Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tarján András: Zsákmányszerzők 2014. március 24. hétfő 17:21

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tarján András: Zsákmányszerzők

A Fidesz-rendszer alapvető célja mindent megszerezni és ellopni, amit csak lehet. Kezdődött a nyugdíjpénztárakkal, folytatódott a trafikokkal, földekkel, takarékszövetkezetekkel.

Csakhogy a leggazdagabb erdőből is elfogy a vad, ha csak zsákmánynak tekintjük őket. Ha nem etetünk, nem szaporítunk, egy idő után csak a lerágott csontok maradnak.

Etetni, beruházni, valódi jóléti intézkedéseket hozni eszük ágában sem volt! A további Fidesz-gazdagodáshoz más módszereket is ki kellett találni.

Kézenfekvő volt, ha az IMF feltételekhez köti a segítséget, el kell indulni kelet felé koldulni. Sorra járták az arab és közép-ázsiai diktatúrákat, de úgy tünik ez nem jártak eredménnyel. Még a baltás gyilkos baráti szabadon bocsátása sem nyitotta meg a despota pénztárcáját. Mondhatjuk, Orbán ott is pofára esett!

Így járt Kínában is, pedig örök barátságot ígért a Fidesz a Kínai Kommunista Pártnak. (A rendszerváltó Fidesz forog a sírjában!) Menjünk Putyinhoz!- mondták a „fiúk”. Ő gazdag, szeretne jó kapcsolatot ápolni egy kis EU-tag országgal. Csakhogy Putyin se ma jött le a falvédőről. Kell pénz? Adok!.De ennek feltétele van: Paks 2!

Nem baj!- mondta Orbán, mert nagyon kell a pénz. És egymás tenyerébe csaptak. Azt nem tudom, nyelves puszi volt-e.  Na, de Orbánnak nincs szerencséje ezekkel a diktátorszerűségekkel. Egyiket, másikat elzavarják, ez meg háborúzni kezd.

Persze, vannak még ötletek. Még vannak földek, erdők. Még ki lehet rúgni néhány tizezer közalkalmazottat.

Gondoskodni kell arról is, hogy az iskolákban tisztelettudó, alázatos fiatalságot neveljenek fel. Hiszen ők lesznek az állandóan zsákmányéhes Fidesz arisztokrácia jobbágyai. Ezért kell a tanárokat nemzeti karba kényszeríteni. Ezért rúgják ki az iskolából a 16 éves gyereket. És mindezt nyakonöntötték egy finom, hazug, ájtatos, turulos mázzal, nacionalizmussal. A rasszizmusra meg ott van a jobbikos segédcsapat.

Az istenadta nép zászlók alatt békemenetezik, hallgatja a vezér szavát, és hiszi, hogy komolyan vehető ideológiájuk van. Föl kell nyitni a szemét, hogy Orbánék számára csak a zsákmányszerzés létezik.

Mi lesz, ha elfogy? Akkor mi is elfogyunk!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +75 ( 79 szavazatból)
Tarján András: Zsákmányszerzők, 4.9 out of 5 based on 44 ratings

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. “…A rendszerváltó Fidesz forog a sírjában!…”
    .
    - Miért is?
    .
    Ugyanezekből a senkiházi, nagypofájú, tolvaj taknyokból állt akkor is. Kommunista szemét banda voltak már akkor is, ahogy most is. Legfeljebb ordibáltak, hogy halál a komcsikra, mert akkor azzal lehetett pár százalékot szerezni.
    .
    Akik nem ilyenek voltak, azon kevesek már a kilencvenes évek elején leléptek a fitymesztől, de a többség maradt, ma is ott van.
    .
    Nem forog ott semmi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (58 szavazatból)
  2. Viszont elég szépen bejött az Orbáni Átok :
    Amerre jár , ott jelentősebb társadalmi problémák támadnak , ha ott diktátor van hatalmon.
    Céloztam erre pár hete , féligmeddig viccnek szántam.
    Nem hittem volna hogy ennyire bejön a papírforma…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  3. ha ilyen veszélyes külföldön milyen veszélyes itthon ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  4. katasztrófa turista

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  5. az ő álmuk : kastélyok uradalmak kietlen kietlen tájban csak annyi jobbágyrabszolgával amennyi feltétlenül szükséges a kiszolgálásukhoz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  6. Kies: szép, gazdag, termékeny (pl.föld) Kietlen: terméketlen, sivár (megátkozott – kipusztított, lecsupaszított,élettelen) (pl. föld)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  7. Olyan hülyék ezek a magyarok még mindig nem értik:
    az un. rendszerváltáskor a FIDESZ az MSZMP kádertartalékából verbuválódott olyan társaság akik alól ki ment az MSZMP mert megszűnt.

    A rendszerváltás akkor fejeződik be amikor a FIDESZnyikek a méltó helyükre kerülnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  8. Csak figyeljük az Orbán kormány működését. 2014.01. l8. Piroska napja a TEK. NAV. megjelenik egy Úr lakásán házkutatást tart elviszik az adathordozókat számítógépeket. Majd az adott személlyel alkudozni kezd a kormány adott vezetője, hogy az EU-s pénzek felhasználására fejlesztett szoftver megvásárolja 1 milliárd Ft-ért. Azért a munkáért amiért korábban évi 4 milliárdot kapott a fejlesztő. Az üzlet 2014.02.28.-án megköttetett. A fejlesztő személy 2014.03.01-én ELHUNYT. Majd 2014.03.20-án sajátos körülmények között meghal Welsz Tamás az a személy aki koronatanúja lehetett a Simon ügynek, meg hát azok a biankó útlevelek. Annak a nevére állítható ki akit zsarolni, sarokba akarok szorítani utólag bármikor kiállítható. A lefoglalt adathordozókon tárolták a pályázatokat, a pályázatokon nyert személyek, cégek adatait, elnyert összegeket utólag, utólag ami tegnap KÖZGÉP volt, holnap ELZÁR ZRT is lehet. A rendkívüli halál esetek az ötvenes évekre emlékeztet, ami elgondolkodtató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  9. 2010 óta már többen meghaltak a rendőrség karjai között .

    Magyarország jobban teljesít!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  10. Zsákmányszerzők? Igen, azok és még egy kicsivel rosszabbak is. Az ország kiárusítói, mindegy milyen áron, mindegy kinek. Az alábbi cikkrészletből kiderül, Orbán minek is tart minket.
    .
    “A kormányfő a mintegy 250 résztvevő – magyar és arab üzletemberek, politikusok, diplomaták és kamarai vezetők – előtt Magyarország előnyei közé sorolta földrajzi elhelyezkedését, fejlett logisztikai hálózatát, a jól kiépített autópályákat, “a minőségéhez képest meglepően olcsó” munkaerőt, az alacsony vállalkozási és jövedelemadót, a mérnöki tudást, valamint azt is, hogy a munka törvénykönyve rendkívül rugalmas, csakúgy, mint a szakképzés.”
    .
    Elsőnek is azt kérdezem, az arab üzletemberek ugyan mit is hoznának ide? A fejlett iparukat? Mintha nem nagyon hallottunk volna az arab olajországok hatalmas ipari konszernjeiről. Akkor mit? Az olajkitermelésben valóban élenjáró technológiájukat? Az szép lesz, amikor a Hortobágyon először feltör az olaj. Akkor mi marad? A legfontosabb, a pénz, amiért Orbán mindenre képes, amiért már végig roadshow-zta az összes számba jöhető keleti diktatúrát, sőt a kommunista Kínát is (csak sehol nem kapott és az arabok sem ennyire hülyék, inkább Londonban, Amerikában szoktak befektetni, ahol van is mibe).
    .
    Nézzük hát, mivel is csábít, mivel is büszkélkedik Orbán. A “minőségéhez képest meglepően olcsó” munkaerővel. Értsd, kedves arab barátaink, gyertek bátran, nálunk “szarér-húgyér” kapsz rabszolgát. Ehhez bónuszként megcsillantja, hogy nálunk a “munka törvénykönyve rendkívül rugalmas,” vagyis azt tesztek a pénzetekért a rabszolgáitokkal, amit akartok, a mi szemünk csukva lesz.
    .
    De nem csak ezek a vonzó ajánlatai. Hozzácsapja még az “alacsony vállalkozási és jövedelemadót,” amit ha az európai szövetségeseink használnak ki, akkor azok persze rohadt népnyúzó multik.
    .
    Ami tisztán látszik, Orbánnak halvány fingja sincs az erőviszonyokról. Azzal próbálta kecsegtetni hallgatóságát, hogy /az arabok számára/ Magyarország a Nyugat kapuja. Nomármost. Ha egy arab üzletember – a maga szerény dollár milliárdjaival a táskájában – be akar lépni egy kapun a “nyugatra” a főkapuhoz megy, nem a hátsó udvar kiskapuján próbál beosonkodni. És egyébként is, nem nagyon kellene ezzel a kapuval óberkodni. Azt a kaput sitty-sutty át lehet az ország keleti feléről a nyugatira helyezni. Akkor aztán dörömbölhet rajta Orbán, Szíjjártó, meg a többi nagyeszű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  11. Geyza
    2014. március 24. hétfő
    17:51

    Én is sokszor írtam, hogy ez egy téves koncepció.
    .
    Orbán nem a két lábon járó balszerencse, nem a sötét erők ügynöke, és nem azért támadnak problémák mert ő odamegy, hanem pont fordítva, azért megy oda, mert a hiéna érzékeny szimata megérzi a dögszagot.
    .
    Ő az aki kiszimatolja a problémákat és megy oda ahol úgyis nehézség van halászni a zavarosban, és hasznot húzni azokból akiknek máris vagy hamarosan nehézségeik vannak. Ha nem menne oda akkor is baj lenne ott, ez csak az előhírnöke.
    .
    Honnan lehetett tudnielőre, hogy a Lehmen Brothers csődbe fog menni, bajba lesz? Sokan hetekkel előre tudták. Hát egyszerűen onnan, hogy a világ különböző nagyvárosaiban a bárnegyedeikből eltűntek a gazdag külföldekre vadászó prostik. Mentek máshová.
    .
    Honnan tudták előre?? Hát a gazdag üzletemberek beszédessé válnak egy jól sikerült orgazmus után és a prostik voltak a legtájékozottabbak és a leghamarabb.
    .
    Nos a gyakran színét változtató Orbán sem más mint egy politikai prostituált, és az ilyenek hamar kiszagolják, honnan kell lelépni és hova kell menni.
    .
    Nincsenek itt sötét erők, nincsenek itt misztikus természetfölötti dolgok, nincs itt átok, csak egy kaméleon politikai prosti aki megy a szagra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  12. Lehman Brothers, elírás bocsánat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. Eagle, ha volna szaglása / ösztöne, nem cselekdne vajon néha valamit, ami az ország hozzáadott érték teremtésének növelését vagy legwlább fenntarthatóságát szolgálja? Ha másért nem, azért, hogy 10 év múlva is legyen mit lopniuk – mert ha napi 1 tál rizs per kopf hozzáadott értéket teremtünk, akkor nem lesz. Ov nem jó ösztönű. Csak egy nyomorult, akit az apja beledöngölt a földbe hetente 2-szer, és annyira megsemmisítette, hogy most mindenkin győznie kll, hogy ne érezze a rettegést, hogy ő nincs is, nem engedik létezni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  14. “A Fidesz-rendszer alapvető célja mindent megszerezni és ellopni, amit csak lehet. Kezdődött a nyugdíjpénztárakkal, folytatódott a trafikokkal, földekkel, takarékszövetkezetekkel.”

    Felkészülnek a nyuggerek megkopasztására! Jön a svéd modell, lesz sírás-rívás a nyugdíjak csökkentése miatt, de a választások 4 év múlva lesznek!
    Valahonnan elő kell keríteni újabb 3 ezer milliárdot a “költségvetésbe”, Orbán strómanjainak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Tarján András
    nagyon jó írás, gratulálok!
    egyet vitatok: MI NEM FOGYUNK EL SOHA!
    Mégpedig azért nem, mert én hiszek abban, hogy a becsület, a tisztesség megacélozza a lelket, és ezáltal a szervezetet is. Így sokkal kitartóbbak, mondhatni fakírabbak leszünk másoknál. Időnként akár fát is vághatnak a hátunkon, meg sem kottyan, mert a belső tudatunk megóv bennünket. MEGMARADUNK :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. Szerintem már kevesen emlékeznek arra, hogy melyik volt Orbán első két útja a 2010-es kormányra kerülése után:
    az egyik útja a Szaúdi királyhoz vezetett, aki Orbán látogatása után néhány nappal meghalt. a következő találkozója Mubarakkal volt. nem sokkal később kitört az arab tavasz, Mubarakot elsöpörték, bebörtönözték.
    .
    Érdekes, hogy most a ciklusa végén ismét Szaúd-Arábiába vonult, előtte pedig Putyinnal kötött paktumot, amely után nem sokkal kitört az orosz-ukrán háború.
    .
    Nem csoda, hogy komoly ember ezek után már nem akar Orbánnal még csak mutatkozni sem, hiszen a halál és a pusztulás követe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  17. Nagyon jó írás. De Bajnai kifejezése is jó: A Fidesz, mint sáskajárás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  18. Úgy van, ahogy steve roby mondja.
    Gondolom, meglepve nézhettek egymásra az arabok: miről beszél ez a pali?
    Mintha lenne már egy-két befektetésük nyugaton…
    Persze az is igaz, hogy pl. az Egyesült Államok Kongresszusa már megakadályozta, hogy arab kézbe kerüljenek a nagy kikötőik. (Nem igazán követem ezeket a dolgokat, de valahogy így rémlik.) Lehet, hogy most strómannak jelentkezünk? Na, az is szép lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. patyom kint
    2014. március 25. kedd
    09:33

    Gondolkozz Orbánul. Ő másképpen gondolkodik. Az ő számára a hazának nincs értéke, az emberi állománynak sem és az ő számára minden ember csak állat mint a tyúkok a baromfiudvarban.
    .
    A parazita az nem azon gondolkodik, hogyan tartsa életben a gazdaállatot, hogy sokáig szívhassa a vérét, hanem azon, hogyan találjon újat ha már szárazra szívta a meglévőt. És biztos benne, hogy mindig fog is találni. Ha mégsem, az sem érdekli miután száz évre való vérrel teleszívta a potrohát. Van tartalék lesz új áldozat mielőtt kifogy a tartalék, sőt egyre több és egyre kövérebb lesz.
    .
    A parazitát, nem győzködni szokták, nem érvelni szoktak neki, hogy kímélje az áldozatát, hogy sokáig szívhassa a vérét, a parazitát agyon szokták csapni vagy kitépni a bőrből, hogy a rohadt vérszívó feje is leszakad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  20. ha jön valaki aki számít valóban azt fogja mondani szerintem .megbuktunk egytől egyig mindannyian . minden a mi jóváhagyásunkkal történt most szembe kell néznünk mindezzel vállalva a felelősséget . nem lehetünk tovább gyerekek tehetetlen áldozatok .vagy nem jön senki godot és külön-külön csak privát tudjuk megtenni.külön mégis kicsit együtt .hatástalanul de mégis valahol feljegyezve az igazak közé . Isten látja /?/ lelkünk .SZERETJÜK EZT A HALÁLOS ÉLETET

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Márai Sándor -i értelemben VAGYUNK hazafiak nem döngetjük a mellünket hogyan is döngetnénk amikor megszakad a szívünk – és nem csak magunkért de egymásért is és talán még értük is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. igen talán ez a megoldás SZÍV kell szeretet megbocsátás ne röhögjetek . egy magyar gandhizmus egy világraszoló szellemi teljesítmény – talán Bartus László képes lenne rá ? Bibó ilyen volt ? vagy ki ? én te ő ön maga ? vagy senki ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  23. Elfogyunk – lassan, mint a gyertya….
    -
    http://www.stop.hu/belfold/ezernyi-eltitkolt-fagyhalal-magyarorszagon/1226798/
    A napi öngyilkosságokat nem is számolják!
    -
    Mert Magyarország jobban teljesít?! Cöfögök ehhez vajon mit szólnak?!
    Tudom!
    Emútnyócév, Gyurcsánybajnai a hibás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. egyszerűen akkora szellemi és mentális és morális teljesítményre lenne szükség egyszerre több területen amire nem vagyunk képesek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. no more heroes

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. HZZZZZ írásához csatlakoznék Mórral. Nálam valahogy összeérnek a dolgok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Sok a vélemény a magyar “néplélekről”, de arról itt még nem nagyon volt szó, hogy mit esznek a magyarok. Állítólag rosszul és keveset… Ép testben… A jód hiányától el lehet butulni, a magyar föld állítólag jódszegény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos