Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bemutatkozott tévés show-jában a szexis orosz kémnő 2011. január 22. szombat 17:01 | FH

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bemutatkozott tévés show-jában a szexis orosz kémnő

Moszkva – Rejtélyekről szól a Ren nevű orosz tévé műsora, amelynek első adása pénteken este volt a szexis orosz kémnő vezetésével. A hétvégenként jelentkező műsor házigazdája, Anna Chapman egyike volt annak a tíz orosz alvóügynöknek, akiket tavaly nyáron utasítottak ki az Egyesült Államokból. Közülük a csinos vörös hajú nő kapta a legnagyobb figyelmet, még egy nyugati erotikus lap is busás ajánlatott tett neki, ha meztelenre vetkőzik.

A Ren Tv pénteki esti műsora Chapmanre épül. Ezt egyértelműen jelzi címe is: “A világ rejtélyei Anna Chapman-nel”. A műsor készítői azonban jó előre közölték: a rejtélyek nem vonatkoznak a 28 éves hölgy korábbi hírszerzési tevékenységére, azzal nem foglalkoznak.

A nőt kilenc társával együtt tavaly júliusban toloncolták haza az Egyesült Államokból. Chapman – társaival ellentétben – azóta többször is szerepelt a nyilvánosság előtt. Lenge öltözékben szerepelt egy férfimagazinban, rakétafellövésen vett részt a kazahsztáni Bajkonurban és decemberben egy népszerű beszélgetős műsornak adott interjút az orosz állami televízióban.

Az orosz magántévé pénteki esti nyitóadásában Chapman egy kaukázusi kisfiú “csodáját” mutatta be. 2009-ben azzal döbbentette meg a gyerek a dagesztáni muzulmán zarándokokat, hogy idézett a Koránból, amelynek sorai állítólag a bőrén jelentek meg. A szülők azt mondták, hogy a Korán vörös, arab betűkkel íródott részletei már Ali születése után feltűntek a bőrén. Chapman műsorában lehetett is látni a szövegeket a kisfiú lábain, karjain és arcán.

A Ren “rejtélynyomozó” műsora szkeptikus volt mindvégig a muzulmánok által csodának tartott jelenséggel kapcsolatban. “Oroszország legtitokzatosabb nője a legtitokzatosabb jelenségekről szóló műsort vezette. Kell ennél több?” – mondta a csatorna egyik rendezője, Mihail Tukmacsev.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Ügynöknek szánták gyerekeiket az orosz kémek 2012. július 27. péntek | AN

Ősszel indul a Tarlós-tévé 2011. augusztus 15. hétfő

Verekedés egy ukrán TV-show-ban – videó 2011. március 13. vasárnap | FH

Honlapot indított a kitoloncolt kémnő 2011. március 4. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos