Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Boszorkányok márpedig léteznek 2015. január 16. péntek 14:51

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Boszorkányok márpedig léteznek

A Kereszténydemokrata Néppárt, úgyis, mint a keresztény Európa utolsó védelmezője, a Fidesz élő lelkiismerete és bűntudata, az anyák megmentője, a fiatalság megrontóinak kérlelhetetlen üldözője és a magyarság jövője, szóval a KDNP most megint talált egy lehetőséget, hogy rosszabbá tegye az emberek helyzetét ebben a béna országban, és sikerült elintéznie, hogy az egész Európában vény nélkül kapható, esemény utáni fogamzásgátló vényköteles legyen Magyarországon.

Középkori kőagyuk szerint ez teljesen logikus, mert ha valaki olyan ledér, hogy házasságon kívül él szexuális életet, akkor legalább járuljon hozzá a magyarság fogyásának fékezéséhez, vagy szívja meg azzal, hogy orvoshoz kelljen rohangálnia, mondjuk egy túl viharos buli vagy nemi erőszak után.

A nőknek a konyhában a helyük, kivéve, amikor éppen szülnek.

A magam részéről meg sem lepődtem, amikor legutóbb zuhanyzás közben a hátrahúzott fitymám alatt a kereszténydemokrata képviselőt találtam, aki feltartott mutatóujjal figyelmeztetett a helyes eljárásra. A párt, aminek egyetlen célja, hogy betiltson dolgokat.

A Fidesz szempontjából lerázhatatlan élősködő Semjén Zsolt szervezete, mert ellenkező esetben a templomokban nem imádkoznának a párt győzelméért, és a pártpapok nem fenyegetnék, zsarolnák a híveket a helyes szavazás érdekében, az ország szempontjából azonban tragédia egy ilyen góc eltartása, mert a legtisztább helyzetekben is káromlást látnak, ami jó, szép vagy megy valahová, az azonnal a KDNP ellensége lesz, Orbán pedig szívesen ad engedélyt a kilövésre, elvégre mibe kerül neki.

Buta emberek hatalommal – ilyen egy rémálom 2015-ben.

Ezek a dolgok a fogamzásgátlóval persze, csak apró szemétkedések, arra jók, hogy elrontsák az emberek hangulatát, jelezzék, hogy egyre fogy a szabadság, de a KDNP nem áll meg itt, hanem belepiszkál a nagypolitikába is, most éppen a terroristákkal szövetkezik, hogy betiltsa a vallásgyalázást.

Mi az a vallásgyalázás?

Természetesen az, ami az aktuális álszent baromnak éppen nem tetszik, egy karikatúra, egy vicces félmondat, esetleg egy ateista könyv vagy szervezet, a darwini tanítások, egy félmeztelen nő, egy polgár, aki nem jár templomba – bármi lehet, a hülyeség nem ismer határokat.

A terroristák gyilkolnak, a KDNP pedig letérdel eléjük, és könyörög, hogy legyenek elnézőek, de sajnos a terror nem így működik, mert ugyan be lehet tiltani Magyarországon Mohamed ábrázolását, de mit csináljon az, aki például zsidónak született?!

A KDNP válasza egyértelmű: keresztelkedjen ki vagy meneküljön.

Az ateisták is magukra vessenek, hiszen puszta létük alkalmas a vallás meggyalázására, azonban a megengedő és nagyvonalú magyar állam esetleg engedélyezi, hogy otthon a négy fal között ne higgyenek istenben, azonban az ilyen jellegű rádió- és tévéműsorok, újságcikkek és könyvek nem kívánatosak.

A világi oktatás veszedelmes.

A KDNP világában ronda férfiak ülnének ronda nők mellett ádámcsutkáig felöltözve, és arról beszélgetnének, hogy milyen szépen beszélt a pap a misén, aztán elmennének egy cukrászdába és boldogok lennének, amiért sikerült megtartóztatni magukat az esküvőig, miután persze évente szülnének egy gyermeket, hogy megállítsák a magyarság fogyását, leszülnék a pályáról a cigányokat, zsidókat és hitetleneket, míg végre mindenki hinné, amit hinni kell. A tévében pedig okos műsorok mennének a maszturbálás veszélyeiről és az ateistákra leselkedő nemibetegségekről, amelyek humor útján is terjednek, ezért jobb, ha vigyáz a védtelen fiatalság és csak az engedélyezett könyveket olvassa.

Egy ilyen országot messzire elkerülnek a terroristák, mert… izé… miért is kerülnék el?!? Hiszen éppen a keresztények zavarják őket a legjobban (a zsidók után), éppen keresztényeket mészárolnak le, ha nem sikerül betörniük egy kóser közértbe.

De ez mindegy, hiszen a párizsi áldozatok még meleg hullái hátán a KDNP most kicsit növelheti befolyását, egy kicsit hallathatja a hangját, egy kicsit jobban elcseszheti az életünket, rombolhatja szabadságunkat. Ugye!? – mutatnak a lemészárolt karikatúristákra – ugye?!, ide vezet a nagy szabadság, a sajtó- és véleménydiktatúra, a szélsőliberális borzalom. Bezzeg egy olyan országban, amit Semjén Zsolt vezet, sohasem jelentek volna meg a gyalázatos rajzok, és a terroristák otthon maradtak volna, hogy felneveljék gyermekeiket, dolgozzanak és békében éljenek.

A legfélelmetesebb ebben az egészben, hogy a mi derék kereszténydemokratáink még hisznek is abban, amit mondanak, képtelenek felfogni, hogy vállalhatatlan gyávaságuk és már-már köztörvényes ostobaságuk hová vezetne. Még szerencse, hogy hamarosan a partvonal mellől nézhetik a meccset, és onnan kiabálhatnak befelé, hogy éppen mit szeretnének betiltani, míg a bíró be nem zavarja őket végleg az öltözőbe.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (212 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +308 ( 330 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Boszorkányok márpedig léteznek, 4.8 out of 5 based on 212 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos