Ronai and Ronai
AMERIKAI

A gépnarancs.hu szerint bojkottálni kellett volna 2014. április 7. hétfő 0:35 | gepnarancs.hu

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A gépnarancs.hu szerint bojkottálni kellett volna

Budapest – A gepnarancs.hu oldalán Zsebesi Zsolt tollából megjelent kiváló cikk szerint “Mesterházy, Bajnai és Gyurcsány egy amatőr idióta módján hozta a választási részvételt, hogy Orbán és a Fidesz a világ elé tárhassa: Magyarországon a demokrácia működik, az emberek szabad és demokratikus módon nyilvánították ki a véleményüket, és nagy többséggel Orbán Viktor akarják látni az ország élén még négy évig, ha nem tovább. Gratulálunk ehhez a korszakos baromsághoz és politikai bűncselekményhez, amivel sikerült megcsalni több százezer lelkes és a demokráciának elkötelezett magyar szavazót”. Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a lényeglátó írást. Reméljük, a dicsőséges választások után visszavesznek azok, akik tisztességtelenül és méltánytalanul gyalázták ok nélkül az Amerikai Népszavát, amely minden ellenszélben is kitartott az egyedül jogszerű és tisztességes álláspont mellett, az Alkotmány szellemében.

“A rossz hír: magasan nyert a Fidesz. A jó: Mesterházy nem lesz kormányfő. A választók megbüntették a tökölődő és egymást gyilkoló, megújulásra, új arcok felmutatására alkalmatlan, tehetségtelen demokratikus ellenzéket, de valószínűleg azt is a tudomásukra akarták hozni, hogy nem várják vissza a régi harcosokat, a korábbi stílust, nem adnak újra felhatalmazást Mesterházynak, Gyurcsánynak és Bajnainak. Akik mégis rájuk szavaztak, azok megint inkább proteszt szavazók voltak, de a részvételi arány is azt bizonyítja: a 7. parlamenti választásokra immár kevesebb ember hajlandó a két rossz közül a kisebbik rosszat választani, csak ne a Fidesz legyen, jelszóval.

Valószínűleg ugyanez érvényes a másik oldalra is, ahol sokat segített a kételkedőknek, hogy azokat látta a másik oldalon, akiket négy évvel ezelőtt már elküldtek a hatalom közeléből. A Fidesz élt elsöprő anyagi- és médiafölényével, a neki lejtő választási törvénnyel, a startelőnyét gátlástalanul apró és kevésbé apró választási szemétségekkel is megerősítette. Ezt azonban az eredmény igazolja, azaz, ha nem is szépen, nem is tisztességesen, de megcsinálták. Ha nem is fair versenyben, de nyertek.

Hogy ez így történhetett, azért a dicsőség igazán ma sem az övék – mint 4 évvel ezelőtt sem az övék volt –, mert a baloldal fölcsuszamlás-szerű vereségéért a demokratikus ellenzék okolható, élén Mesterházy Attilával, aki – az eredmény ismeretében – minden bizonnyal lemond és távozik az MSZP pártelnöki székéből. Nagyon röviden: Mesterházy személyes ambíciói és politikai analfabetizmusa döntőnek bizonyult és már két évvel ezelőtt előrevetítette a mai eredményt. Az MSZP elnökének a kiváló politikai hátszélben sem sikerült jelentősen növelni pártja szavazótáborát, sőt, viselkedésével tömegeket riasztott el az MSZP-től és a demokratikus ellenzék táborától. Nyilván nem segített az MSZP elnökhelyettesének gigabotránya sem, amiért azonban szintén Mesterházynak kell vállalni a politikai felelősséget.

A választási eredmény azt a vitát nyilvánosan és elég egyértelműen eldöntötte, hogy bojkottálni kellett volna a választást. Elvi alapon és természetesen az eredmény ismerete nélkül is. Nem lett volna szabad indulni a kalóz módon elfogadott alkotmány és a teljesen egyoldalúra írt választási törvény keretei között az ellenzéki pártoknak, mivel az eredmény és a négy évinél ugyan valamivel kisebb, de mégis elfogadható részvételi arány önmagában is utólagosan legitimálja mindazokat a súlyos bűnöket, amelyeket a Fidesz négy év alatt a magyar demokrácia ellen követett el.

Mesterházy, Bajnai és Gyurcsány egy amatőr idióta módján hozta a választási részvételt, hogy Orbán és a Fidesz a világ elé tárhassa: Magyarországon a demokrácia működik, az emberek szabad és demokratikus módon nyilvánították ki a véleményüket, és nagy többséggel Orbán Viktor akarják látni az ország élén még négy évig, ha nem tovább. Gratulálunk ehhez a korszakos baromsághoz és politikai bűncselekményhez, amivel sikerült megcsalni több százezer lelkes és a demokráciának elkötelezett magyar szavazót. Két évvel ezelőtt is nyilvánvaló hazugság volt a nyerési esély, az, hogy ilyen körülmények között is érdemes hadra fogni az embereket és csatába vinni, ahol a vezetőik csak lemészároltatják őket

Az ellenzék minden pártjánál süket fülekre találtak azok a vészjelzések, amelyek – a Gépnaracs oldalain is –, már 2012-ben arra figyelmeztettek, hogy az egyetlen helyes út a választás bojkottja. A részvétel semmi mást nem szolgál, mint az orbáni rezsim legitimálását. Nem lehetett szabadulni attól a látszattól, hogy az ellenzéki vezérek jelentős részének szeme előtt csak a parlamentbe jutás lebegett, magyarul az azzal járó anyagi előnyök tartották őket vissza a bojkottól. Ezt a gyanút csak akkor oszlathatnák el, ha most kollektíve lemondanának az országos listán szerzett mandátumaikról, vagyis távoznának a politika színpadáról. Hogy világos legyen: Mesterházy Attiláról, Bajnai Gordonról és Gyurcsány Ferencről van szó, akiknek vállalniuk kell a felelősséget Orbán hatalmának bebetonozásáért, amit immár másodszor követnek el.

A lelkes demokratáknak pedig csak annyit: nézzenek ki az ablakon! Nincs itt a világ vége. Nem történt tragédia, csak néhány tehetségtelen, bár esetleg jó szándékú politikus elcseszett egy parlamenti választást, amit soha meg sem nyerhetett. A bűnük nem kicsi, csak annyi, hogy ezt nem ismerték fel, vagy ha igen, eltagadták a híveik előtt. Őket el kell bocsátani és új vezetőket kell keresni a demokratikus oldalon. Már hétfőn. Azonnal harcot kell indítani, ezúttal nem azzal hitegetve a demokrácia mellett elkötelezett embereket, hogy elég egy négyzetméteren bátornak lenni (megint majd 4 év múlva), de 90 ezer négyzetkilométeren kell aláaknázni a nemzeti együttműködés mocskos rendszerét.

A parlamentbe jutott ellenzéki pártok nyugodtan játsszák tovább Orbán Viktor udvari ellenzékének szerepét, mert senkit nem érdekel, mit tesznek a kiherélt magyar parlamenti demokrácia keretei között, de akik igazi demokráciát és tényleges rendszerváltást, nem csak kormányváltást akarnak, azoknak nulláról kell elkezdeni mindent. A minden alatt azt értem, hogy – ha eddig nem lett volna világos –, Orbán rendszerét választással, a parlamentben megdönteni, de még csak megrendíteni sem lehet. Mivel ez a rendszer, az általa képviselt értékrendszer és az Orbán választotta keleti irány nemzeti tragédiához fog vezetni, nincs a demokratikus erőknek okuk arra, hogy visszariadjanak bármilyen célra vezető eszköz bevetésétől, mindenek előtt attól, hogy csatlakozzanak végre az elkeseredett, megnyomorított magyar néphez, vigyék ki a politikát a parlamentből az utcára, az emberek közé, kezdjenek meg végre konkrétan az emberek érdekében és velük együtt politizálni.

Zsebesi Zsolt”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 71 szavazatból)
A gépnarancs.hu szerint bojkottálni kellett volna, 4.8 out of 5 based on 36 ratings

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Hát igen…
    A demokratikus oldal annyira megosztott volt, amennyire csak lehetett: volt, aki szavazott, volt, aki bojkottált, volt, aki közömbös volt, félt, vagy annyira kiábrándult, hogy már protest-szavazatot sem adott le. Sokakra hatott a fideSS lejárató propagandája, és a mai napig sem tudja, hogy fideSS-tv-t néz.
    Ezzel szemben a jobboldal eléggé egységes volt.
    Szóval megint 4 évig szívunk. Vagy addig, amíg valaki egy éjjel a csuti putri fölé nem navigál egy távirányítható drónt, teli C-4-gyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (25 szavazatból)
  2. Igaza van Bartus Lászlónak. Ez a barom, birka magyar nép, azt kapta amit megérdemelt. Szégyenlem, hogy magyar vagyok.Undorodom magunktól! Legszívesebben a föld alá bújnék szégyenemben!!!
    Mi lesz az utánunk jövő nemzedék sorsa???!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (58 szavazatból)
  3. ” A szavazók száma kicsit más, mint a parlamenti mandátumok

    Fő tanulságok: a Jobbik erősödése valójában csak 40-50 ezer fő, a Fidesz 800 ezer szavazót vesztett, a baloldalra 100 ezerrel többen szavaztak, az LMP-re alig több, mint fele szavazott a 4 évvel előttinek, több mint 200 ezerrel nőtt a nemszavazók száma.

    (millió főben 95%-os feldolgozottságnál, határon túli szavazatok nélkül)

    Fidesz 2010 – 2,7
    Fidesz 2014 – 1,9

    MSZP 2010 – 0,99
    Kormányváltók 2014 – 1,1

    Jobbik 2010– 0,85
    Jobbik 2014 – 0,89

    LMP 2010 – 0,38
    LMP 2014 – 0,22

    nemszavazó 2010 – 2,85
    nemszavazó 2014 – 3,08 “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  4. bizony:

    ” a demokrácia matematikája: 44,7% Fidesz szavazó erősebb mint 55% NEM FIDESZ szavazó, sőt a demokrácia matematikája szerint 44,7% = kétharmad (!) …..?WTF?YEAH!

    25,6% MSZP + 20,8% JOBBIK = 46,4%
    Fidesz = 44,7%

    Elgondolkoztató, hogy a VALÓS TÖBBSÉG marhára nem FIDESZ-t akar kormányon látni a jövőben. Persze belegondolni is rossz, hogy mi történne ha Mesterházi elkezdene matekozni Vonával, és előbb utóbb valaki beadná a derekát: az első deréktörés egyébként az LMP-nél lenne ez esetben, ugyanis a FIDESZ megvásárolná reklámszatyorban átadott kézpénzzel az 5%-os eredményüket….

    Fidesz 44,7% + LMP 5,2% = JOBBIK+MSZP legyőzve…. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  5. Marhaság.
    Na nem a a cikk mondanivalója , hanem az utolsó mnondat :
    A Magyar népnek EZ kell !!!
    Mese nincs.
    Ha nem kéne nekik , már rég kő kövön nem maradt volna itten.
    És még ilyenebb kell , lásd a nyilasok előretörését.
    Megint igaza lesz Laciúrnak :
    Sírva fogunk mi még a FIDESZ.-re szavazni , csak nehogy a Jobbik győzzőn.
    F.U.B.A.R.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  6. Andráskám jók a számaid , de ez rajtunk már nem segít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  7. Lehet a dolgokat csűrni-csavarni, a lényegen ez mit sem valtoztat: a demokrácia nem olyan dolog, ami csak úgy terem magától, mint a krumpli a földeken. Meg kell azt tanulni. És a magyar nép még igencsak elemi iskolás. Mi több, éppen most bukott meg ebből a fontos tantárgyból, és osztályismétlésre utasították. Majd egyszer talán menni fog…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  8. Tamas Csacsicska

    Senki nem meri leírni ezt a kifejezést: munkásmozgalom. Beszélnek ellenzékről, esetleg baloldalról, demokratákról – csakhogy legalább 3 millió potenciális választónak ez semmit sem jelent.
    .
    Ahogy semmit sem jelentenek nekik az MSZP multimilliomos vezetői és nem is hihetnek abban, hogy ezek a megvastagodott senkik éppen őket fogják képviselni. Csak rájuk kell nézni – hadd ne soroljam őket egytől egyig – önmagukért beszélnek. Tessék szó szerint venni: önmagukért.
    .
    Simon párszáz milliója – mindenki tudja, hogy elfektetett MSZP pénzről van szó, csak nem vitték elég messzire lustaságból és butaságból – egy rövid üzenet azoknak, akik otthon maradtak: „Látjátok, mi ennyit érünk, ti meg annyit, amennyitek van.” Miért adnák milliók az egyetlen dolgot – a szavazatukat – ezeknek? Miért adnák oda az utolsó valamit, amit nem lehet elvenni tőlük???
    .
    Amióta a rendszerváltás kiherélte a munkásmozgalom fogalmát, milliók élnek bármiféle horgony, vagy kapaszkodásra alkalmas mentőöv nélkül. Azt kell látniuk, hogy a diktatúra félresöpörte az érdekvédelmi szervezeteiket, jogiak érvényesítésének eszközrendszere megszűnt. Már a szocik kiherélték a szakszervezeteket, Orbán csak befejezte a munkát. Civil szervezetek pedig nincsenek, mert a civil szervezetek önmagukat finanszírozzák – és akiknek erre a legnagyobb szükségük lenne, azok önmagukat sem tudják anyagilag fenntartani, nemhogy szerveződni tudjanak.
    .
    Orbán rendszerét a Fideszes vezetők hatalmi és anyagi mohósága fogja bedönteni: most megkapták azt, amire a legkevésbé vágytak – nem opponálhatják az egyre gyakrabban felmerülő problémák megoldását, hanem ez most már totálisan az ő gondjuk és felelősségük. A kétharmad nemcsak előnyökkel, de kötelezettségekkel is jár.
    .
    A bukott baloldal persze sohasem fogja belátni azt, hogy az ideje lejárt. Amíg a felhalmozott vagyonból futja, addig néhány vezető ebből kiválóan meg fog élni, még a Parlamentben is szájalni fognak. Persze annak tudatában, hogy a szavuk annyit sem ér, mint egy lepke sóhaja a tornádó közepén.
    .
    Itt az ideje, hogy a magyar munkásmozgalom újra éledjen, hogy megint értékké váljon a szolidaritás, az egymás segítése. Orbán alaposan szétszakította a nemzetet: a szolidaritás az egyetlen lehetőség, hogy ismét egységessé váljon a társadalom. Ehhez azonban nemhogy nincs szükség az MSZP-re és társult szövetségeseire, hanem egyenesen a távozásuk szükséges. Nem foglalhatják el a szegények, elesettek, hátrányos helyzetűek képviseletének helyét, mert bebizonyosodott, hogy ezt a széles réteget nemhogy képviselni, de megszólítani sem tudják.
    .
    Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány: takarodjatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  9. Egyetértek a Gépnarancs cikkével. Az igazi ellenzékieknek össze kell fogniuk azonnal, már holnaptól ! A PEM honlapján 2014.február 28.-én megjelent cikk is leleplezi Orbán államcsínyét.
    *
    http://polgariengedetlenseg.com/2014/02/orban-rendszert-valtoztattunk-2010-ben/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  10. Za'Kant E-manual

    Ha azt nézzük – persze nem igaz – három millióan bojkottáltak, ami majdnem egymillióval több, mint a narancsbirkapártra leadott szavazatok száma (különösen, ha levonjuk a külhoni “magyarokét”). Na, és? A bojkottnak csak akkor lett volna értelme, ha a “baloldal” együtt vesz részt benne. Részemről, ahogy azt már elmondtam, a cetlire írtam: Illegitimnek tartom az egész választást és annak eredményét nem ismerem el. Szavazat? Igen Érvénytelen? Igen. Számít? Nem. Akkor számítana, ha egymillió ilyen érvénytelen szavazat jött volna ki az urnákból. A bojkott még 2 millió ember esetén is csak annyit kommentál, hogy az embereket nem érdekli a választás, a hír pedig így szólna, igen alacsony részvételi arány mellett aratott győzelmet a fidesz.

    A kommentelés megszűnését rettenetesen sajnálom, de részben igazat kell adnom Lacinak, bár nem hinném, hogy a rendszeresen kommentelők közül valaki is az ellenzék nagy híve lenne, az pedig kizártnak tartom, hogy azért írtak és gondolkodtak együtt Lacival, vagy bármelyik szerzővel, mert az amerikai magyarok pénzén akartak volna szórakozni. Sajnálni fogom, hogy nem olvashatom többőtök szellemes, értelmes, esetlenként zseniális hozzászólásait – hiányozni fog. Estleg nyithatnánk egy blogot, de ez csak kósza ötlet. Most inkább azon töröm a fejemet, melyik országban kérjek politikai menedékjogot. Viszlát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. Én írtam többször is, hogy a bojkottot helyeselem és hatásosnak tartom, viszont a választástól való távolmaradást mindenki döntse el maga egyedül.
    .
    Miért? Mert sajnos a valós bojkott nem történt meg, a szavazásig eljutott a dolog és a távolmaradás már csak tűzoltó munka volt, hogy mint Bartus írta, hogy mentsük a lelkünket. Mivel a kormány ugyan illegitim volt, de a szavazás intézménye nem, azért én azt hiszem akik szavazni mentek, nem adták el a lelküket, de viszont azt mondanám, hogy ettől a pillanattól fogva valóban eladhatják a lelküket az ördögnek.
    Ugyanis most a magyar szavazók nem egyszerűen csak a kormányt legitimálták, hanem egyszer és mindenkorra, lemoshatatlanul magukra vették a felelősséget a további sorsukért, és a múltjukért is hiszen igazolták, hogy ezt akarják, hogy nem bántak meg semmit.
    .

    Én ellentmondanék mindazoknak akik a magyart birka barom népnek nevezik, szerintem egyszerűen szerencsétlen félrevezetett emberek voltak. Eddig. De mostantól teljes felelősséget vállaltak a sorsukért, amit ettől a perctől kezdve nem kenhetnek másra, sem az ellenzékre, sem a Fideszre sem senkire. Most igazolták, hogy ezt akarták a múltban is. Mostantól ezt nem lehet birka baromságnak nevezni.
    .
    Mostantól a magyar nép többsége akik a Fideszre és a Jobbikra szavaztak új nevet kell, hogy kapjanak. Felelőtlen, felelőtlen, gyűlölködő, antiszemita, rasszista, fasiszta, Horthysta, korrupt megvesztegethető becstelen nép. Ezt ostobasággal tudatlansággal nem lehet felmenteni.
    .
    Orbán becsapta őket nem azt adta amit megígért, visszahozta a Horthy érát, középkorba taszította a népet, antiszemita, rasszista, gyűlöletpolitikát folytatott, titkos szövetségben lepaktált az oroszokkal, kizárta a magyar népet a saját jövőjéből.
    .
    A magyarok pedig nem az illegitim kormányzatot legitimálták, hanem a saját választásukat erősítették meg, hogy nem bánják, hogy Orbán becsapta őket, hogy ők valóban ezt akarják. Magyarország egy fasiszta, Horthysta, antiszemita, gyűlölködő, korrupt államot legitimált és ország világ előtt kinyilvánította a a felelősségét. Ezentúl ami Magyarországot éri,, már nem kenheti sem az MSZP re sem a Fideszre. Már nem mondhatja, hogy rászedték, már volt alkalma másként választani, már tisztán láthatott.
    .
    Ez Magyarország.
    .
    Kérdés mi tesznek most a lelkiismeretükkel a felelősségükkel. Most választottak, ha meg is gondolják magukat már csak a kemény út maradt meg ami borzalmas áldozatokkal fog járni. Ha akarják egyáltalán. Ha rádöbbennek egyáltalán, hogy mi tettek.
    .
    Már csak annyit mondhatok, akik nem a Fideszre vagy a jobbikra szavaztak, akik látták mi folyik és értették, — meneküljenek az országból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  12. Observer
    2014. április 7. hétfő
    01:35

    Kedves Observer,

    Azt hiszem a magyar népnek több mindent kell megtanulnia nem csak demokráciát. Nem akarom Kertész Ákos immár híressé vált mondatát idézni, de fel kell tennem a kérdést, vannak e olyan dolgok amit nem lehet megtanulni. Ami vagy megvan az emberekben vagy nincs.
    .
    A struccot nem lehet megtanítani repülni. Pedig madár. Nem is akár milyen.
    Nem mintha várnám azonnali halálom, de azt hiszem az a rögös út amire Magyarország lépett most és ahonnan ki kell jutnia annyi időt vesz majd igénybe, hogyha most újszülött lennék, sem lenne esélyem megélni.
    .
    Ugyanakkor azért azt is észrevettem, hogy mi mindig a magyar eseményeket vizsgáltuk, és nem illesztettük be a világ eseményei sorába, pl. hogy a baloldal, sajnos a világon mindenütt erősen, na hogy mondjam , prostituálódik.
    .
    Talán a világ eseményei kedvező irányba változnak ami lendületet adhat pozitív magyarországi változásokra.
    .
    Sajnos a középosztály kiirtása, itt is ahol élek, pedig a világ egyik legnagyobb és leggazdagabb városa, gőzerővel folyik a legaljasabb módszerekkel, lassan fokozatosan kivéreztetve az embereket.
    .
    Ugyanez történik Magyarországon is és szerte Európában, amelyek mögött részben a pénzkartellek, részben befolyásos háttérerők döntenek, így az ő céljuknak nagyon is megfelel egy összeurópai fasiszta diktatúra kiépülése, amelyben már nincs olyan önálló, gondolkozni, és cselekedni képes középosztály amely számukra és érdekeiknek kedvezőtlen befolyást gyakorolhatna a kormányzatokra.
    .
    Magyarország most ezen a téren megbukott, ésa fent leírtak miatt Orbán diktatórikus fasiszta vezetését továbbra is megtűri majd az EU, hacsak ott is változás nem történik.
    .
    Na mindegy mélyebben nem akarok belemenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  13. Érdemes azzal kezdeni, hogy mindenki megismeri, és mindenki mással megismerteti az emberi jogokat: http://hu.humanrights.com

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Ha maradt a kormányváltókban a becsületnek csak egy szikrája is, akkor nem tesznek esküt az Orbán kormány NER-jére!
    Tudom hogy illúzió ilyet még csak képzelni is róluk, mert mit várhatunk egy olyan ellenzéktől, akik hazugságot hazugságra halmoztak, csak bekerülhessenek a parlamentbe.
    Mélységesen csalódott vagyok, pedig tudtam hogy ez lesz a vége!
    Marad a belső emigráció, és a kiút keresése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  15. ateista
    Lehet hogy én is utoljára élek a lehetőséggel (bezár az AN) de le kell végre írnom.
    .
    ELMÉSZ TE A JÓ FRANCBA!
    .
    A 4 évig kussoló ellenzék hibáit emlegesd, ne a bojkottot akarók felelősségét!
    Még most is felmented őket, nemhogy azt üvöltenéd, hogy takarodjanak!
    Ez az ország rákfenéje, ahogy megnyilvánulsz. Nem ti vagytok a bűnösök (sohasem), hanem azok, akik mást akartak!
    Akik nem akartak több hazugságot, és aljasságot, azok a hibásak…
    Tükörbe néztél már?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  16. Tisztelt Olvasók,

    az első antidemokratikus, a jogállami normákat semmibe vevő hozzászólás után itt is megszüntetjük a hozzászólás lehetőségét. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát az Alkotmány fölött, mert ennél jobban tiszteli az Alkotmámyt.
    Az Amerikai Népszava hamarosan bezárja a hozzászólások lehetőségét az egész felületén. A jövőben nem kívánunk pótcselekvést és felületet nyújtani a jogállamot és az Alkotmányt eláruló kollaboráns ellenzék híveinek.
    Még egyszer hangsúlyozzuk, az AN nem zár be, csupán a parlamentbe jutott ellenzéki pártokra bízza, hogy híveiket szórakoztassa, és számukra pótcselekvést nyújtson. Ehhez nyerték el Orbán Viktor pénzét, ezt a szerepet mi nem vállaljuk át.
    Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos