Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rajtaütöttek Boszniában a legnagyobb autótolvaj-hálózaton 2011. január 10. hétfő 19:11 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rajtaütöttek Boszniában a legnagyobb autótolvaj-hálózaton

Szarajevó – Több mint 30 embert vettek őrizetbe Boszniában, miután a rendőrség több városban indított razziát egy autótolvaj-hálózat felszámolására – közölték hétfőn a helyi hatóságok. A bejelentés szerint a banda eddig elfogott tagjait egyebek mellett iratok hamisításával, autók ellopásával és értékesítésével gyanúsítják.

Az ügyészség szóvivője azt mondta a boszniai állami rádiónak hétfőn, hogy az eddigi adatok szerint, és az egyik legnagyobb a Balkánon.

Csak az elmúlt félévben, amíg a nyomozás végső szakasza tartott, több száz luxuskocsit loptak el – közölte az ügyészség szóvivője, aki szerint sok országban tevékenykedett a hálózat.

A szóvivő közlése szerint a boszniai rendőrség a szerb hatóságokkal együttműködve alaposan felkészült a razziákra, mert tartottak az erőszaktól. Mint mondta, több száz rendőr ütött rajta egyszerre a hálózat tagjain, több boszniai városban. A rendőrségre hivatkozva a boszniai állami rádió azt közölte, hogy a hálózathoz három banda tartozott, és mindegyiknek megvolt a maga specializált feladata.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Az Orbán csürhe még szabadlábon van 2014. január 8. szerda | AN

Izrael háborús bűnöst adhat ki Boszniának 2011. augusztus 2. kedd | AN

Kaliforniában lopják a legtöbb kocsit 2011. június 22. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos