Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Le Monde Bayer antiszemitizmusáról 2011. január 9. vasárnap 18:27 | AN

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Le Monde Bayer antiszemitizmusáról

Párizs – A Magyarországon zajló folyamatok és az EU elnökség továbbra is fenntartják a nemzetközi sajtó érdeklődését. Bayer Zsolt majdnem tíz éve ír folyamatosan antiszemita hangvételű cikkeket, de a nemzetközi sajtó most figyelt fel arra, hogy a magyar miniszterelnök bizalmas barátja gyűlöletcikkeket ír és rendszeresen zsidózik. A Le Monde szerint Európában ez is elfogadhatatlan.

Az Európai Unió egyik tagállamának újságírója megengedheti-e magának, hogy az ízlésének túlságosan kritikus külföldi kollégáját “rothadtnak” nevezze, és sajnálhatja-e, hogy annak idején Magyarországon nem elég kommunista zsidót gyilkoltak le? – kérdezte a Le Monde pénteki számában a lap tudósítója, azzal a címmel, hogy “A magyar miniszterelnök bizalmasának palástolt antiszemitizmusa”. Az írás nevén említi Bayer Zsoltot, és hozzáteszi, hogy Orbán Viktor közeli barátjáról, a Fidesz egyik alapító tagjáról van szó. Megjegyzi, hogy a Magyar Hírlap publicistájának nem ez az első antiszemita kirohanása.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 13 szavazatból)
A Le Monde Bayer antiszemitizmusáról, 4.1 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Sajnos az évek alatt lassan hozzászoktunk az úr “magas röptű”,szegényes, morális világához.Én biztosan nem barátkoznék vele.Van,vannak akiknek ez a stilus fekszik,talán azt is elmondja helyettük amit nekik nem lehet..Számtalan hasonló megjegyzésit eddig nem követte jogi számonkérés.Akkor pedig miért ne,gondolja..Eléggé jól megél ebből is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. Rövid leszek:
    1. Úriember nem zsidózik.
    2. A többinek meg tilos.
    3. …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Hát, csak ez segíthet, hogy e pre- és metafasiszták maguk viszik ki a saját mocskukat határon túlra, mert éveken át mi úgy viselkedtünk, mint az apja által megerőszakolt lány családtagjai: szégyelltük kiteregetni a szennyest, ami nem is igazán a miénk: http://antifa-hungary.blogspot.com/2010/01/szelsojobbos-media-magyar-hirlap.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos