Ronai and Ronai
AMERIKAI

Obama is elakadt a washingtoni hóban 2011. január 27. csütörtök 5:04 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Obama is elakadt a washingtoni hóban

Washington - Az erős szerdai havazás következtében az elnök helikoptere nem tudott felszállni, és Obama kénytelen volt egy órát tölteni az araszoló forgalomban.

Szerdán nagy kiterjedésű hóesés lassitotta a forgalmat a Boston – New York – Washington vonalban. Obama éppen Wisconsinba készült, de a helikopter, ami normális körülmények között a katonai reptéren várakozó Air Force One-hoz viszi, nem indult, ezért kénytelen volt autóba ülni és az “egyszeri emberekkel” együtt araszolni a havazás miatt lelassult forgalomban.

A havazás az előrejelzés szerint csütörtök reggel is folytatódik. A repülőtereken késés várható, és az erős szél az eljegesedett elektromos vezetékeket is megrongálhatja.

Obama Wisconsinban előző naőpi beszédével összhangban egy technológiai üzemet látogatott meg, az energiatakarékos égőket gyártó Orion Energy Systems-t. Obamát lelkesen üdvözölték Manitowoc városának lakói.

Wisconsin kormányzója a helyi amerikaifutball csapat sztárjának – a csapat tagjai által dedikált – mezét ajándékozta a repülőtéren az elnöknek. Nem írták a mezre, hogy Obama.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
Obama is elakadt a washingtoni hóban, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Obama nyomást gyakorol Mubarakra 2011. január 29. szombat

Obama beszédét dicsérik és bírálják 2011. január 27. csütörtök | AN

Obama összefogást hirdetett 2011. január 26. szerda | AN

Ma este State of Union 2011. január 25. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos