Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: A félisten fát lop 2014. április 2. szerda 12:45

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: A félisten fát lop

Nemzeti ünnepek és választások alkalmával tündököl csak igazán az a skizofrén pompa, amivel a Fidesz ajándékozta meg Magyarországot: pitiáner fatolvajok mesélnek az úrhajóról, amit négy év alatt építettek fel, és amivel a Szíriusz Bétáján élő ősmagyarokat fogjuk meglátogatni, ha lehullnak rólunk végre a demokrácia súlyos láncai.

Óriások vállára akarnak felkapaszkodni, mert onnan könnyebb legallyazni a platánt, de olyan hülyék, hogy lefényképezik magukat a traktorral, amivel lopni járnak, a tavaszi felmelegedés hatására ötven négyzetméterrel megnő a lakásuk, aztán hazudoznak, mint a fogságba esett partizán.

Úgy öltöznek, mint a fatolvajok, olyan a humoruk, mint a fatolvajoknak, még fodrászhoz is úgy járnak, mint Jürgen, a horitschoni asztalos a soproni diszkóba, keresztbe parkolnak három helyen, aztán a jogászok majd elintézik.

Az intellektuális és kulturális hátrányt mennyiséggel kompenzálják. Ha a zseniális színházi rendezők, színészek, zenészek, festőművészek nem hajlandók beállni a békemenetbe, akkor ők majd toboroznak, vásárolnak tízszer annyi dilettáns, tehetségtelen, de törtető színházi rendezőt, színészt, zenészt, festőművészt, és megmutatják, hogy a mennyiség forradalma erősebb a minőség csöndes lázadásánál. Ahonnan ők fényképeznek, nem látszik, hogy egy óriással ötven törpe áll szemben, csak a tömeg.

A fatolvajok előre menekülnek.

A magánnyugdíj-pénztárak vagyona elfogyott, most jön az orosz hitel, aztán két év múlva majd valami más, mindig akad olyan korrupt és céltudatos ország, amelyik akar Európából egy darabot, mindig lesz kölcsön, márpedig nekünk egyelőre nincs semmink, csak ez a hely a térképen, ami Ázsiából, Afrikából, a Holdról Európának látszik. Egy kellően rugalmas hatalomnak mindig akadnak szponzorai, márpedig a fatolvajok kormánya kellően rugalmas. Aki tegnap ellenség volt, mára barát lett, aki pedig barát, az ellenség, csak pénzkérdés. Picsába az elvekkel – mondja a vezér -, voltunk már liberálisok, nemzeti liberálisok, kereszténydemokraták, baloldaliak jobboldali demagógiával, jobboldaliak jobboldali demagógiával, majd pont a kassza előtt fogunk elvszerűen cselekedni, amikor mindjárt fizetnek!

A fatolvajokat akkor érdekli a magyarok egészsége, amikor trafikokat kell osztogatni a csókosoknak, akkor meg nem, amikor pálinkát főzetnek velük, de majd ez is nyilván megváltozik, ha jönnek a nemzeti italboltok, akkor fontos lesz, hogy a fegyelmezetlen magyar lakosság csak fideszeseknél vehessen pálinkát, mert az kevésbé árt. Gondolkodás nélkül legalizálni fogják a füvet, ha marad még kifizetetlen szolga, vesznek nekik kereskedelmi tévét, rádiót és annyi völgyhidat építenek, amennyi völgy nincs is a hazában.

Nyitott határok mellett mindez nem annyira tragikus, mint amilyennek látszik, amíg az EU nem vezeti be velünk szemben a vízumkényszert, egészen jól elszivároghatunk, arról nem beszélve, hogy mennyit röhöghetünk a magukat politikusnak képzelő fideszeseken. Egyesek ugyan szórakoztatóbbnak tartják az Orbán-Torgyán kormányt, de szerintem ez a mostani, a teljesen kifordult Semjénnel, a toporzékoló és vinnyogó főpolgármesterrel, a rengeteg, nagyon buta kormánytaggal és tisztviselővel, nos, ez sokkal viccesebb.

Nincs annál szórakoztatóbb, amikor áll a fatolvaj az emelvényen, még fűrészporos a zakója, és arról beszél, hogy vette a galaktikus üzenetet, birodalmat épít a magyaroknak, és csökkenti a rezsit, beleértve természetesen az űrhajók üzemanyagának árát is, mert az rohadt drága. – Oda megyünk! – mutat a csillagokba, és amíg az álmélkodó tömeg egy része az eget, másik része a mutatóujját bámulja, a fatolvaj kilopja alóluk a földet.

De ennek is örülnek, mert szeretett vezetőjük értük lop, nem ellenük, meg egyébként is olyan csibészes mosolya van, mint egy… izé… csibésznek.

Azért is tanulságos ez az időszak, mert az eddigi küldetéses idiótákat általában idegen hatalom ültette a nyakunkba, vagy egy olyan rendszer termékei voltak, ahol a többségnek semmiféle beleszólása nem volt abba, ki legyen a király, kormányzó, egyéb uralkodó. Most viszont tényleg magunknak választottuk ezt a kormányt, lehetőségünk volt tájékozódni, fontolgatni, majd dönteni, és nincs hol reklamálni, cirkuszolni vagy panaszt tenni, mert ez az egész a mi munkánk eredménye. Tájékozódtunk, megfontoltunk, döntöttünk – ez lett belőle.

Pár nap, vagy pár év még, de a lényeg szempontjából mindegy, mert az elmúlt ciklus azzal telt, hogy az ellenzék először azt hitte, az EU majd megnyeri helyette a következő választást, aztán a sajtótól várta ugyanezt, független politikai elemzőktől, bíróságtól, mittudomén, a NATO-tól, míg a választások előtt egy héttel beletörődött, hogy politizálnia kell, különben ellenzékben marad.

Senki se mondja, hogy ez az ország nem világ mókavonata.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (146 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +217 ( 227 szavazatból)
Para-Kovács Imre: A félisten fát lop, 4.9 out of 5 based on 146 ratings

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. A frusztracio es a butasag komoly teret nyert maganak M. orszaggal, de sajnos fertozo ez a tudati regresszio. Feltem Europat. Lasd: Neppart elnok orban mellett, stb. De ha egeszen felulrol nezem, a Vizonto korban elunk mar ahol nem rejtozkodhet a “gonosz”, a ocsu a buzatol elkulonul. A leplek lehullanak, a Vilagossag maga elott uzi el a sotetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (31 szavazatból)
  2. Nehéz dícséretet nem írni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  3. Sajnos ülünk a mókavonaton, és bólogatunk, meg lelkesedünk. Ki erre az oldalra, ki a másikra.
    Közben nem vesszük észre, hogy össznépi átverésnek vagyunk tanúi.
    A kormány közben lop amennyit nem szégyell,és nincs az a mennyiség,amiért azt tenné, az ellenzék meg igazodik hozzá, mintha amolyan sorvezető lenne.
    .
    4 évig bambán elviseltek mindent, – mit elviseltek, pávatáncoltak ők is – , csak a sajátjaiknak,és most lelkesen biztat mindenkit a csatlakozásra.
    Soroljon hát be mindenki ebbe az átverésbe, mert most “csak a kisebbik rosszra kell szavazni”.
    .
    Kérdezem: ez alternatíva egy országnak?
    Röhög ki bennünket a világ, mert most ugyanazt teszik a választással, mint amikor Bajnai azt mondta az unióban Gyurcsány meg idehaza, hogy nincs diktatúra!
    .
    Elfelejtik közölni a híveikkel, hogy diktátorral mi demokraták nem alkuszunk, és nem is megyünk be abba az utcába, amibe be akarnak terelni bennünket!
    Ők nem a csillagokra mutogatnak áttételesen?
    Ki kötelezi az ellenzéket a megalkuvásra?
    Ki tiltja meg nekik, hogy demokrataként viszonyuljanak a diktatúrához?
    Ki fogja viselni az elkerülhetetlen vereség ódiumát?
    .
    Orbán és bandája megtiltott valamit? Mondta hogy nem lehet tiltakozni, és nem fejezhetjük ki az óhajunkat a szabad választásra, de csak visszaállított alkotmánnyal,akár hatalmas demonstrációval is?
    Kimaradtam volna valamiből?
    Mert én ilyenről nem hallottam.
    .
    És innen már csak a kérdések özöne jön.
    Sajnos nincs válasz, mert nincs ellenzék.
    Ugyanis az nem nevezheti magát ellenzéknek, aki lefekszik az alkotmányt meg puccsolóknak, a jogaink elvevőjének, trafik, föld, fa, takarék lopóknak, és aszerint viselkedik, ahogy a gazemberek kívánják!

    .
    Orbán ezt nem tehette volna, ha ellenzéke lett volna, de csak olyanok voltak a parlamentben,akik megelégedtek a biodíszlet mivoltukkal.
    .
    Most meg a választók háta mögé bújva akarják behozni a saját mulasztásukat!
    Feltételezem, hogy mindezt azért alakították így, hogy legyen kire verni az elvesztett választást. Mert annak az ódiumát pláne gyávák vállalni!
    Majd azokra hivatkoznak, akik nem éreztek kellő elhivatottságot, hogy akár befogott orral is, de rájuk szavaz.
    .
    Amilyen a jelen, olyan lesz a jövő is. A mostani kilátások szerint megalázó, korrupt,és gyáva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (47 szavazatból)
  4. Félelemben élni ki szeret? Márpedig, itt félnek az emberek.
    .
    Annyi gyalázat történt a 4 év alatt, hogy 50-ed része is elég lenne egy kormány elzavarásához. Csak feltűnik mindenkinek egy ötvened rész gazemberség az ötvenből.
    .
    Remélem, az ország 80 százaléka úgy ébredt ma, hogy már csak 4-et kell aludni, és vége vetünk a rémálomnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (45 szavazatból)
  5. Azért egy világrekordot mégis elért ez a “Kormány”: a Szeretett Vezető orvosi értelemben vett paranoiája és kisebbrendűségi komplexusa miatt egy teljes adminisztrációt kellett összeállítani olyan szolgalelkű orkokból, akik egytől-egyik hülyébbek és alkalmatlanabbak Orbánnál, és ezt minden lehető alkalommal hajlandók habozás nélkül demonstrálni is. Lássuk be, ez nehezebb volt, mint Fischernek összeszedni a Budapesti Fesztiválzenekart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (75 szavazatból)
  6. Ha jövőre viszont tényleg Hoppál lesz az oktatási államtitkár, Szíjjártó meg a külügyminiszter, úgy valószínűleg most már tényleg eltűnik az ország egy intellektuális víznyelőben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (54 szavazatból)
  7. Az ellenzéknek csak annyit kellett volna tennie, hogy ezekkel az írásokkal szórta volna meg az országot (röpcédula, szórólap)… :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +44 (50 szavazatból)
  8. “A lakók panaszai alapján a fogyasztóvédelmi felügyelők több olyan Bács-Kiskun megyei közös képviselőre is lecsaptak, akik az előírásokkal dacolva nem függesztették ki a társasház rezsicsökkentésből származó megtakarításait…”
    .
    Magyarország elveszett. Ez a szellemi színvonal. Az éves társasházi pénzügyi beszámolót el se olvassa – ki a fene érti aztatat’ a sok hülye számokat – de FELJELENTENI, azt szeret.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (55 szavazatból)
  9. Ez Magyarország, és erre erősít rá a fidesz.
    Fél-ázsiai söpredék népség.
    - feljelenti a szomszédját, hogy zsidókat rejteget, mert kell neki a lakás.
    - ugyanez a háború után feljelenti azokat, akik vétenek a “szocialista együttélés” szabályai ellen, és például nem teszik ki időben a szemetet.
    - most ugyanez a “rezsivarázslókat” hívja.
    .
    Hogy robbanna fel ez az ország, hintenék be sóval és egy értelmesebb nép foglalná el. Lehet az akár szlovák, román vagy szerb, egyik sem olyan genetikailag torzult, mint az itt élő söpredék.
    Akár holnap már kezdhetjük is. Holnaptól Szlovákia a nevünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (67 szavazatból)
  10. Köztársak! Én megígérem nektek, hogy ha engem választotok meg diktátornak, akkor nem járok fodrászhoz. Vagy úgy fogok kinézni, mint Para a fenti fotón, vagy házhoz rendelem az udvari fodrászomat, de semmiképpen nem járok majd egy nyilvános üzletbe testőrökkel a járdán parkolni. Ez nagy megtakarítást jelent majd az államkasszának, olcsóbb egy hajművészt utaztatni az ollójával, mint egy miniszterelnököt, pláne egy paranoiás diktátort a sleppjével. Vannak még egyéb érveim is, de szerintem ez is elég, hogy a legközelebbi diktátorválasztáskor rám voksoljatok. Az lesz csak a mókavonat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  11. Ez most már megint kezd olyan parás lenni :-) Így van, fő a jókedv és a kacagás! Amire bőven szolgáltat nekünk okot napi szinten mind a kormányerő, mind pedig az úgynevezett ellenzék. Nem állítom, hogy a világ legnevetségesebb politikai mutatványosai működnek Magyarországon, mert ilyen alapossággal nem ismerem a világ összes tájának politikai világát, de hogy e tekintetben az élvonalba tartoznak, abban biztos vagyok.
    .
    Dalra, kacagásra hát, egyszer élünk, legalább röhögjünk jó nagyokat :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  12. Azt mondta egy vérjobbos a napokban, hogy mindegy ki nyer itt, jön a polgárháború. Ha OV-ék nyernek azért, ha a kormányváltók, akkor meg azért. OV és bandája nem fogja annyiban hagyni. És még kart karba öltve Vonáékkal is összeállnak az ügy érdekében.
    Mókavonat. Melyik táborig? Újra beüzemelik majd talán Recsket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  13. Szerintem pedig a magyaroknak nem miniszterelnököt kellene választaniuk, hanem egy kalauzt, amelyik beszedi a Szíriusz bolygóra tartó mélymagyar űrhajó menetdíját. egy ilyen rendszer sokkal kevesebbe kerülne, mint a jelenlegi, nem kellenének miniszterek, parlament, meg médiamicsoda, hanem csupán egy kalauz, aki fizetéskor kilyukasztja az utasok jegyeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  14. Mókavonat. Tényleg! De jót fogunk röhögni Recsken is! Amikor majd tépik le a körmünket, olyan csiklandósak leszünk, hogy fájni fog a röhögés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  15. Öreg Titán
    Ne fesd az ördögöt a falra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  16. örülök, hogy megismerhettem az iràsait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  17. para, jó neked, hogy te még tudsz röhögni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  18. lencsi
    Úgy őszintén, az ember kínjában vagy röhög vagy sír.
    A röhögés viszont roppant bosszantja azokat, akik sírásra késztetnének bennünket – valami kis elégtétel nekünk is jár….
    -
    http://www.youtube.com/watch?v=cDqTcen_4HM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  19. “Ez a diabolikus barom minden ilyen Csiba-szer emberben mint nagyhatalom van
    jelen, és az egész földön minden ember életét ki akarja forgatni és össze akarja törni és le
    akarja igázni és halomra l ni és megkínozni és megnyúzni és a házakat lerombolni és a
    városokat feldúlni és az erd ket fölperzselni és a hegyeket felforgatni, és ennek a
    rémlátomásnak egyetlen komoly ellenfele van, egyetlen, mondom, emellett kitartok
    (gépfegyvert z), és ez a színtiszta és józan ember, ahogy mondom, az rületmentes, a
    szillogizmusmentes ember, akinek nincs fixa ideája.”
    karnevál Hamvas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  20. Ismét nagyon jó az írás.Egy Hofi idézet jut eszembe: “Az a röhej, hogy ez nem vicc!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  21. “Azt merészeltem állítani, ennek az országnak a népe akkor kapja meg az esélyt arra, hogy melldöngető vesztesből emberi életre képes nemzet legyen, amikor az utolsó közterületi táblát is lecserélik, amin Kossuth Lajos neve van.

    “Vagyis azon a napon, amikor hajlandó lesz értékén kezelni a saját történelmét, hajlandó véget vetni a magyarság kóros öncsalásának és folyamatos hazudozásának és ezáltal végre körülnézhet a világban, hogy ott elhelyezkedjen. Elmondtam, Kossuth hogyan vitte bele az országot egy teljesen értelmetlen és ostoba tömegmészárlásba, amit szabadságharcnak nevezett és neveztetett, ahelyett, hogy hallgatott volna azokra, akik a március 15-i események tárgyalásos folytatását tartották jónak, szükségesnek, okosnak. És hogyan lógott meg a felelősség elől, sorsára hagyva kormányt, tiszteket és azt a népet, amivel förtelmesen tele volt a szája egész nyilvános működése alatt, és amely népnek azt üzente 1849 nyarán, mielőtt lelécelt volna, hogy gyújtsák fel a házaikat. Azt állítottam, hogy a magyar történelem legborzalmasabb figurái között is legelöl áll Kossuth Lajos, akinél több kárt senki nem okozott Magyarországnak, nem kis részben azzal a hazugsághalmazzal, ami az őt övező kultusz által teszi lehetetlenné az önismeretet 166 éve, és amivel kenterbe veri Horthyt is, Rákosit is, elsősorban azért, mert ezeknek a figuráknak a létét nem kis részben az ő szabadságharca tette lehetővé.”.
    .
    “Az úgynevezett jobboldal megbocsáthatatlan bűne az, hogy 166 éve fenntartja a revansvágyat. Az első világháború után a másodikba is belevitték a hős 48-as honvédeket, és ez a mostani falusi futballista is ezzel operál, anélkül, hogy tudná, mit tesz. Zsigerből, ösztönösen lázítja a büszke magyart, ha április 6-án nyerni fog a választásokon, ezzel a 166 éves 48-as honvédmentalitással fog nyerni.”.
    .
    “Olvastam tegnap egy remek cikket, N. Kósa Judit írta, idézem a befejezését.
    „Egy egészségesebb lelkű Magyarországon ezt nem lehetett volna így végigcsinálni. Ha a rendszerváltást követő kiábrándulás, a másodosztályú európai integráció keltette frusztráció, vagy – őszintén – az ördög tudja, mi nem tesz minket extrém módon szorongóvá, és nem öli ki belőlünk a szolidaritást, talán nem hagyjuk, hogy a Fidesz primitív létfilozófiája eluralkodjék. És ha nem engedjük, hogy kényük-kedvük szerint gyurmázzák országunk jogrendszerét, akkor most azt sem kéne lemondóan néznünk, hogy a demokratikus ellenzék is a has nyelvén megfogalmazott üzenettöredéket lődöz abból a sarokból, ahova beszorították, ahelyett, hogy megfogalmazná a saját értékrendjét. Egy ország tesz most úgy, mintha nem is volnának itt azok a százezrek, sőt milliók, akiknek tényleg nincs idejük kivárni, míg fordul a szerencse.”
    .
    (Jóreggelt Európa, 2013. november 29. Számtan 2.).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  22. Tisztel Zappa!
    .
    Mire számított? Újra eljött a portások-úszómesterek-biztonsági őrök ideje. Persze, majd kiderül, hogy orkokkal nem lehet háborút nyerni, de az még egy pár év.
    .
    Tisztelt Hamlet!
    .
    Kösz a tippet, a “Karnevál” bitang jó, Hamvas olyan tisztán lát, mint nagyon kevesen. Akik eltűrnek a nyakukon egy orbánt, azokkal soha nem lehet győztes országot építeni, plakátolják ki akárhányszor, hogy Magyarország jobban teljesít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  23. A Sz. Sz. Bereg megyei parlamenti képviselők a parlamenti szavazáskor megszavazták Bicske- Felcsút közötti vasút megépítését. Mátészalka- Nyíregyháza / megyeszékhely/ között az 58 km-tert a közlekedő vonat 108 perc alatt teszi meg, majd két óra. Nyírbátor- Nyíregyháza között a pálya olyan rossz, hogy a szerelvény majd kiborul. Itt hívom fel a megyében élők figyelmét, hogy ne szavazzanak áruló, combákra, simonokra, sesztákokra, alkoholista tilkykre, vinaikra, karakókra, mert ha ezek nem a megyét képviselték szavazásukkor, hanem Orbán kívánságának megfelelően megszavazták a Felcsút végállomásig közlekedő vonat, pálya megépítését, legközelebb elérjük, hogy az 5-ös METRÓ végállomása Felcsút lesz.Ezt a lehetőséget még egyszer nem adhatjuk meg, hogy Orbán és bandája a szánból kilopott aranyfog után a lukas fogunkban lévő amalgátömést is kilopja. 2014. 04.06.-án elküldeni a FIDESZT a halál fa…ára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  24. Vicces. Hamarosan belehalunk a röhögésbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  25. original para is back :)))
    zsir

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. Sárközi Tamás professzor
    “balkáni lótolvaj és politikus keverékének”
    titulálta anno.
    Fatolvajnak egyszerűbb lenni, mert a fa az egy helyben marad, nem úgy mint a ló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  27. Egy bugris fatolvaj jobbhatved focipalyanak nez egy europai allamot.
    Hogyan törtenhetett meg ez?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. “Telefont loptak Orbán Ráhel esküvőjén, a rendőrség DNS-mintákat is vett”
    Mindent a szilárd közbiztonságért. Egyenként hallgatták ki a 60 fős személyzetet.
    Tessék mán megmondani, menniybe kerül a nyomozás és mi volt a telefon ára,
    Oszt, ha a hatos villamoson elelemelik a mobilomat érettem is kihallgatják az egész utazóközönséget?
    Tiszta sztalinizmus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  29. Én már nem sokáig ülök ezen a mókavonaton. Szeretem a hazámat meg minden, de magamat és a jövőmet jobban.
    Az utóbbi években kezdtem el megérteni, hogy miért léceltek le annyian a mélykommunizmus idején.
    Elmegyek és nem feltétlen azért, ami az elmúlt 4 évben történt, hanem azért ami felé halad ez az ország. Legfeljebb visszajövök ha tartósan jól alakulnak majd a dolgok, bár arra nem tenném fel a vagyonomat, hogy úgy lesz. Valami őrült nagy hülyeség van ebbe a népbe kódolva. Tisztelet a kivételeknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  30. foreigner
    Ezt a kérdést itt már sokan, sokszor feltettük.
    -
    Az EU nem hitt a fülének és a szemének, hiszen egy demokratikus országgal kötöttek együttműködést és akkor megjelenik a színen egy ilyen turulban született, piros pöttyös ülepű, fél-ázsiai bugris, egy diplomáciai analfabéta és sallereket osztogat, közben még pávatáncot is lejt a káprázathoz!
    Ők is hagyták, mi is hagytuk – most aztán hattyúk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  31. A Szócska Miklós pedig milyen szuper kis dalszövegeket írt régen:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  32. Lehet a nagy vőfély szerepét betöltő Mészáros Lőrinc lehetett a megkárosított személy, és feltehetően az OKOS telefon készüléke mint hatalmas adathordozó nagy terjedelmű bizalmas adatbázissal rendelkezett. Hát hiába volt biztosítva az Orbán ÁVH-val a rendezvény mégis valaki lenyúlta azt a k….va telefont?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. “Senki se mondja, hogy ez az ország nem világ mókavonata.” – én már lassan halálra röhögöm magam:D
    grat, Imre, nem tudsz hibázni kb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos