Az AN karbantartás miatt rövid ideig szünetel 2014. December 28. Sunday 14:14

Az AN karbantartás miatt rövid ideig szünetel
Tájékoztatjuk kedves Olvasóinkat, hogy az Amerikai Népszava website-ján az év végén elvégezzük a hosszú ideje esedékes karbantartást. Azt reméljük, hogy az oldal frissítésével sokkal gyorsabb lesz, könnyebben és kényelmesebben kezelhető, és a gyakori leállások is elmúlnak. Azért választottuk az év végi napokat, mert az ünnepek tennivalói közepette talán ebben az időszakban okozunk a legkisebb kényelmetlenséget. A karbantartás ideje alatt csak az erről szóló tájékoztatás lesz olvasható. A karbantartás várhatóan egy-másfél hetet vesz igénybe.
.
Köszönjük megértésüket és megtisztelő figyelmüket, várjuk Önöket vissza a karbantartás után a várhatóan sokkal frissebb és gyorsabb AN oldalon.
.
A Szerkesztőség


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók