Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Semjén idiotizmusa 2014. szeptember 17. szerda 16:24

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Semjén idiotizmusa

Az várható volt, ha gyereket vagy infantilis hülyét engednek komoly dolgok közelébe, abból baj lesz. Semjén Zsolt egy idióta, ezt nagyon vizsgálni sem kell, elég ránézni a fotóra, ahogy belovagol Kézdivásárhelyre. A magyar állampolgársággal kapcsolatos csalások ügyében azt mondja, hogy a külföldi titkosszolgálatokkal való együttműködés hazaárulás. E tekintetben őt már régen börtönbe kellett volna zárni, mint a Vatikán ügynökét, amely egy idegen állam, és amely az egyes országokat a Semjénhez hasonló saját állampolgárságú hazaárulókkal igázza le. De ha valóban úgy van, hogy már külföldi titkosszolgálatok kezében van a magyar állampolgárságú útlevelek kiosztása, akkor őt egymás után hússzor kellene életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélni.

Ez az infantilis képmutató idióta a magyar „honosítással” olyan ingoványos területre tévedt, amelynek súlyát és jelentőségét felfogni is képtelen. Ebben a történetben ártalmatlan csalásnak tekinthető, ha valaki háborús övezetből menekül hamisan szerzett magyar útlevéllel, vagy szeret uniós útlevéllel bevásárolni Párizsban, esetleg cége jobb pozícióit keresi az Európai Unión belül. Az amerikaiak nyilván nem örülnek neki, hogy más névvel és magyar útlevéllel vízum nélkül utaznak Amerikába a volt szovjet területekről szervezett bűnözők, ügynökök és potenciális terroristák. Magyarország ennek a kenetteljes vadbaromnak az irányítása mellett gyakorlatilag lebontotta a schengeni határt, és megnyitotta az utat az orosz, ukrán és szerb szervezett bűnözés előtt. Semjén egy napközis agyával nem rendelkező ökör, akinek fogalma nincs arról, hogy ez mit jelent.

Ráadásul úgy, hogy Európa alvilági megszállása budapesti központtal történik, mert ez a legalkalmasabb hely, ahonnan támadást lehet indítani a nyugati világ ellen. Bizonyíték erre, hogy már a kilencvenes években FBI irodát kellett Budapestre telepíteni, hogy kifüstöljék Szemjon Mogiljevicset, aki úgy be volt ágyazva a magyar rendőrség szervezett bűnözés elleni szolgálatába, hogy akár rendfokozatot is kaphatott volna. A „fedett” rendőrnyomozók pedig tőle és az embereitől kapták a fizetésüket. Magyarország infrastruktúrája elég fejlett, jó helyen van, uniós ország, de balkáni a politikai színvonala és végtelenül korrupt. Melegágya a szervezett bűnözésnek.

Azért a százezer fideszes szavazatért és néhány részegségbe torkolló katolikus körmenetért ez a szakállas bácsi kinézetű, bálványimádó rászabadította Magyarországra és Európára a világ legkeményebb és legsötétebb szervezett bűnözőit. Az ukrán-orosz maffia és a szerb maffia nem hasonlítható a magyar bukóablakos betörőkből lett kisstílű keresztapákhoz, akiket az orosz bűnözők már abban az időszakban kivégeztettek, amikor Semjén még csak azon mesterkedett, hogy a korábban máglyára küldött hívőket kiszorítsa a törvényes egyházak közül. Semjén olyan szintű bűnözőket szabadított Magyarországra, akik saját hazájukban páncélököllel támadnak a rendőrségre, ha egy tagjukat elfogják. Az nem elég megnyugtató, hogy Magyarországon kemény maffiabűnözőket a rendőrség nem fog el, mert a rendőrség ezzel megbízott tagjai ugyanennek a külföldi maffiának alacsonyabb beosztású katonái.

Az Európába irányuló kábítószer-kereskedelem már évtizedekkel ezelőtt is Magyarországon keresztül vezetett három útvonalon át, amelyet az arab és török bűnözőkkel együttműködő orosz és szerb maffia tartott a kezében. Semjén most ezek előtt nyitotta meg az utat, de úgy, hogy a fillérekért szerzett magyar állampolgársággal minden problémájuk megoldódott. A katolikus egyház tömeggyilkosságait ugyan ezek soha nem fogják utolérni, de szeretnénk tudatni Semjén Opus Dei-ügynökkel, hogy ha a Magyarországra szabadított orosz, ukrán és szerb szervezett bűnözői csoportok egy szállítmányon vagy két kurván összevesznek, akkor azok a nyílt utcán fognak tűzharcot vívni, halomra gyilkolják egymást, hullákkal telnek meg a folyó parti erdők. Az Aranykéz utcai robbantás tíz miatyánkkal letudható csínytevés volt ahhoz képest, amit ezek művelni tudnak. Ez az infantilis ökör a délvidéki, az ukrán és a csecsen háborúkban edződött bérgyilkosokat látta el magyar útlevelekkel, akik Budapestről hajtják végre a műveleteiket Európa és a világ különböző országaiban.

De ennek az egész kis „honosítási” állatságnak az erőszakos bűncselekmények jelentik a legkevésbé veszélyes és legártalmatlanabb részét. Még az is a bekalkulálható veszteségek közé írható, hogy a prostitúció és a vele járó bűnözési formák, a züllés mértéke erősödik, akár a Vatikán és a pápai udvar romlottságának szintjét is elérhetik. Ennél súlyosabb következmény lesz éveken belül, hogy az iskolák környékén elszabadulhat a piszkos és kemény drogok árusítása. A Kereszténydemokrata Néppárt nem csupán a szervezett bűnözést, az alvilági leszámolásokat, a prostitúció megerősödését hozza el édes hazánknak, hanem kokainnal és más kábítószerrel etetik majd a gyerekeket Semjén „sikertörténetének” kedvezményezettjei. Ez lesz a következménye a két kézzel szórt magyar állampolgárságnak. Ez semmivel nem rombolóbb, mint a kötelező katolikus hittan és erkölcstan, valamint a papok által írt tankönyvek pusztítása. Csak míg az utóbbi a lélekre, a drogok a testre hatnak, ami azt a jó hírt jelenti, hogy a KDNP nem végez fél munkát, gyermekeinknek nemcsak a lelkét, hanem a testét is pusztítja.

Ez azonban magánügy, családi tragédia, a családbarát magyar nemzeti kormány majd kiad egy tankönyvet, hogy a bedrogozott gyereket hogyan üssük. Nemzeti szinten azonban a legnagyobb kár láthatatlan lesz, de az szétrohasztja az országot. Minden szervezett bűnözői csoportnak, ahogyan a Fidesz-KDNP-nek is, megvannak a különböző szintű végrehajtói. Az ócska kis kurváktól a védelmi pénzeket szedő zsarolókon át a kommunikációs és az informatikai szakembereken keresztül a gazdasági és pénzügyi elithez tartozókig. Ez azt jelenti, hogy ha ennek teljes vertikuma és infrastruktúrája magyar útlevelekkel működni kezd Budapesten, akkor a feketegazdaságnak, a fehérgalléros bűnözésnek és a korrupciónak olyan mértéke árasztja el Magyarországot, amely biztonsági veszélyhelyzet, az ország lakossága számára teljes erkölcsi és anyagi lezüllést, tömegeknek pedig elnyomorodást okoz. Orbán Viktor „Kelet” felé fordulása is egy sikertörténet lesz, mert a „Kelet” bejön Magyarországra és a maradék anyagi-, jogi- és fizikai biztonság is megszűnik.

Ennek mechanizmusa minden szervezett bűnözésről szóló könyv első fejezetében olvasható. Az államot először megkörnyékezi, kedvezményekben részesíti, majd együttműködésre bírja, végül zsarolja és fenyegeti az élet minden területét átszövő szervezett bűnözés. Ha eddig élhetetlen ország volt Magyarország, akkor az, ami lesz, abba belegondolni is szörnyűség. Orbán egy buta falusi paraszt, aki felszippantotta a politikai katolicizmus antiszemitizmusát, a Vatikán szerint zsidóuralom alatt álló Nyugat ellen fordult, és romantikus elképzelésekkel a „Kelet” lett az ideálja. Ez a közepesnél is gyengébb falusi futballista nem tudja, mit jelent a „Kelet” valójában. Nem az ezeregy éjszaka meséit a szobalányokkal, hanem Ali babát és négyszáz ezer fegyveres rablógyilkost. Ettől többé a nyugat demokrácia maradéka nem védi meg többé az országot, ha az alvilág beszivárog az államigazgatásba és a legfelsőbb politikai vezetésbe. Aki tudni akarja, mi a „kelet”, az gondoljon a „baltás gyilkosra”, és a történetére egészen Orbánig bezárólag.

Már eddig is arról írtak egyes nyugati lapok, hogy Orbánt zsarolhatja valamivel Putyin, és ezért ment bele Paksba. Az orosz titkosszolgálatnak nem lehet nehéz kompromittáló és zsarolásra alkalmas adatokat gyűjteni a nemzet örökös miniszterelnökéről. Semjén, ez a féleszű óvodás, azt hiszi, hogy minden titkos ügynök olyan, mint ő, és minden titkosszolgálat úgy működik, mint a vatikáni gyóntatószék-hálózat. Azt senki nem gondolhatja, hogy amikor az alvilág fillérekért osztogat magyar állampolgárságot, abból nem vásárol be az összes keleti titkosszolgálat, mindenekelőtt az oroszok és ukránok, akik Magyarországot mindig ugródeszkának tekintették az Unió felé. Budapest már most olyan lehet, mint Marrakesh és Casablanca együttvéve. Nyüzsögnek benne a titkosszolgálatok, az ellenséges ügynökök, akik építik ki a hálózataikat és az infrastruktúrájukat a Tündérmese országában, ahol eközben mindenki a soron következő rezsicsökkentés lázában ég, és valamelyik futballstadion lelátóján keresi a felcsúti diktátor kegyeit. Egy olyan színvonalú magyar titkosszolgálat és elhárítás mellett, amely évtizedeken át nem volt képes felderíteni az olajbűnözés szálait, és amely tíz éve nem találja a kuruc.info álnéven dolgozó szerkesztőit.

Az Európai Unió nyugalma érthetetlen, felelőtlennek látszik, ahogyan a magyar ügyet kezeli. Az Orbán-Semjén páros felszámolta a schengeni határokat, rászabadítja Európára a szervezett keleti bűnözést, az orosz és más titkosszolgálatokat, állampolgársággal látta el azokat az alvilági és fehérgalléros bűnözőket, akik ellen az uniós országok rendőrségei megfeszített erővel dolgoznak, hogy távol tartsák őket. Orbán Viktor zsarolhatóságának lehetősége pedig állambiztonsági kockázattal jár, nemcsak Magyarország, hanem az Európai Unió számára is. A NATO és az EU titkai, belső anyagai, amelyeket kénytelen Magyarországgal megosztani, nincsenek biztonságban. És arról még nem is beszéltünk, kiket szerveztek már be a felcsúti zseni környezetében, akinek a lánya esküvőjéről is elloptak egy fontos hívásokat és adatokat tartalmazó mobiltelefont.

Az ütközőzónának számító és háború dúlta Ukrajna szomszédságában van egy ország, amely ötödik hadtestként funkcionál a transzatlanti szövetségben és Unióban. A nyugati országok pénzén él, a Nyugat finanszírozza két vadbarom ámokfutó diktatúráját, ebből a pénzből ők tartanak fenn egy oroszbarát és zsarolható rezsimet, amelyről nem lehet tudni, hogy ebben a pillanatban ki irányítja. Nem lennék nyugodt sem Washington, sem Brüsszel helyében, és magyarként sem, amíg ezek a bűnözők az általuk kibocsátott magyar állampolgársággal rendelkező bűnöző társaikkal együtt börtönben nincsenek.

Az Index cikksorozata az állampolgársággal kapcsolatos visszaélésekről a jéghegy csúcsa. Az események feltartóztathatatlanul haladnak előre és a mélyben most szövődik az infrastruktúra és a hálózat. Ma a felszínen még semmi nem látszik, de néhány év múlva előttünk áll majd a szörny, amelyet sokkal nehezebb lesz kipusztítani, mint amilyen könnyű volt beengedni. Ez átszövi majd az élet minden területét. Orbán fasiszta diktatúrája is elég veszélyt jelentett, de ez a szerepzavarban levő megkerült barom semmi ahhoz képest, ha Budapestet elfoglalja, átszövi és uralja az orosz, az ukrán és a szerb maffia, amely a KGB-s titkosszolgálatokkal és a gazdasággal összenőve összecsap egymással, valamint a nyugati ellenfeleivel Budapesten.

Ma még csak gazdasági és politikai menekültek vannak Európában. De Magyarországról olyan menekültáradat özönlik majd Nyugatra (és valamiért nem Keletre), hogy annak fogadására, a várható magyarországi humanitárius katasztrófára és vérontásra, Európának már most fel kellene készülnie.

(Az már csak hab a tortán, hogy Brooklynban élő magyarok, az Amerikai Népszava előfizetői, már egy évvel ezelőtt jelezték, hogy New York tele van olyan ukránokkal, akik egy szót sem tudnak magyarul, vízum nélkül jöttek be Amerikába magyar útlevéllel, de előbb bejelentkeztek Magyarországon egy lakcímre, és kapják a magyar nyugdíjat.)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (150 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +236 ( 276 szavazatból)
Bartus László: Semjén idiotizmusa, 4.7 out of 5 based on 150 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos