Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Nem kicsit, nagyon 2014. április 10. csütörtök 18:18

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Nem kicsit, nagyon

A választást követően azonnal Észak-Koreába utazott egy magyar kormányküldöttség, majd elkezdték felépíteni a náci megszállás szégyenletes emlékművét, mintegy bizonyítva, hogy tényleg folytatják. Folytatják, mert a magyar lakosság politikailag aktív része arra szavazott, hogy a Fidesz alakítson ismét kormányt, márpedig ezzel nem lehet vitatkozni, legalábbis én biztos nem fogok, mert a szabad, de tisztátalan választások eredménye legális eredmény, legalizálta az összes ellenzéki párt, és mindenki, aki elment szavazni.

Ez az ellenzék nem nyerhetett.

Nem azért, mert a kétharmad olyan választási törvényt alkotott, ami önnön fennmaradását segíti elő, nem azért, mert minden plakáthelyet lefoglaltak maguknak, nem azért, mert övék a média majd teljes felülete, nem. Azért, mert ez az ellenzék alkalmatlan a győzelemre. Egy fekete kígyó jelent meg az égen, amikor megszületett, jelezve, hogy vereségre jött e világra.

Csak vicceltem.

Ez az ellenzék abban a tévhitben élt, hogy egy demokratikus választáson kell legyőznie egy demokratikus pártszövetséget, ezért demokratikus módszerekkel próbálkozott, demokratikus vitákat folytatott le körein belül, demokratikus álmok szerint egyesült, egyeztetett, mérlegelt, próbálkozott, visszafogottan ígért, mérsékelt hangon kritizált, aztán jött a baromi nagy tank és málnadzsemmé taposta, mielőtt tiltakozhatott volna a nemzetközi fórumokon. Orosz Krímtorta.

A csapda működött. Értelmetlen és minden bizonnyal lehetetlen felépíteni egy Fideszhez hasonló, fanatizált, személyi kultuszra alapozó, minden körülmények között az élő istenként nyilvántartott Orbánra szavazó tábort, viszont a maradék meggyőzhető, esetleg másban hívő, ingadozó szavazókat lehetetlen egy irányba terelni pusztán érvekkel.

Ha kiáll valaki baloldalon, és azt hirdeti, hogy én vagyok az igazi félisten, Orbán pedig a gonosz reinkarnációja, akkor egyrészt kiröhögik, másrészt az éppen épülő feudalizmusnál is korábbi állapotba löki vissza a társadalmat, valahová az ókorba, istenkirályok és őrjöngő hadurak közé, ahol aztán tényleg nincs értelme a szónak.

A kudarc kódolva volt.

Ezt azonban mindenki tudta, kiszámolta és levezette a választási törvényből, a Fidesz-közeli oligarchák folyamatos térnyeréséből, a közszolgálat lealjasításából, a megfélemlítésből és a hűbérurak földdel, trafikkal, állásokkal történő jutalmazásából. Aki most csodálkozik a Fidesz győzelmén, az vagy hülye, vagy valami egészen másra játszott. A lényeg: sajnálatot nem érdemel.

Aki most az ostoba népet okolja, az egyszerűen szemétláda, tudatlan és fejlődésképtelen, politikusnak, elemzőnek alkalmatlan. Aki a választási rendszerre, és a fentebb már felsorolt külső körülményekre helyezi a hangsúlyt a baloldal bénasága helyett, az egy másik bolygón élt az elmúlt három-négy évben, mert ez a választási rendszer, ez a közszolgálati televízió, ez a Simicska Lajos nem április 5-én ugrott elő egy cilinderből, hanem itt volt velünk, erre lehetett, erre kellett számítani, és eldönteni, hogy belemennek-e ilyen feltételek mellett a választásba, vagy sikoltozni kezdenek, és bojkottálnak. Az előbbi mellett döntöttek, úgyhogy most kuss van.

Tudták, mi lesz, és belebuktak. Nem kicsit, nagyon.

Az utolsó pillanatig csodában reménykedtek, rejtőzködő szavazókban, akik hipp-hopp, meggondolják magukat, és elmennek Mesterházy Attilára szavazni, béna közvélemény-kutatókban, akik túlmérik a Fideszt, brüsszeli tankokban, Obamában, aki bejelenti, hogy nem nyerhet a Fidesz, vagy mittomén, a baloldal istenében, aki megváltoztatja a választás végeredményét.

Reménytelenül amatőrök. Elvesztik a következő választást is, és ameddig maradnak, addig Orbán is marad. Ja, és ezt Orbán is tudja.

Végezetül két dolog: egy nagyszerű bejegyzés Orbán Viktor Facebook-oldaláról: „Javaslom Semjén és Pintér miniszter urak hatáskörét szélesíteni a vallás és erkölcsoktatás, illetve a polgárőrök és önkéntes tűzoltók felügyeletével.”

A másik pedig csupán annyi, hogy a legmélyebb tisztelet hangján egy időre elbúcsúzom tőletek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (91 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +117 ( 123 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Nem kicsit, nagyon, 4.8 out of 5 based on 91 ratings

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Én is búcsúzom. Ez a búcsú órája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  2. Ez így kissé homályos, de ha menni kell, hát menni kell.
    .
    Mielőbbi viszontlátásra!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (23 szavazatból)
  3. Most akkor mi van?
    Kollektív visszavonulás?
    Eltesszük magunkat jobb időkre?
    Egy időre búcsúzunk?
    Csak nem a zabszem effektus játszik szerepet a magyarországi visszavonulóknál?
    Úgy látszik, hogy a “Kisember hát itt a vége” c.felvétel ránk vonatkozik, nem arra akire kellene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  4. még egy régi cikk
    de most már abbahagyom ezt
    de még itt vagyok
    a szemem már kiégett
    nem tágítok innen
    mint egy kutya
    “Mindezt a jogszerűség köntösében hajtják végre, de az alkotmányos rendet nem lehet jogszerűen megváltoztatni. Jogszerű államcsíny nincs. Államcsíny után pedig nincs demokratikus választás, amelyet a hatalom törvénytelen bitorlója egy illegitim alaptörvény alapján ír ki. Aki ebbe belemegy, az részese a hazug színjátéknak, és bűntársa a puccsistáknak. Nem képviseli a magyar nép érdekeit. A 2014-es választás egy lépcső lesz a kötcsei program beteljesedése, az ellenzék megsemmisítése útján. Ehhez asszisztálnak azok, akik részt vesznek benne.
    Csak a rendszer gyökeres elutasítása, nevén nevezése, és a vele való békés, de totális konfrontáció vezethet eredményre egy náci ideológiát adaptáló párttal szemben. Bűncselekmény történt, törvénytelenségeket tesznek törvénnyé, és kirabolják az államot. Az MNB elfoglalásával veszélybe kerültek Magyarország devizatartalékai. Matolcsy kinevezésének egyetlen magyarázata van, az ország pénzvagyonához való hozzáférés lehetősége. Ennek maffiabűnözés a neve. Egy bűnszervezet kezébe került az ország élére.
    Még mindig van választási lehetőség. De ez az utolsó. Ha Orbán 2014-ben demokratikusnak látszó parlamenti választásokat tarthat, amelyen az ellenzék pártjai részt vesznek, azzal megpecsételődik Magyarország sorsa. Az is meneküljön, akinek nincs lába. Ott élet nem lesz. Csak a gyűlölet, és ami abból kinő.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  5. ez lesz csak az igazán szíp
    http://www.origo.hu/valasztas2014/20140410-merkel-jozansagot-es-erzekenyseget-ker-orbantol.html
    a dikátor ünnepli a diktatúra bukását

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  6. ezt jól látod, bumburi
    , nem is értettem, azt a dalt hogy lehetett Orbánra érteni. Az rólunk szól.
    a többit már nem is kommentálom
    azért remélem, valahol még összefutok veletek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Ez egy elég kurta-furcsa búcsú volt a szerzőtől. Nevezzenek szélsőségesnek, de ahogyan Bartus László kifejtette a korszakváltás/profilváltás okait, talán Para-Kovács Imrétől is megérdemeltünk volna valami hasonlót. Sajnálom mindkét döntést természetesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  8. igen, én is kiszámoltam, már 2011-ben, és kiszámolta más is, két út volt, a választásokon bebizonyosodott, hogy vesztett az összefogás, azt nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha a nem kormánypárti szavazók itthon maradnak, akkor mit hirdet ki a Fidesz, engem senki nem tudott meggyőzni, hogy nem a saját táborát szavaztatja szét, és nem egy húsz százalékos részvétel mellett hírdet magának kétharmadot. Azt pedig amikor minden csak egy szavazaton múlik nem kérem számon senkitől, ha látta buktát és látta azt is, hogy már tizennyolc párt, és nem csak kormánypárti egyéni jelöltek névjegyzékbe kerültek, otthon maradtak érvnek volt-e …, Köszönöm az eddigi írásait, a viszont látásra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  9. Én már egy ideje”" profiltisztítást “végeztem. Régen még olvastam sok lapot. Az idővel egyre csökkent azon lapok száma amik még érdekeltek. Már alig alig van amít szívesen olvasok. Megvettem Debreceni, Magyar B. Kende Ferenczi …..könyveit is. Vmikor 250 km utaztam , hogy ott legyek egy tüntetésen. Most a teljes” profiltisztítás” állapotában majdnem magamra maradtam. Ömlik a hazugság, megtévesztés , manipulálás. De látom , hogy nem jó ha bezárkozunk muszájlylyly nyitottnak maradni. És nem visszafelé tekinteni, hanem előre ., ha mindenki aki még demokrata profiltisztítást végez.,a nagy tisztítás végére egész Magyarország elsötétedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  10. Szevasztok Barátaim,

    Jó volt Veletek, kellemes szellemi- és értékközösség alakult ki itt, (gratulálok Bartus Lacinak sok minden miatt)… nem tudom, … folytatjuk vagy nem folytatjuk máshol, …Mindenkinek egészséget, boldogságot és jólétet kívánok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  11. “A másik pedig csupán annyi, hogy a legmélyebb tisztelet hangján egy időre elbúcsúzom tőletek.”

    Én is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  12. Pá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  13. Most akkor mi van?
    majd x év múlva derül ki mindenkiről, hogy ppartizán volt?

    Ja, úgy könnyű…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  14. sajnálom, remélem visszatérsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Para.
    ez nem fair a részedről. hiszen te is a választáson való részvételre buzdítottál, nem pedig a választástól való távolmaradásra.
    illene neked is tükörbe nézned.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (29 szavazatból)
  16. Ha Putyin elveszti hatalmát, ki támogatja majd a fidákokat, a jobbikát, jobbikákat? Úgy néz ki, a bunkó Putyin kevés lesz az intelligenciával szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (10 szavazatból)
  17. A Nyugat által támogatott Fidösz, Jobbika ellen egyre nő majd a népharag, mert gyáva a magyar, de nem lesz más választása. “Egy párt egy nép, csak a Fidösz” azt jelenti, hogy olyan primitívek, hogy ennyire leegyszerűsítik a dolgokat és lángba boríthatják az egész térséget. Ez jó a Nyugatnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  18. Para! Ezt nem teheted velünk! És hogy fogod kibírni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  19. Azért még utoljára ez az orosz Krímtorta… Ez jobb, mint a tejbegrúz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  20. Ja. Egy (jo ideje mar) olvasom az itt megjeleno (valoban) magasszintu publikaciokat. Kitunoek, es a legtobbjevel nagyon egyet tudok erteni. Sajnos azonban az a helyzet, hogy az idealista cikizesen es fikazason kivul mast itt (ertem ezalatt, valami praktikusat) meg nem olvastam. Nem mondom, engem sokszor az idealizmus is kielegit, mert ugye van az embernek a moralis tartasa, amely azt sugalta volna, hogy ilyen szabalyok mellett buszken magunkba kell folytanunk indulatainkat es a rendszert lenezve otthon maradni. Persze a szoveg ezutan az, hogy “az az elkepzeles, kedves DK-s, MSZP-s, kollega, hogy majd nem lesz egy mas part sem, aki kamu ellenzekkent megjelenik, ugyhogy a Nyugatnak vilagos lesz, hogy mi folyik ebben az orszagban”. Na ez a nagy baromsag, mert lett volna 20 kamu part (egyebkent volt is) es akkor majd az *agytalan nep* arra szavazott volna – a Nyugat pedig gratulalt volna, mint most is. (Nem tudom, mit vartatok attol a neptol, aki a Gyurcsany meghurcolasat ennyire siman magaeva tette.) Az egesz el van bszarintva, es hiaba mondjatok akarmilyen hevesen hogy milyen borzalmas a baloldal, jo megoldast egy naci Nemetorszagban (vagy egy mai mo-n) Ti sem tudtok felajanlani. Majd eltelik 10-20 ev, es a tolokocsis orban mag nem lesz akkora divat, es a sok jerk is megunja. Addig meg a hanyingerunket vissztartva probalunk nyaranta a Balatonban lubickalni (mert az meeg talan jolesik, annak ellenere, hogy tudjuk, hogy a hulyek is esetleg ott vannak – de a Balaton eleg nagy es igy nem kell a kozelseguket erezni).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  21. Szóval ezek szerint a pacifista gondolkodók számára csak a “passzív rezisztencia” marad?
    Végül is ez is egy megoldás és tán 10-20 év múlva majd népszerűségi, sőt akár politikai tőke is kovácsolható lesz belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  22. Geza
    2014. április 11. péntek
    05:36 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  23. hova érdemes még emigrálni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  24. Öreg Titán
    Most csodálkozol?
    Én is azt tettem, aztán eszembe jutott a magyar mentalitás.
    Példaképek kellenének.
    De nincsenek, mert ha egyik nap ezt mondja, a másik nap meg azt (az eredmény láttán) akkor elveszti a hitelét, és nincs tovább.
    Így élünk hát egymás mellett, mi, és az írástudók ebben az országban.
    http://www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  25. Én is kifejteném a vereség okairól véleményem. Kezdem a az “orosz krimtorta” megjegyzéssel. Mint tudjuk / tudni véljük , helyi kis és nagyobb közösségekben , jelesül falvakban az emberek erről-arról szoktak beszélgetni. Többek közt arról a jó húsz évvel ezelött lezajlott eseményről , hogy kirugtuk a mezgazdaság alól az orosz piacot. A Megyesi és az első Gyurcsány kormány nagy tette volt , hogy sikerült ismét beinditani az oroszok felé a mezgazd importot.Erre megjelent a kormányváltók kampányszövegeiben az “orosz gyarmat leszünk” és hasonló baromságok a paksi atomerőmű szerződés kapcsán Krimmel példálózva. Nem a szerzödés kötés körülményeít illetve nem eléggé hangsúlyosan , hanem a partnert démonízáltuk. Most képzeljünk el egy falusi kiskocsmát ahol a helyi hangadók azt kezdik el , hogy “emlékeztek Antall is igy kezdte és tönkre is mentünk az almáinkkal .Bezzeg most Orbán milyen jót tett…”. Vagy képzeljük el Paks tágabb környezetének lakóit akik valami munkahely távlatos reményét látják a paksi beruházásban , vagy a Paksi erőmühöz szükséges szakképzést nyújtó szakiskolák jövöképében bekövetkezett változást. Szóval ilyen apróságok sokat számítanak ám. Aztán az un. gondolkodó értelmiség szerepe jelesül például Paráé. Az utolsó pillanatig ekézték az egész összefogást , különös tekintettel a kampány igazi motorját Gyurcsányt.Soha egyetlen egyszer nem tettek építő jellegü hozzászólást , csak valami fixa idea alapján fikázták az egész kormányváltó pártszövetséget.Amolyan outsiderként bedumáltak ,ha meg nem jött be -mint most- akkor elökelöen kivonulnak majd a világbunkból “ti nem is érdemeltek meg engem” felkiáltással.
    A választás elötti egy-két napban pedig ugyanezen emberek , köztük Para, a befogott orrot kezdte el emlegetni. Szóval akkor ki / kik itt a hunyók?.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  26. Elnézést import helyett export a jó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  27. Háááát…nem tudom marad-e AN olvasó ezek után?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  28. Kár hogy B.L. nem fejti ki az ezzel kapcsolatos véleményét( nem Parára gondoltam hanem komplett az árulásra). Pedig azt írta vmikor, ha egyedül marad is az igazságot akkor is kimondja. És most szerintem is nem a legfontosabb a bűnbak keresés, hisz mindnyájan mondunk csinálunk időnként marhaságokat. De egyszer szembenézni a múltunkal , és azután abbol okulva tovább menni a keskeny úton. Ez az út a legnehezebb, .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  29. az a nyomorúság és szívfájdalom amiben nekünk részünk van ! de biztos megérdemeljük és ki kell jönnünk belőle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  30. Mendson
    2014. április 11. péntek
    07:47
    (és mások is…)

    “A választás elötti egy-két napban pedig ugyanezen emberek , köztük Para, a befogott orrot kezdte el emlegetni. Szóval akkor ki / kik itt a hunyók?”

    Szerintem Para úr – a maga paranormális módján – a tévedését ismerte el (mind a “demokratikus ellenzék” természetét, mind a “demokratikus érzelmű magyar emberek” elmeállapotát illetően) és némi önkritikát gyakorolva búcsúzik el tőlünk, a legmélyebb tisztelet hangján, egy időre.
    De ha nem így lenne, majd kiigazít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Csak annyit fűznék hozzá, hogy a Balaton nem is olyan nagy :( Akad a kikötőkben elég birka Fideszes, késő éjszakába nyúlóan vitáztunk velük és most azon gondolkodom, hogyan fogom őket elkerülni. Keskeny a móló, amin eljárnak előttünk :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  32. A választás véget ért és eldőlt! Mi akik mást akartunk megméretettünk és elbuktunk! Én személy szerint nem szavaztam, hogy miért, azt számtalanszor leírtam itt, már nem fogom hiszen oka fogyott lett.
    Búcsúzom én is az itt jelenlévőktől, de egyben az Országtól is.
    Megpróbálok máshol egy másik életet indítani mert ami itt maradt az már csak árnyéka annak amiben hittem amiért dolgoztam. Nem változott semmi, maradt a marakodás, a civakodás, a mutyi, és még sorolhatnám az elmúlt 20 év jelzőit a végtelenségig.
    Ezek játszmák és ezek addig tartanak amíg az egyik fél abba nem hagyja. Én most abba hagyom, mert ez nem egy alkotó élet így ebben formában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  33. kegyelem
    2014. április 11. péntek
    13:59

    Kedves Kommentelő Társaim!
    Sokan kérdeztétek hogy hogyan tovább. Ha megszünik az AN kommentelési lehetősége elveszítjük egymást. Nagyon szomorú lenne ez sok szempontból. Vártam hogy van e vkinek valami jó ötlete ezzel kapcsolatban. De senki nem mondott semmit. Akkor én ha úgy gondoljátok kigondoltam valamit. Megkérdeztem a honlapkészítő ismerősömet hogy mit lehet csinálni. Nekem van egy 1250 MB tárhelyem amiből én eddig 129 MB használtam fel. Lehetne csinálni egy külön részt ahol tovább működhetne ez a csapat. Én alkalmatlan vagyok a kezelésére ha valaki-k vállalná a kezelését és a figyelését addig amig nincs más megoldás talán arra jó lenne hogy ne veszítsük el egymást. Ha jónak találjátok írjátok meg az ötleteteket. És megkérem Bumburit mert ma nem érek rá hogy ossza ezt a hírt meg többször. Ha jónak gondoljátok. Már nincs sok idő.üdv. anna
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
    bumburi
    2014. április 11. péntek
    14:04

    Kegyelem
    Még hozzáteszem, hogy jelentkezzen közülünk, aki ért a tárhely kezeléséhez.
    OK! Viszem a többi oldalra is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  34. Kutató, Nemmoderált! Nagyon igaza van! Egész életemben a marakodást tapasztaltam és nagyon nehezen viseltem el. De ha már olyan mértékű, amit a Fidákok csinálnak, sőt, fasisztákként marakodnak, akkor el kell hagynom az országot. Testem a magyar földből “épült”, magyarul tudok a legjobban, de a lelkem, a szellemem nem magyar. Szégyellem! Azt mondják hét év alatt megújul a test összes sejtje…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  35. Geza! Talán… (Megpróbálom abbahagyni a hszeket. A múltkor már elköszöntem, megköszöntem, de a >koreai akció< engem is hszre.késztetett.) UTOLSÓ ESÉLY TALÁN MÉG 4 ÉVEN BELÜL: SAJNOS AZ EU GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG. ÚGY NÉZ KI, A FIDÖSZ, A FIDÁKOK EGYENSÚLYOZNI FOG/NAK A NATO ÉS PUTYIN KÖZT. Hátha elkövetnek valami nagy hibát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  36. “…legalizálta az összes ellenzéki párt, és mindenki, aki elment szavazni..”

    Azért mentem el szavazni, hogy megakadályozzam a Kedves Vezető 99,99%-os győzelmét. Sőt, elmegyek a EU és az önkormányzati választáson is szavazni, szíves engedelmetekkel.

    Semmi közöm a legalizáláshoz.
    Sértő a megállapítás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  37. Pedig gyakorlatilag csak az ostoba népet lehet okolni. Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel. Balgaság lenne mást okolni, mint a szavazókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  38. Julianna65 (2014. április 11. péntek 09:34)
    .
    Némi habozással azt kérdezed, hogy
    “Háááát…nem tudom marad-e AN olvasó ezek után?”.
    .
    Egy biztos marad. És ez az egy én leszek!
    .
    De, szerintem, leszünk sokan. És ennek egyetlen oka van: hogy itt mindig az igazat olvashatjuk.
    Ebben a hazug világban, ez igen nagy értéknek számít. Ugyanis -
    „Ha mindenki hazudik körülöttünk, az igazmondás forradalmi cselekedetnek számít” (Orwell)
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  39. oldster
    +++++++++++++++++++++++ csatlakozom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos