Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Miért nem távozik Semjén? 2014. szeptember 21. vasárnap 21:00

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Miért nem távozik Semjén?

A kérdés költői. Semjén Zsolt azért nem távozik, amiért Orbán Viktort sem lehet soha többé leváltani: a haza nem lehet ellenzékben, és Semjén bele van írva az alaptörvénybe. Ő a „keresztény nemzetnek” koronát adó egyház delegáltja az államhatalomban. Személyében fonódik össze az egyház és az állam. Nem távozhat

Pedig nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a magyar történelem egyik legnagyobb botránya, hogy a magyar állampolgárságot orosz szervezett bűnözői csoportok árusítják. A Wikipédia szócikke szerint „más államok polgárai Magyarország saját polgáraihoz képest idegenek vagy külföldiek”. Kivéve a NER-t, mert ott idegenek és földönfutók a született magyar állampolgárok lesznek. Csak tőlük követelik vissza a személyi igazolványukat és a lakcímkártyájukat, ha külföldre távoznak. Szergej azonban otthon érezheti magát a világban, állandó lakcíme van a Baross utcában.

Ha a rendszer tökélyre fejlődik, teljes állampolgárcsere is elképzelhető lenne, ha nem keleti állampolgárságra kellene cserélni a magyart. 1956-ban az oroszok még tankkal vonultak be. Ez már elavult módszer. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha a Déli Hadseregcsoport személyi állománya magyar állampolgárságot kap mindjárt és letelepül. Ahhoz nem kellett volna őket kikergetni és betonba döngölni, hogy aztán állampolgárként térjenek vissza. Ha az alvilágban magyar állampolgárságot szerzett orosz honfitársaink esetleg nem érzik jól magukat, most segítséget kérhetnek Moszkvától. A többit már ismerjük. Mi nem leszünk gyarmat, mert mi állampolgárságot adunk a gyarmatosítóknak.

Minden ország szigorú feltételekhez köti az állampolgárság megszerzését. Legalább egy piros pöttyöt fel kell mutatnia a jelentkezőnek a hátsó felén. Nem így Magyarországon, ahol unortodox megoldásokat használnak e területen is. Semjén sportot űzött abból, hány fővel emelkedik a magyar állampolgárok száma hetente. Lasszóval fogdosták azokat, akikből magyar állampolgárok lehetnek. Minden akadályt elhárítottak, és ez olyan jól sikerült, hogy az ukrán, az orosz és a szerb maffia árusította tömegesen a magyar állampolgárságot.

A honosítást áthatotta a nemzeti érzés, amely furcsa megvilágításba került, amikor kiderült, hogy magyar ősökkel nem rendelkező, magyarul nem beszélő idegenek, köztük súlyos alvilági bűnözők hallgatták a nemzetegyesítésről szóló megható szövegeket, amiből egy szót sem értettek. Az orbáni hazugságrendszer legvérfagyasztóbb pillanati lehettek, amikor igazságszolgáltatás elől menekülő nehézfiúk, az Unió meghódítására készülő szervezett bűnözői csoportok tagjai kapták meg a magyar állampolgárságot, miközben elvitatták a politikai ellenzék magyarságát, és legszívesebben elvennék még az állampolgárságukat is.

A Kézdivásárhelyre lóháton bevonuló Semjén ezzel a határon túli magyarok magyar állampolgárságát is jól felértékelte. Zavarban lehetnek, akik érzelmi kötődés miatt váltották ki a magyar állampolgárságot, nemcsak azért, hogy a Fideszre szavazhassanak. Magyarország a keblére ölelte a 2004-ben ellökött nemzettestvéreket, de ugyanezt egy ukrán dílernél néhány ezer euróért bárki megvásárolhatja.

Mindez az olajbűnözéshez hasonlóan korrumpálta a magyar államigazgatást. A magyar adófizetők pénzén fizetnek majd nyugdíjat és más juttatásokat a csecsen háborúban edződött bérgyilkosoknak. A kép akkor teljes, ha a baltás gyilkost is visszahozzák, mint magyar állampolgárt. Európában megnő majd a Szergej és a Borisz nevű magyar bűnelkövetők száma. Az még nem világos, hogy Amerika hogyan szűri ki a magyar útlevéllel vízum nélkül érkező maffiózókat és jövőbeli terroristákat. Azt még senki nem tudja, hány ellenséges titkosszolgálat telepített magyar állampolgársággal ügynököt Magyarországra, illetve magyar útlevéllel Európába, de a magyar kémelhárítás mellett erre egyébként sem volt szükség.

Magyarország gyakorlatilag lebontotta a schengeni határokat, és ha másért nem, hát ezért ki kellene zárni az Európai Unióból. Semjén Zsolt a kereszténység üldözésének tekinti, és visszautasítja a kritikákat, a baloldal ármányának nevezi az elmúlt húsz év egyik legfontosabb tényfeltáró cikkét. Azt még nem tudjuk, milyen retorzióra számíthat az újságíró és a főszerkesztő, de várhatóan azt nem lehet majd mondani, hogy az ügynek nincsenek következményei.

Más országokban, amelyek nem keletre, hanem nyugatra vannak, Semjénnek úgy kellene röpülnie, mint a Szent Péter tér galambjainak Rómában a húsvéti körmenet után. A szerb, ukrán és orosz maffiával ilyen jól még nem működött együtt senki, Magyarország nemzetbiztonságára ekkora veszélyt még senki nem jelentett, ezért a dolgok logikájából az következik, hogy a honosításért Semjént hamarosan valami magas állami kitüntetésben részesítik.

Magyarországon minden csoda félóráig tart, a legnagyobb galádságokon egy ellenzéki kérdéssel és egy agresszív viszontválasszal lépnek túl a felek, pedig ahhoz lenne némi köze a polgárnak is, hogy az iskolán belül a papok, az iskolán kívül a magyar állampolgárságú orosz és ukrán bűnözők mérgezik a gyerekeket, utóbbiak kábítószerrel, és mindkettő csapást a Kereszténydemokrata Néppárt nevű mérhetetlen támogatottságú római fantompárt mérte az országra a krisztusi szeretet és a magyar érzelműség jegyében.

Ezért feltennénk azt a Norvégiából támogatott összeesküvő kérdést, hogy nem kellene felülvizsgálni az összes kiadott magyar állampolgárságot, és elmondatni a nemzetegyesítés magyar érzelmű résztvevőivel azt a rövid versikét, hogy „mit sütsz, kis szűcs? Tán sós húst sütsz, kis szűcs?” Vagy segítő kérdésnek, ha ezt jobban megértik, elmondathatnák ezt: „Moszkvics slusszkulcs luxusszükséglet”.

Esetleg az Orbán által pénzelt hivatalos ellenzék megkérdezhetné az Európai Uniót, mit szól az új uniós polgárokhoz? Üdvözölték már Szergejt Brüsszelben, nagyköveti szinten, mint Wass Albert fiát Las Vegasban? Megkérdezhetnék az Egyesült Államokat, hogy a vízummentességet az orosz maffiának és Putyin titkosszolgálatának találták-e ki, és hogyan tervezik majd megkülönböztetni őket a határon a többi magyar állampolgártól? Semjén nem érti, mekkora kárt okozott, mert a katekizmusban nincsen benne, Laci atya még nem beszélt róla, és a pápai nuncius sem utasította még semmire. De Magyarországon érint ez még rajta kívül tízmillió embert.

A jelek szerint mindenki marad a helyén. Majd fognak három embert, aki nem akart magyar állampolgár lenni, de nem is kapja meg, és minden zavartalanul megy tovább. A magyar állampolgárok számával pedig úgy járhatunk a 93 ezer négyzetkilométeren, mint az egyszobás lakótelepi lakással, amelyben 800 cég működött egyszerre egyidőben. Tényleg világnemzet leszünk, és ha emelkedik a bűnözők száma a világban, a magyar lehet a legnagyobb létszámú nemzet. Ha az ország vezetőjére néznek, az állampolgárain már meg sem lepődik senki.

Végezetül tegyük fel azt a vicces kérdést, amelytől az egész Fidesz-frakció a hasát fogja majd a nevetéstől, és egymásnak küldözgetik sms-ben, hogy Semjén Zsolt mikor mond le? Mikor indul vizsgálat a felelőssége megállapítására?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (92 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +154 ( 172 szavazatból)
Bartus László: Miért nem távozik Semjén?, 4.7 out of 5 based on 92 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos