Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Néhány keresetlen szó Németh Sándorról 2014. október 1. szerda 1:24

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Néhány keresetlen szó Németh Sándorról

Éppen ideje, hogy megrajzoljuk – mások emlékezetében felidézzük – a magyar belpolitika egyik legsötétebb alakjának portréját. Németh Sándor huszonöt éve manipulálja háttérből a magyar belpolitikát, éppen ideje, hogy megismerjük az igazi arcát.

Minderre az ad alkalmat, hogy a X. és XVII. kerületi ügyészség közokirat-hamisítás gyanúja miatt elrendelte a nyomozást a nevemre kiállított hamis 6-os karton ügyében. Magáról az ügyről csak annyit szeretnék beszélni, amennyiben megvilágítja ennek az embernek és szervezetének működési módját.

Volt szerencsém testközelből látni Németh Sándort, hogyan járatott le, hogyan tett tönkre embereket, hogyan zsarolt a háttérben pártokat, hogyan manipulálta a közéletet. Soha annyi aljasságot nem követtünk el, mint ennek az embernek az utasítására, aki sokáig elhitette velünk, hogy ha ezeket megtesszük, azzal Istent szolgáljuk.

Emlékszem, a fideszes Németh Zsolt apjáról, az azóta elhunyt Németh Gézáról névtelen levelekkel árasztottuk el a parlamentet az állítólagos intim ügyeivel kapcsolatban. Németh Sándor nyilvánosságra hozatta a felesége búcsúlevelét annak minden megrázó részletével együtt, és ugyancsak névtelen levelekben küldette el a közélet szereplőinek. Kevés aljasabb dolgot láttam, mint ez.

Németh Géza bűne az volt, hogy kritizálni merészelte Németh Sándort és a Hit Gyülekezetét. Németh Gézának sok mindenben igaza volt. A Hit Gyülekezete családokat szakított szét. Németh Sándor rengeteg ember életét keserítette meg, akik felnevelték a gyerekeiket, és nem találkozhattak velük. Nem láthatták az unokáikat, mert Németh Sándor azt tanította, hogy a Hit Gyülekezetében meg nem tért családtagokban levő démonok Istentől elidegenítik a megtérteket.

Kimondhatatlan az a fájdalom és szenvedés, amit ez az ember tízezreknek okozott és okoz ma is. A mi esküvőnkről az újságból értesültek a feleségem szülei, mert Németh Sándor tanait követtem. A feleségem nővére ma sincs beszélő viszonyban a húgával, mert ő elhagyta a Hit Gyülekezetét, és nem vált el tőlem, miután én „fellázadtam” Németh Sándor, az „Isten embere” ellen.

Mi 1998-ban hagytuk ott a Hit Gyülekezetét, az nem tegnap volt, de azóta is folyamatosan átkoznak csapatostul bennünket. Nem szűnt meg a zaklatásunk, pedig már földrészt is cseréltem. Amikor én ott voltam, Németh Sándor körül a presbiterek és a vezetők többsége Xanax tablettákon élt és gyomorpanaszokkal küszködött. Németh Sándor olyan pszichikai terror alatt tartotta a környezetét, hogy azt kívülálló el sem tudja képzelni. Ott ismertem meg igazán a diktatúrák természetét.

Amikor elmenekültem az életemet mentve, a pszichiátriai szanatóriumban azt mondták, hogy „ember, magán átment egy úthenger. Valaki szét akarta zúzni a személyiségét, aminek ellenállt, és ennek súlyos következményei lettek volna, ha nem menekül el. Bele is halhatott volna”. Ez az „úthenger” Németh Sándor, állítólag annak a Jézusnak a szolgája, aki azt mondta magáról, hogy „tanuljátok meg tőlem, hogy én szelíd és alázatos szívű vagyok”. Elkövettem azt a hibát, hogy az orvosi leleteimmel nem pereltem be és nem követeltem tőle kártérítést. De ha még sokat szemétkedik, megteszem. Két hónapot voltam a kórházban, nem sokkal később még egy hónapot kellett kórházban töltenem, mert a szorongástól súlyos tüdő letapadásaim voltak. Nem részletezem, de vannak olyan következményei ennek a mocsok embernek a terrorjának, amelyek azóta is megmaradtak. És ezek után van pofája hazudozni rólam.

Mindezt azért mesélem el, mert ez az ember tizenöt évvel később, hogy elmenekültem tőle, egy istentiszteleten a prédikáció közben azt állította rólam, hogy a titkosszolgálat szervezett be a Hit Gyülekezetébe. Hazudik, mint egy utolsó kocsmatöltelék. El tudja képzelni valaki, hogy egy lelkipásztor kétségbe vonja valaki megtérését, újjászületését, Istennel való kapcsolatát, csak azért, hogy saját felelősségét felmentse? Keresztény ember az, aki képtelen megbocsátani másnak a saját szemétségét, amit ő követett el, és évtizedek múlva is bosszúért liheg? Ahelyett, hogy bocsánatot kérne és megtérne? Milyen ember az ilyen? Képes azt állítani, hogy a titkosszolgálat képzett ki valakit, azért nem vette észre, hogy nem tért meg. Éveken át mellette voltam, a dadodós cikkeit írtam, állítólag a Szentlélek vezeti őt a budira is. De azt nem vette észre a Szentlélek, hogy ügynök dolgozik a nagy próféta mellett? Ilyen jó a titkosszolgálati kiképzés, hogy még a Szentlelket is megtéveszti, és a karizmatikus nyelveken szólást is képes utánozni? Vagy ez a pali közönséges sarlatán és szélhámos?

Ezután az istentiszteleten a prédikációja részeként bejelentette, hogy felajánlotta neki valaki az én „dossziémat” megvételre, benne a beszervezési aktámmal, és ő azt megvásárolta. A törvény szerint az állambiztonsági iratok birtoklása bűncselekmény. Ez az ember prédikációban, állítólag a Szentlélek kenete alatt bűncselekménnyel gyanúsította meg magát, és még dicsekedett is vele. Majd fenyegetőzni kezdett, hogy az államtitkok miatt nem személyesen (mert „nem akar börtönbe kerülni”, vagyis tisztában van azzal, hogy bűncselekmény, a mit csinál), de gondoskodik arról, hogy ezek az állambiztonsági iratok nyilvánosságra kerüljenek. Ez a bejelentése, ha valóban államtitokról lenne szó, a minősített adattal való visszélés előklészületének büntetőjogi tényállása. Amiért csak azért nem kell börtönbe vonulnia, mert amit megvásárolt a vadbarom, az hamisítvány. Ez a szerencséje. Ezért csak a hamis közokirat felhasználása miatt kell felenie, az a Btk-ban 3 év börtön.

Ezután jelent meg a Gój Motorosok Facebook oldalán az a hamis 6-os karton, amellyel kapcsolatban az ügyészség bűncselekmény gyanúja miatt most elrendelte a nyomozást. Ez a tény önmagában bizonyítja, hogy a  nevemre kiállított 6-os karton hamis. A karton nem is hasonlít az eredeti nyomtatványra, téves adatokat tartalmaz, 2004-es bejegyzések vannak rajta, miközben a III/III Csoportfőnökség már 1990-ben jogutód nélkül megszűnt. A hamisítvány számítógépen készült, elmosódott a nyomtató tintája rajta. Az eredetiek előre nyomtatott űrlapok voltak, amelyeket írógéppel és kézzel töltöttek ki. Senki nem is vette az egészet komolyan, mert messziről látszik, hogy primitív hamisítvány, kivéve Németh Sándor újságját, amelynek Németh Sándor a főszerkesztője. Ki más lenne méltó?

A Hetek egy hazugságoktól hemzsegő minősíthetetlenül alpári lejárató cikk keretében védte meg a Gój Motorosok hamis 6-os kartonját, hogy az minden cáfolatom ellenére valódi. Tették ezt annak ellenére, hogy Kenedi János és Varga László szakértők a cikk megjelenése előtt figyelmeztették az újságot, hogy a rólam kiállított 6-os karton hamis. A Hetek a sajtóperben még a Gój Motorosokat is úgy állította be, mint szavahihető, legitim közszereplőket.

Kenedi János nyilatkozatát meghamisították, kihúzták a vele előre egyeztetett szövegből azt a mondatot, hogy az általa elmondottak nem vonatkoznak az én ügyemre, mert az én kartonom hamis. De adta hozzá a nevét a makulátlan Hack Péter, aki még a bíróságra is elment Németh Sándor mellett hazudozni az igazsággal szemben. Azt állította, hogy a „kultúrház” vezetők ügynökök voltak. Mivel én „kultúrház” vezető is voltam, akkor az azt jelenti, hogy én is ügynök voltam. A büntetőjogász ilyen bizonyítékokkal szolgált a hamis vallomásában.

Mindezt csak azért hozom fel, hogy megmutassam, hogyan működik a gépezet. A Hetek a bíróságon azt állította, csak „tudósított” a Gój Motorosok és a köztem levő „vitáról”. Mintha semmi közük nem lenne az egészhez. De a Hetekben megszólaló Németh Sándor is a Gój Motorosok által nyilvánosságra hozott hamis 6-os kartont védte, és egy szóval sem állította, hogy neki van egy másik 6-os kartonja, amit ő megvásárolt. Ebből egyértelmű, hogy a két 6-os karton azonos. Az ő emberei juttatták el a Gój Motorosoknak, hogy még mocskosabb színben tüntessenek fel, aztán ők majd kívülállóként „tudósítanak” róla. Ez Németh Sándor és a Hit Gyülekezete.

Mindezt csak azért kellett elviselnem, mert tizenöt évvel korábban szembe mertem fordulni Németh Sándorral és el mertem hagyni a Hit Gyülekezetét. Azért kell ügynöknek lennem, mert Németh Sándornak be kell bizonyítania, hogy aki neki ellentmond, aki őt kritizálja, aki könyvet ír róla, az csak ügynök lehet. Ezért húsz éve mocskol engem ez az ember, akinek szégyellnie kellene magát azért, amit az emberekkel művel.

Hogy el tudja képzelni az olvasó, kiről beszélünk, felidézem, Németh Sándor emberei hogyan „imádkoznak”, mire tanítja őket a vezető pásztor. Azokról a korábbi vezetőkről, akik elhagyták a Hit Gyülekezetét, úgy imádkoznak, hogy haljanak meg a gyerekeik, és meg is átkozzák őket. Ha valaki kéri, szívesen elküldöm Németh Sándor híres „atombombás” prédikációját, amelyben azt kéri Istentől, hogy atombombát dobjon ránk, Isten géppisztollyal harcoljon ellenünk. Ez a benne levő gyűlöletet mutatja, hogy legszívesebben géppisztollyal lelövetne bennünket.

Németh azért nem jutott el még a fizikai gyilkosságig, mert azt hiszi, hogy a „szellemi fegyverekkel”, az átokkal is ki tudja végezni ellenfeleit. Az ún. imakommandók rendszeresen azok halálát kérik, akik valamiért nem engedelmeskednek Németh Sándornak. Amikor Németh Sándor által gyűlölt emberek közül valakinek valami baja lesz, vagy ha meghal ő, esetleg valamelyik családtagja, azt pozitív bizonyságként mesélik, és ujjonganak felette. Ez fekete mágia. Amit Németh Sándor szektája az emberek folyamatos átkozásával művel, az fekete mágia. Ha ez a sötét szervezet egyház lehet, akkor a Magyar Boszorkányszövetség miért nem?

Ez a szervezet ma százmilliós állami támogatásokat élvező „egyház” az Orbán-rendszerben. Korábban a Fidesz is családellenes szektának nevezte, de Németh Sándor kiegyezett Orbánnal. Megállapodtak, és ennek keretében még egyházi státuszt is kaptak, az azzal járó adó- és egyéb kedvezményekkel együtt. Az alku része az ATV is, amely álellenzéki televízióként vezeti le az ellenzéki gőzt, és csapja be, tartja pórázon Orbán ellenzékét. Amikor ők kigolyózták a többi rivális kisegyházat, és azokat, akiken Németh Sándor bosszút akart állni, akkor az ATV-ben volt képe cinikusan azt állítani, hogy “verseny van”, “fel kell ébredni”, és ők a versenyben győztek. Mintha bármilyen verseny lett volna a legmocskosabb politikai paktumon kívül. A többi kisegyház azért maradt le a “versenyben”, mert nem tudta hátbaszúrni Orbán egyetlen jobboldali riválisát sem, mint Németh Sándor, és nem volt tévéjük, amivel zsarolhattak volna. Ha lenne tisztesség az ellenzékben, már csak emiatt sem tennék be a lábukat ennek az embernek a kisded televíziójába, hanem bojkottálnák. Nem lehet emberi jogokról és demokráciáról szónokolni, Iványi Gábor egyházáért harcolni és Németh Sándor tévéjében szerepelni egyszerre, kedves hölgyek és urak.

Németh Sándor az ATV segítségével meghatározza, ki jut nyilvánossághoz, ki nem, milyen gondolatok hangozhatnak el, milyenek nem. Ez az ember irányítja az érdekei szerint az ellenzéket, és az meg is látszik rajta. Orbán kezére játszik. Zsebében van mindenki, aki szerepelni akar. Akinek van gerince, az nincs. A többi süket duma.

Ami az adókat illeti, Németh Sándort már húsz évvel ezelőtt adócsalás miatt börtönbe kellett volna csukni. A tizedeket és adományokat minden könyvelés nélkül készpénzben vágta zsebre, annak nagyságrendjéről még a presbiterek sem tudtak. Németh Sándornak nem volt havi fizetése, hanem minden az övé volt. Szijjártó Péter dunakeszi háza okoz itt problémát? Azt nézze meg valaki, Németh Sándornak mekkora vagyona van, milyen ingatlanokat birtokol, milyen külföldi számlái vannak, és abból mennyit adózott.

A könyvemben megírtam, hogy az adóellenőröket mindig lefizették, a székház munkatársai röhögték az adóellenőrt, aki futva sietett az udvaron a neylonban kapott millióval. Amikor komolyabb ellenőrzés közeledett, utólag gyártottak bizonylatokat. Uzoni Péter már nem élt, de az aláírása még működött. Görbicz Tamás, az utódja, hivatalosan nyilatkozott, hogy az utólag előállított számlákon levő aláírások nem tőle származnak. Aláhamisították őket. A nyomozás során Hack Péter bement a rendőrségre, előadott valami hazugságot, és a nyomozás leállt. Aztán Németh büszkén hirdette, hogy az adóhivatal náluk semmit nem talált.

Amíg ott voltam, az orrom előtt fizettek le politikusokat, tévés személyiségeket, adóellenőrt, mindenkit. Könnyen tehették, számla nélküli készpénz hevert a két páncélszekrénybe ömlesztve számolatlanul. Ilyen adózatlan bevételek, mint a Hit Gyülekezetében, csak a prostitúcióból, a kábítószer-kereskedelemből és más alvilági tevékenységből származnak. Efölött mind Németh Sándor rendelkezett egyszemélyben. Vajon mennyit használt fel magáncélra, és mennyi adót fizetett utána az elmúlt 25 évben?

Egyszer azt kérdezte tőlem Németh Sándor, hárommillió elég-e egy MSZP-s politikus megvesztegetésére. Mire mondtam, hogy még sok is. Nem baj, mondta, még szükségünk lehet rá. Ezzel a tapasztalattal a hátam mögött kell rátekintenem arra az első fokú bírósági ítéletre, amely a Hetekkel szemben indított sajtóperben született. A bíró „véleménynek” minősítette, hogy a Hetek szerint ügynök voltam. Egy múltban megtörtént eseményt nem kell bizonyítani. Az vélemény lehet, hogy valami megtörtént vagy nem. Mindezt egy hamis 6-os kartonra alapozva, amelyet bűncselekmény elkövetésével hoztak létre. Megáll az ész. Ilyen ítélet dél-amerikai katonai juntákban nem születik.

Azt csinál a bíró, amit akar, de szerény véleményem szerint úgy megvették őt kilóra, hogy ha akarja, az árat is megsaccolom, amit ezért a képtelen ítéletért kapott. Miután a kereset minden pontját elutasította azzal, hogy a Hetek hamis tényállításai csak „vélemények”, sem a Hetek, sem az ATV nem hirdette nagy szájjal, hogy nyertek. Ezért még biztosabb vagyok abban, hogy lefizették a bírót, aki túl is teljesített. Nincs más magyarázat. És ha lefizették, az a jobbik eset, mert ekkora hülye egy bíró nem lehet. Ha ezt az ítéletet a legjobb tudása szerint hozta, akkor azonnal hagyja el ezt a pályát, mert alkalmatlan. Tuti ügynököket mentettek fel eddig kóser 6-os kartonokkal, mert a törvényben meghatározott négy feltétel közül egy hiányzott. Ellenem ezen a primitív hamisítványon kívül semmi bizonyíték nincs, nem is lehet, de én egy éve nem tudom helyreigazítani, hogy ügynöknek neveztek. Én vagyok az egyetlen, akit ügynöknek lehet nevezni? Miközben egy bűncselekmény, közokirat-hamisítás történt. Ez viccnek is rossz. Ha ezt a nőt nem fizették le, akkor elmebeteg és tökhülye. És ha ezt nem korrigálja a másodfok, olyan kártérítést zúdítok Strasbourgban a nyakukba, hogy attól megzöldülnek.

A Hit Gyülekezetében feltétlen engedelmesség van. Ez az ország legmilitánsabb és legjobban szervezett csoportja, amelynek fanatikus tagjai bármit megtesznek. A Hit Gyülekezete Németh Sándor illegitim titkosszolgálata is. A gyülekezet minden tagja a munkahelyén egy potenciális ügynök, akit akkor élesítenek be, amikor akarnak. Figyelik, hogy a megtérők között van-e olyan ember, aki fontos helyen dolgozik. Mindenki a munkahelyén köteles Németh Sándor ügynökeként ténykedni. Ha valakitől nem kértek ilyet, akkor az irreleváns helyen dolgozik.

A nemzetbiztonsági hivatalnak már régen fel kellett volna derítenie ezt a titkos tevékenységet, amelyet Németh Sándor művel. Egyházi jellege ma már csak fedővállalkozásként működik. A Hit Gyülekezete egy politikai terrorszervezet, amely a főnök irányítása szerint illegális eszközökkel manipulálja a belpolitikai eseményeket. Ez alkotmányellenes.

Németh Sándor pártokat buktat meg, az SZDSZ-t úgy zsarolta, mint az orosz maffia. Ez az ember mindenre elszánt több tízezres fanatikus fundamentalista dzsihadistát mozgat a nap 24 órájában. Akit a kirakatban látványos és érdek vezérelte filoszemitizmus megtéveszt, és azt hiszi, hogy ez jó célra történik, az nagyot téved. Felbecsülhetetlen a kár, amit ez az ellenőrizhetetlen és illegális tevékenység okoz.

Több forrás szerint az ATV-ben nemcsak besúgó hálózat működik (az a Hit Gyülekezete természetes része), hanem állítólag megfigyelik, le is hallgatják a munkatársakat. Ezt csak annak alapján tudom elképzelni, hogy Németh Sándor biztonsági szolgálata a gyülekezet tagjain kívül régen is megfigyelt embereket és objektumokat. Németh a tagok révén befolyásolja pártok, intézmények és cégek, állami hivatalok tevékenységét és döntéseit. Úgy működik, mint a KGB.

Az ATV a politikai manipuláció része. Ezt szóvá tettem, felemlegetve, hogy Németh Sándor miért kapott egyházi státuszt, ha Iványi Gábor nem. Miközben ő maga nyilatkozta le a sajtónak, hogy az MDF cserbenhagyásával kiegyezett Orbánnal. A Heti Válaszban elmondták, hogy meg nem támadási egyezményt kötött a Fidesszel. Hogyan lehet a tulajdonában levő ATV ellenzéki televízió, ha alapvető érdeke, hogy Orbán rendszere soha ne szűnjön meg? Erre mondta Németh Sándor a Hetek cikkében: „véget kell vetni Bartus ámokfutásának”.

Az én „ámokfutásom” azt jelenti, hogy amikor Németh Sándor beavatkozik egyház létére a napi politikába, azt újságíróként szóvá teszem. Erre ő hamis 6-os kartonnal megpróbál hatástalanítani. Ezek az ő módszerei, amelyhez felhasznál nácikat is, ha kell. Azt állítja, hogy ügynök voltam, miközben a legnagyobb ügynök a saját személyi titkára, Morvay Péter, aki Hartmann László fedőnéven volt III/III-as ügynök. A Hit gyülekezete titkosszolgálata komolyabb szervezet, mint az Alkotmányvédelmi Hivatal. Ezeket folyamatosan le kellene hallgatni, hogy mit művelnek, s nyilvánosságra hozni. Annak a joghoz, a demokráciához semmi köze nincs, kizárólag a politika alvilághoz van köze.

Amit Németh Sándor tesz, azt a párttörvény szabályozza, a pártok nyilvános tevékenységeként legalizálja. Németh a pártok nyilvános működését kerülve, a háttérben manipulál, veszteget, zsarol, magánhadsereget tart fenn, operatív akciókat hajt végre, titkosszolgálati eszközöket alkalmaz. Ez mind törvénytelen. Most pedig már sikertörténetként adja elő, és mintaként emlegeti a politikai életet alakító „egyházi modellt”. Azt a modellt, amelyért börtön járna. Nem lehet az egyház földalatti politikai párt. Németh úgy akarja meghatározni az ország életét, hogy a programját nem hirdeti meg, és senki nem szavaz rá.

Németh Sándor ámokfutásának vajon ki és mikor vet véget? Hazug, rágalmazó ember, aki képes bűncselekmények elkövetésére, aztán alvilági módszerekkel leplezi azokat. Miközben jó szándékú, tisztességes embereket tesz tönkre, akik az Isten ismerete miatt hajlandók mindenre. Nézze meg bárki Pajor Tamást az utóbbi időszakban készült interjúk fotóin. Majdnem rosszabbul néz ki, mint narkós korában. Ez az ember agyon van gyötörve, ki van belezve, meg van taposva. Tamás nem fiatalember, de láttam én szép öregeket is ráncokkal. Ő nem ilyen, rossz ránézni.

Pajor Tamás még nem is öreg, de össze van szakadva. Isten megszabadította a kábítószertől, és cserébe el kell viselnie ennek a borzalmas embernek az összes szemétségét. Ez látszik rajta. Minden együttérzésem, pontosan tudom, mit él át. És saját tapasztalataim alapján még arra sem merem buzdítani, hogy hagyja ott, mert amíg ez az ember él, addig neki egy perc nyugalma nem lenne. Távolról is halálra gyötörné, üldözné, támadná, mindent megtenne, hogy tönkretegye.

Rendkívül kíváncsian várom, mi lesz a nyomozás vége. A 6-os kartont állami hivatal, a BM állította ki. Ezért minden kétséget kizáróan közokiratnak minősül. A rólam készült 6-os karton pedig minden kétséget kizáróan hamisítvány. Ezért a bűncselekmény ténye egyértelmű. Ha van bűncselekmény, van elkövető is, és azt minden bizonnyal Németh Sándornak hívják, aki ezt az egész mocsokságot bosszúból mozgatta.

Most már csak ezek a kérdések maradtak: a Fidesz dönt a sorsáról vagy az igazságszolgáltatás? Segítenek-e a Lázárhoz, Semjénhez, Rózsa Pisti révén az Orbánhoz intézett telefonok, vagy nem? Le tudja fizetni a rendőrséget, a bírót, az ügyészséget, vagy nem?

Csupán az nem kérdés, hogy elkövette a bűncselekményt. A Hit Gyülekezete vezető lelkésze köztörvényes bűnöző. Mindenkit meg akar félemlíteni, egy aljas alvilági maffiózó, sátáni gazember, de nehogy azt higgye, hogy mindenki fél és megijed tőle. Előbb-utóbb odakerül, ahova való. Nehogy azt gondolja, hogy egy ilyen aljas rágalmat mindenki szó nélkül eltűr. Ha van egy aljas mocskos ügynök, akkor azt Németh Sándornak hívják. Szégyellje magát mindenki, aki elfogadja ennek a gazembernek a szerencsétlen hívőktől ellopott pénzét, aki elfogadja a magántévéje szolgáltatását, és lemond a közszolgálati televízióról, ezzel eladja a lelkét és a demokráciát ennek a sátánnak. És pénzért szemet huny afölött a súlyos emberi jogsértés fölött, amit Hit Gyülekezetének hívnak. Én szóltam.

Ui: Lehet perelni bűnözők, ideje lenne feldolgozni az elmúlt 25 év haláleseteit és egyéb ügyeit, és a vallomásokat egy kötetbe összegyűjteni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (139 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +150 ( 246 szavazatból)
Bartus László: Néhány keresetlen szó Németh Sándorról, 4.5 out of 5 based on 139 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos