmazott az EP-ben, amilyennel korábban a német kancellár, a francia elnök vagy a brit miniszterelnök megnyilvánult.

Deutsch hangsúlyozta, hogy az EU egyenjogú és egyenrangú tagállamok közössége. Hozzátette, hogy Magyarország nem kicsi, hanem egy átlagos méretű tagállam, ezért a hasonló nagyságú uniós országok ott lévő képviselőinek felszabadító volt ez az érzés, hogy “lehet őszintén, nyíltan, határozottan saját magad igazságába vetett hittel megszólalni az Európai Parlamentben és nem kell évtizedek óta megírt szerepkönyvek, forgatókönyvek jegyében az ilyen méretű tagállamok első számú vezetőinek fülüket, farkukat behúzva úgy tenniük, mintha nekik egyébként nem lennének nemzeti érdekeik”.
Egyúttal kijelentette, sértő azt állítani, hogy ami Magyarországon történik, az azt mutatja, hogy a magyar polgárok közössége megint olyan politikai rendszert működtet, amely miatt a diktatúra felé sodródik az ország.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 6 szavazatból)
Deutsch támadást intéz a "hazugság" ellen, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(18)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

18 Reader’s Comments

  1. Eddig sem tartottam ,semmire ,de a tegnapi Kálmán Olga műsor után ,megerősödött bennem ,hogy csak egy primitív ,önálló gondolat nélküli lény . (majd nem embert írtam ,de az én szemembe csak egy lény ! )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  2. A fidesz – magnetofonnak az a lényege, hogy nem arra válaszol, amit kérdeznek, hanem azt szajkózza, amit a nézők és a a hallgatók szájába kell rágniuk fideszvezéri parancsra. A téma tökéletesen mellékes.
    Évek óta köztudomású, hogy a magyar műsorvezetők képtelenek találkozni egyetlen hús-vér egyéniséggel, amikor a fidesz-pártkatonákat invitálják beszélgetésre, mert minden alkalommal magnóval (verklivel, lemezzel, papgájjal, visszhanggal) találják magukat szemben. Orbán nagyon jól kitalálta ezt a magnetofonos rendszerét. (Ugyan hol tudnák másként alkalmazni Tomikát, Petikét, meg a többit, ha nem magnóként funkcionálnának?!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  3. Végig néztem tegnap az ATV-n Kálmán Olgával folytatott beszélgetését. Ez az ember beszélt, beszélt, nehogy a riporter is szóhoz jusson. Szerinte a fideszt ért kritika “uszítás” amire gondolom lesz paragrafus a média törvényben.
    A fidesznél már ez kommunikációs betegség a Szíjjártó szindróma. Beszélj, mindegy hogy mit, fojtsd a szót a vitapartnerbe, mert akkor azt hiszik a 8 osztályosok, hogy neked van igazad. Szánalmas…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  4. láttam a műsort,tompa szánalmas volt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  5. Szerintem meg igaza van Deutsch-nak.Elég a hazugságból,most ,hogy hazalátogatott gondolom olvassa a Magyar Nemzet,Magyar Hírlap,Demokrata,Barikád,Heti Válasz,Helyi Téma című pamflett újságok hazugságait,és a teljesség kedvéért nézi az M1,M2,Rémhír tv,Csehó tv,Duna 1,2igazmondó csatornáit is.Ezekből én is arra a következtetésre jutnék,hogy elég volt ahazugságokból,és a gyűlöletkeltő megosztó műsorokból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  6. Bár láttam a Kálmán Olga műsort, nem emlékszem erre a kitételre. De ha mondta, akkor Deutsch papagáj Tomikának egy dologban kivételesen igaza volt. Ha megnézzük az EU tagok népességi adatait, a 27 tagállam közül 13-nak kevesebb, 13-nak pedig több tagja van, mint hazánknak. Ez volt az egyetlen igaz mondata.
    Végtelenül sajnáltam a vergődő, sokkolt Kálmán Olgát, aki a pofátlan mellébeszéléstől megbénulva nem tudott Tomikának kellően szájbarágósan fogalmazni. Hogy van az, hogy a 8 éven át folyamatosa semmire vett, teljesen impotens, nevetséges, tehetetlen, stb. jelzőkkel illetett, és a fityisz állítása szerint a külföld által is így kezet MSzP most főnixmadár módjára hamvaiból föléledve hirtelen secc-pecc föl tudja lázítani az EUs képviselőket, a sajtót? Mitől változott volna meg a külföld szemében? Miért vált volna semmi pillanat alatt olyan hiteles tényezővé, aki szavára egységesen neki kell ugraniuk egy állítólag mélységesen demokratikus, keresztény kormánynak?
    Bár gyanítom, Tomikát ez sem hozta volna zavarba, újra megnyomta volna a fejében a bullshit generátor start vagy “replay” gombját és megint ömlött volna a szájából a bla-bla-bla, amit aztán a Lendvai utcából kézileg vezérelt zindex fényes győzelemnek minősítene.
    Megjegyzem: Hogy van az, hogy “csak” 5.000 bolondot tudtak találni az “elég a hazugságból” lájkolására? Hova lett az a 2.000.000 ember, aki állítólag ott volt a Kossuth téren? Hova lett az a 2.700.000 elkábított, félrevezetett ember, aki rájuk szavazott? Szerintem ennek legalább tízszerese ember vett aktívan részt a kampányukban. Hova lettek kezek?
    Csak nem fölébredtek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  7. Bocsánat az elütésért, természetesen: “hová lettek ezek”, másrészt az országoknak nem tagja, hanem lakosa van… Mea culpa. Ami pedig kimaradt:
    Ha Deutsch “Papagáj” Tomika, a bordélyházak bakja valóban támadást indít a hazugság ellen, akkor bizony még sokáig lesz söprögetni valója a saját portájukon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  8. Az az ember beszél akinek már előre megcsinálták a minisztériumot mielött a diplomát megszerezte volna? Az beszél aki már akkor is arra épitett hogy az orbán “anyuka” majd átsegiti a vizsgán? Ez aki élet vitelből elégtelenre erkölcsből szégyentelenűl vizsgázott? az oktat ki bár kit is? A fiatal demokratáknak erkölcseiben ( 3-gyerek 4-titkárnőtől) elmélet a dominencia, mit is lehet elvárni?
    A “kedves viktor” jól megtanulta mindig azt kell mondani a halgatóknak amit szeretnének hallani, mert csak akkor lessz sikeres.A másik oldalt pedig minden lehető orgánumon csak szidni és ocsárolni kell.A csapból is az folyik amit ma már ők sem hisznek el, mert több külföldön megszólaló interjújukban szembe kerülnek saját magukkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  9. Stumpné Bekes Margit

    Deutsch ,Kálmán Olga műsorában úgy nézett ki,mint aki be lett volna lőve.Annyira zavarosan,összefüggés nélkül beszélt,meg sem értette a világosan megfogalmazott kérdéseket,hogy az már több mint kinos volt.
    Egyszerűen felötlött bennem,hogy ilyen ember képvisel bennünket az EU-ban,akkor jól nézünk ki! Orbán jobban tenné,ha szúrópróbaszerű drog ellenőrzést tartana az embereinél.Lehet,hogy nagy meglepetések érnék őt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  10. elég szomorú,hogy ezt pont ő mondja…minden okom megvan rá,hogy ezt a szolgát lenézzem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Nem értem semmiképpen! Mindig azzal jön a fidesz hogy az 1956-os forradalom ötvenedik évfordulójára összegyűlt békés tömeget rendőrök verték szét. Ez valahol igaz is! De! Ez a békés tömeg az MTV székházát szétverte! Autókat borítottak fel!Autókat gyújtottak fel!
    Szemeteskukákat szórtak szét! Járda köveket szedtek fel amivel a rendőröket dobálták! Egy tankot is elkötöttek! És még sorolhatnám!
    Én mindezt láttam! Kérem szépen,hol volt itt békés a tömeg?
    Sehol! Sérültekről beszélnek. Voltak valóban! De rendőr sérültek is voltak! Őket ki sajnálja? Erről mélyen hallgatnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. http://piroslapok.blog.hu/2011/01/21/fantom_trollok_vedik_a_fidesz_kormanyt_facebookon

    Regizhetnek ezer nickkel a facén, attól még egy szavazati joguk van, az agyatlan fidesz trolloknak..)

    Nagyon szánalmasak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. Van a Facebook-on egy másik oldal is

    Elég a hazugságokból
    Mi nem kaptunk olyan médiatámogatást, mint a Deutsch-oldal, de mutassuk meg, hogy mi sem vagyunk kevesen. Írjatok az üzenőfalatokra, hívjátok meg ismerőseiteket (bal felső ikon alatt a “javasold ismerőseidnek” gomb)!
    Elég a kormány hazugságaiból! Várunk minden értelmes, szabad, demokratát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  14. Tegye ki a “diplomáját” is a netre, hadd lássa mindenki, ki írta alá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  15. Ez a (moderálva) tuti, hogy be volt tépve az ATV műsorban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  16. Igaza van a Deutsch Tamásnak, elég már a hazudozásokból!!!
    Szerintem mindenki így van vele, csak azt kéne megnézni, hogy ki hazudik?
    Ki az aki a “népet” palira vette? Nagyon sokan elhitték, és biztak abban, hogy majd a jobboldal jobb és biztonságosabb, kiszámíthatóbb világot teremt. Sajnálom őket, mert, most már Ők látják, hogy tévedtek. Sajnos a folyamatos agymosás következtében, (bár tudják, jobb életük nem lesz,) de a hűség jegyében kitartanak a vezérük mellett. Ez a magyar nép tragédiája, hogy nem tud, józanul itélni, és dönteni a saját sorsa felett. Szégyellem leírni, de megérdemli!
    Nagyon sajnálom magamat, hogy ide, ilyen országba tartozom, hogy nincs erőm elmenni, mert már ugyan csak halkan mondom, de magyar vagyok, itthon e hazában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Sajnos én ilyen vicsorgó képet nem tudok produkálni.Nekem lefagyott a mosolyom egy ideje……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Ha valóban a hazugság ellen indított harcot, akkor most jól odakorcol azoknak, akik azt híresztelték, hogy az EU levele csak technikai kérdésekkel kapcsolatosan emelt kifogást. Hiszen a legmegrögzöttebb hazudozók a saját pártjában vannak a tapasztalat szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Feltörték Sarkozy Facebook oldalát 2011. január 24. hétfő | FH

Magyarország nem itt tartana, ha a civil szféra erősebb lenne 2011. január 24. hétfő | Hegedűs Eszter

Szalai: partner a médiahatóság 2011. január 24. hétfő | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos