Ronai and Ronai
AMERIKAI

Helyreigazítás 2014. május 8. csütörtök 13:35

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Helyreigazítás

Semmi kifogásom nincs az ellen, sőt, egyenesen megtisztelőnek tartom, ha bárki bármit idéz tőlem, föltéve, hogy föltünteti az ilyenkor szükséges adatokat.

Vendéghy Kornél „Őfelsége ellenzéke” címmel írt cikket, (megjelent 2014 május 6. kedd), de nem tüntette föl, hogy cikke címét tőlem idézte.

Az én cikkem: Őfelsége ellenzéke. Megjelent a Népszava Szép Szó rovatában 2010 október 09. szombaton. A Népszava.hu online-ra 2010.10.09. szombat, 08:33-kor került föl.

Azóta magam is több írásomban hivatkoztam erre a cikkemre, legutóbb éppen az Amerikai Népszavában megjelent „Kádár népe?” című írásomban (2014 április 18.)

Kérem Vendéghy Kornélt, hogy hogy mulasztását pótolja, és az Amerikai Népszavát, hogy adjon helyet rövid helyreigazítási kérésemnek.

Tisztelettel és köszönettel

Kertész Ákos

.

Kedves Kertész Ákos,

elnézését kérjük a figyelmetlenség miatt, az azonos címet javítottuk.

A Szerkesztőség

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 51 szavazatból)
Helyreigazítás, 4.0 out of 5 based on 32 ratings

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos