Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem ad hírt Orbán vejének falopási ügyéről az MTI 2014. március 22. szombat 15:50 Forrás: DK

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem ad hírt Orbán vejének falopási ügyéről az MTI

Budapest – Szombaton lejárt annak a nyomozásnak a határideje, amelyet egy Felcsút környéki illegális fakivágás és falopás ügyében rendeltek el, és amely esetében a szálak Orbán Viktor vejének testvéréhez vezetnek – hangzott el Gréczy Zsolt DK-szóvivő péntek délutáni budapesti sajtótájékoztatóján. Az MTI, bár tudósítója megjelent a sajtótájékoztatón, nem hozza le az ott elhangzottakat.

Gréczy Zsolt, az ellenzéki párt szóvivője az Orbán-családhoz köthető csabdi-tükröspusztai falopási ügyről tartott pénteken sajtótájékoztatót. „Csabdi-Tükröspusztánál van egy 1,6 hektár területű, nyolc ember osztatlan, közös tulajdonában álló erdő. Az erdő egyrészt egy Natura 2000 európai oltalom alatt álló természetvédelmi területen fekszik, másrészt viszont két olyan állami tulajdonú szántó között, amelynek bérleti jogát Tiborcz Eszter nyerte el – ezek együttes művelését nyilván akadályozza a közéjük ékelődő erdődarab” – mondta Gréczy, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy Tiborcz Eszter Orbán Viktor miniszterelnök vejének a testvére.

2013 végén elkezdték az erdőt irtani. Több mint száz fát vágtak ki, a kivágott fa mennyisége ötven és száz köbméter közé becsülhető, értéke akár a másfél millió forintot is elérheti. Az erdőirtásra nem volt engedély, ezért az erdészeti hatóság megbírságolja a tulajdonosokat és kötelezi őket a kivágott fák pótlására is. Apró szépséghiba, hogy az erdőirtást nem a tulajdonosok végeztették, sőt, nem is tudtak róla – mondta Gréczy.

Az illegális fakitermelés így már lopással is párosult: valaki lopta a tulajdonosok fáját. Az ügyben feljelentés született, amelynek alapján a Bicskei Rendőrkapitányság, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság és az ORFK Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt ügyek osztálya is nyomozást folytatott természetkárosítás és vagyon elleni bűncselekmény miatt. Ennek a nyomozásnak a határideje jár le a szombaton .

Az erdőirtást végző munkások a helyszínre siető újságíró, Ferenczi Krisztina kérdésére közölték, hogy őket a Tiborcz család bízta meg a fakitermeléssel. A helyszínen készült fényképfelvételek alapján a munkások által használt munkagépek is a család egyik vállalkozásának tulajdonában vannak. Az egyik, helyszínen lefényképezett, rendszáma alapján jól beazonosítható traktorral később a Story magazin lapjain is találkozhattunk; ezen a traktoron pózolt a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal, Tiborcz Eszter testvérével együtt esküvőjük alkalmából – folytatta Gréczy.

Az esetet követően Tiborczék kísérletet tettek az erdőterület megszerzésére: az egyik, meglehetős szegénységben élő tulajdonosnak például nevetséges összeget, húszezer forintot kínált föl Tiborcz István a tulajdonrészéért. Ha a nyomozás szombaton eredménytelenül zárul, akkor a tulajdonos még ennyiért is kénytelen lesz a részét eladni, hogy megszabaduljon az újratelepítés tetemes költségétől.

Ha valaki olcsón meg akar vásárolni egy erdőt, oda kell mennie, illegálisan kivágnia az erdő fáinak egy részét, a kivágott fát ellopnia, ha pedig az erdészeti hatóság megbírságolja a tulajdonost és kötelezi a kivágott fák újratelepítésére, fillérekért meg lehet venni az adott erdőt, mert a tulajdonos nem szeretne milliókat költeni fatelepítésre. Az eljárásnak egyetlen feltétele, hogy a fatolvaj elleni rendőrségi nyomozás sikertelen legyen – fűzte mindehhez hozzá Gréczy Zsolt.

„A fenti tényeket sem a városi, sem a megyei rendőrség, sem a Nemzeti Nyomozóiroda nem volt képes egy év alatt összerakni, és ennek alapján a vagyon elleni bűncselekmény elkövetőjét megtalálni. Kíváncsi vagyok, holnap lezárul-e az eljárás, és ha igen, milyen eredménnyel” – mondta pénteken a DK szóvivője.

Gréczy Zsolt elmondta azt is, hogy a sajtótájékoztatóról szóló cikket az MTI nem közli. A DK a távirati irodától azt a tájékoztatást kapta, hogy nem kötelességük beszámolni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +52 ( 52 szavazatból)
Nem ad hírt Orbán vejének falopási ügyéről az MTI, 5.0 out of 5 based on 34 ratings

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Javaslom, úgy mint Orbánról, Tiborczék falopásáról készült plakátokkal is legyenek tele az utcák és közterek, rajta a felirattal: Magyarország miniszterelnökének veje

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (54 szavazatból)
  2. “Az erdőirtásra nem volt engedély, ezért az erdészeti hatóság megbírságolja a tulajdonosokat és kötelezi őket a kivágott fák pótlására is. Apró szépséghiba, hogy az erdőirtást nem a tulajdonosok végeztették, sőt, nem is tudtak róla –”
    .
    Na kérem. Eljött az az idő, amikor a halálraítélttel kifizettetik a golyó árát.
    .
    Azt pedig tessék tudomásul venni, hogy bárki, akinek a Fidesz bármilyen szintű potentátjával bármiféle kapcsolata van (pláne, ha valaki az ÉLŐ ISTEN veje), az egyszerűen ÉRINTHETETLEN.
    .
    Az eddigi négy év csak könnyed kis ujjgyakorlat volt. Kitapogatták, meddig mehetnek el (bármeddig), mi veri ki a biztosítékot a népnél (semmi). Az elkövetkező négy évben (mert bizony hiába minden erőlködés, lesz még négy, még ilyenebb év) mindenki, akinek van bármilyen java, földje, erdeje, trafikja, valamennyire jól működő vállalkozása, nézzen jól körül. Ha a környéken ólálkodó fideszest lát inkább ajánlja fel önként javait (akármilyen potom áron is, amíg még hajlandók egyáltalán fizetni érte), mert ezzel legalább elkerülheti a megalázást, azzal az érzéssel térhet nyugovóra, ő akarta így, nem eltiporták.
    .
    Mit is mondott vezénylő tábornokunk legutóbb, március 15-én?
    .
    “Megértettük, hogy két dolgot nem bocsát meg a történelem: a gyengeséget és a gyávaságot. Olyan időket élünk, amikor a gyengéknek és gyáváknak nem osztanak lapot.”
    .
    Igen, megértettük. Megértették velünk. A gyengéknek (és velük szemben mindenki az) itt tényleg nem osztanak lapot. Ha nem bizonyulsz elég gyengének akkor jön a rendőrség, az ügyészség. Megvádolnak, meghurcolnak, félelembe hajszolnak, elveszik a becsületedet, ha szólni mersz. Beindul az apparátus és majd ezt is veled fizettetik meg..
    .
    Emlékszünk még, mit mondott erről – mintegy előénekesként – Lázár? “Mindenki annyit is ér, amennyije van.”
    .
    Ez a pőre hitvallásuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +79 (79 szavazatból)
  3. Ebben a felállásban ez már nem lopás (a lopás leginkább titokban zajlik), hanem rablás. Köznapi nyelven: nyílt útonállás. És akkor mi van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (57 szavazatból)
  4. Meghosszabbították a nyomozás határidejét.
    Működik Orbán (i)gazságszolgáltatása.
    Útjába állni nem szabad, mert esetleg véletlenszerű természetes halálozás lesz a vége egy rendőrautóban.
    A rohadt, szemét banda!
    Két hét alatt rendet teszünk meg vigyorog a bajusza alatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (57 szavazatból)
  5. ˙
    …És tessék mán monni ! A pästi Kossuth téren – ja – az ottan kivágott összesen 100 fát, aztat ki lopta el ? Mintha abban is az Orbán dinasztia mancsa lenne benne könyékig – ja …
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (51 szavazatból)
  6. Itt mindenki addig lophat,amíg van mit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  7. Máthé Pál: Igen. Esetleg valami nehezebb kérdés?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  8. Egyébként persze nem mindenki. És mint mondtam, nem lopnak, hanem rabolnak. Einstand. A többi stimmel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  9. “Ebben a felállásban ez már nem lopás (a lopás leginkább titokban zajlik), hanem rablás. Köznapi nyelven: nyílt útonállás. És akkor mi van?”
    Amilyen vadnyugati állapotok vannak, a válasz egyértelmű, mint ott és anno: kötél!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  10. Dehát kérem..az MTI nem azért van hogy mindenféle kabátlopási ügyekről tájékoztasson , mikor pedig annál sokkal fontosabb dolgok is vannak.
    Pl. hogy Európa vezető hatalmává váltunk négy év alatt , nehéz volt , de összefogással ez is lehetővé vált , milyen kurrvajó most nekünk !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  11. Kepviseli valaki ezeket a kifosztott embereket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  12. Vizsgálódnak még ebben az ügyben is!
    Úgy, mint a savas ember megtalálása, a NAV 1000 milliárdos vizsgálódása, amikor először Horváth Andrást vizsgálták, aztán a Garancsi-féle offshore 50 milliárdos gázügy és még sorolhatnám mi mindenben vizsgálódnak fideszeseknél, csak ezen ügyek alanyait nem mutogatják vezetőszáron!
    Tudom, azer mert odáig nem jutottak, még csak a vizsgálati szakaszban vannak a gyanúsítottak!
    Vagy még abban sem! Olyan bizonytalan vagyok….
    -
    Én látom a különbséget, hogy ilyen országrablást egy kormány nem csinált, talán a tatárdúláshoz lehet hasonlítani ezek ténykedését de akkor még nem szóltam a demokrácia sárba tiprásáról!
    Az embereket hülyének, fejőstehénnek nézik és vannak akik még ehhez is tapsikolnak – a 2/3 teljesen elvitte az eszüket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  13. Mi az a néhány tucat fa az egész országhoz képest? Semmiség……Ezek évtizedekre lenyúlták a magyar nép által a “szocializmus” alatt összehozott nemzeti vagyont, amelynek nagy részét az a szisztéma a közjóra fordította (volna), most viszont a sunyi, funkcionális analfabéta parasztok magántulajdonát képezi. Ugyanaz az elv, ami 44-ben volt, csak akkor a zsidó vagyon megszerzéséért még meg is gyilkol(tat)ták szerencsétleneket, vagy 600 ezer magyar állampolgárt. Ha tehetnék, most is legyilkolnák azokat, akik vagyonát elrabolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  14. Sydney!
    .
    Itt valóban nem arról a néhány tíz, vagy húsz fáról van szó. Aki kivágatta, elvitette nem szorul rá Csak arról van szó, hogy megmutathassa, neki ehhez is joga van. Emlékeztek a Mészáros felcsúti birodalmában történtekre, amikor a birkatartó gazdálkodónak egyszerűen felpakolták a trágyáját és elszállították. Amikor ezért szólni mert, rendőrök vitték el és még a kaszáját is elkobozták. Mert azt az előző fuvarnál ottfelejtették. Értsen belőle a többi “hőzöngő” is. Itt – és az egész országban – mi vagyunk az urak. Mi rendelkezünk mindeneddel.
    .
    Kiegészítés itt a faluban a természetvédelmi területre fényes nappal AUDI-val, utánfutóval behajtva, láncfűrészekkel felszerelkezve darabolják, lopják a fákat. Senki nem hiszi, hogy akinek AUDI-ra telik, fagyoskodik otthon. Nem. Csak jobban esik ingyen hazavinni a kandallóba valót. Szólni meg felesleges, mert biztosan van legalább egy csókosa az önkormányzatnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Senkinek ne legyen kétsége, a HIBBANT a feudalizmus modern változatát már felépítette, minimum 20 évre, de a 21. századi magyar birkák jóvoltából, bebetonozta még további 20, azaz összesen legalább 40 évre…hahó, normálisak vagytok magyarok???…ez be§arás…ma 4 millió éhező áldozata van a HIBBANT-nak, a következő négy évben a duplája lesz, tényleg ezt akarjátok szerencsétlenek? …
    éhező rabszolgák lesztek, diplomás, földet túró nincstelenek lesztek…Ti tudjátok, hát csináljátok! Megérdemlitek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  16. A tolvajlásban, a rablásban, a hazudozásban, az Orbán kormány élen jár, mit is mondott Orbán mikor a programjukról faggatták? FOLYTATJUK tehát ott fogják folytatni ahol abbahagyták. Csalnak, lopnak, hazudnak, tehát ez vár ránk!!!!!!! A teendőnk szigorúan ikszelni BAL kézzel. Orbánt elzavarni, annak ellenére, hogy VIASZ képmásával tele az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  17. jogászka
    2014. március 22. szombat
    20:50
    HIBBANT a feudalizmus modern változatát már felépítette,
    .
    Hibátlan észrevétel, pontos ténymegállapitás, ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. “……fényes nappal AUDI-val, utánfutóval behajtva, láncfűrészekkel felszerelkezve darabolják, lopják a fákat. ” Irod

    “steve roby
    2014. március 22. szombat
    19:53 ”

    Nincs más megoldás akkor, kromofág az AUDI-ra (sajnos mindenkit csak a saját módszerével lehet legyőzni!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  19. Ezzel kell kampanyolni, minden nap sajtotajekztatot tartani az ügyben, teleragasztani plakatokal az orszagot, ezek vagytok ti. Nyilt levelet irni Orban Viktornak, Pinter Sandornak, Polt Peternek, stb. minden nap eszükbe jutattni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  20. “dubois
    2014. március 22. szombat
    17:11

    ˙
    …És tessék mán monni ! A pästi Kossuth téren – ja – az ottan kivágott összesen 100 fát, aztat ki lopta el ? ”

    Megmondom: Egy Rogán Antal névre hallgató határszéli (Szakonyfalu)
    bunkó paraszt (+ tolvaj gazember) és egy Wachsler Tamás névre hallgató, magát pesti értelmiséginek gondoló seggnyaló tahó (műveletlen sunyi paraszt). Ezek mindketten így próbálják a Führer jóindulatát elnyerni, vele együtt mennek majd a vesztőhelyre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  21. Gyáva népnek nincs hazája.

    1968 januárjában behívtak katonának, ahol pár nap múlva egy kezében Bibilát szorongató őrvezetőnek -aki állandóan b@szogatta az újoncokat- azt ondtam az egész körlet előtt, hogy “halál az őrvezetőkre”. Másnap megkeresett egy bunkó százados (ilyen Papcsák-Tállai-Czomba-Halász-Zsigó-Hoppál féle…..) és azt mondotta: “fiacskám, nem nagy jövőt jósolok neked a Néphadseregnél”. Nem sz@rtam be, az egész kiképzést a gyengélkedőn töltöttem el, majd az eskütétel után nem sokkal leszereltem….(Persze ehhez kellett egy katonaorvos ismerős, aki főorvosi rangban a Honvédkórházban dolgozott)
    Nem kell most sem, besz@rni, a halálba kell kívánni ezeket…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. azt ondtam = azt mondtam

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. “Gréczy Zsolt elmondta azt is, hogy a sajtótájékoztatóról szóló cikket az MTI nem közli. A DK a távirati irodától azt a tájékoztatást kapta, hogy nem kötelességük beszámolni.”

    AZ MTI vezérigazgatója: Gazsó L. Ferenc, a legaljasabb, legsunyibb s@ggnyalója Orbánnak. Aki nélkül csak egy hatodrangú firkász lenne egy senki által nem olvasott üzemi lapnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  24. Sydney!
    .
    Rá is menne a gatyám egy ilyen kromofágos akcióra. Még az ég kékre festését is kifizettetnék velem, mert az ilyen görény sivalkodva hívná a rendőrséget, futna ügyvédhez, bíróságra. mert garázda voltam, meg önbíráskodó.
    .
    Ha meg véletlenül valamelyik arra illetékes hatóság rátenyerelne emberünkre, max. egy szabálysértési bírsággal megúszná (mondd már, belekerült néhány tízezer forintjába az annak többszörösét érő tüzelő. Már megérte).
    .
    Én különben is megátalkodott hívő vagyok. Hiszek abban, hogy az államnak kötelessége betartatni a szabályokat (nem ennek az embertelennek, hisz ők hágnak át minden szabályt. Nem. Én egy rendes, működő államról beszélek). Erre “tartjuk őket.” Erre is kell(ene) hogy jusson egy rész az adóinkból. Sokszor szinte kényelmetlenül érzem magam, amikor egy koldus(nak látszó) elém tartja tenyerét. Nem az én dolgom rajta segíteni, vannak erre alkalmazottaim. A politikusok. Nem adok a szerencsétlen rákos gyerekek megmentésére egy huncut vasat sem (különösen nem mindenféle szedett-vedett, ellenőrizhetetlen alapítványnak). Fizetek egészségügyi hozzájárulást, miegyebet azért, hogy ne kelljen senkinek az életéért koldulnia (közben megszakad a szívem és ha tehetném egynek, kettőnek, soknak segítenék, de csak közvetlenül. Kézből kézbe).
    .
    Persze mondtam már, nyugger vagyok, így az “én adómból” féle hőbörgés furának tűnhet. Pedig nem az. Igaz, nyuggerként (még) nem fizetek közvetlenül az államkaszába, de ha csak egy doboz gyufát veszek, 27%-ot bepengetek az államkasszába (benzinnél, ciginél még többet). Na ebből (is) tessék szíveskedni gazdálkodni, normálisan működtetni ezt a Magyarország nevű vállalatot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Dubois & Sydney!
    .
    “…És tessék mán monni ! A pästi Kossuth téren – ja – az ottan kivágott összesen 100 fát, aztat ki lopta el ? ””
    .
    Ha ellopták, hát ellopták. Csak járulékos veszteség (igaz, akkor is csúnya dolog. Meg még egy kis veszteség. Amikor már javában folyt a pályáztatás, már látványtervek is készültek az újjáépítésről, nos akkor nekiálltak újraaszfaltozni a tér egy jó nagy részét. Akkor mát értelmetlenül, annyira azért nem volt rossz állapotban Ezt is tessék szíveskedni a cehhez írni. De spongyát reá).
    .
    Tény, hogy a Kossuth Lajos tér már megérett egy alapos renoválásra. Mint már említettem, utolsó tíz aktív évemet ott töltöttem (megismételt truváj: magas helyen, vezető pozícióban, az egyik alelnök sofőrje voltam). Naponta láttam a töredezett, szedett-vedett aszfaltot, a megsüllyedt járdaszegélyeket, a hóba, fagyban kánikulában víz, WC, padok nélkül várakozó turistacsoportokat. Naponta “küzdöttem” meg a töméntelen autó miatt (dacára az alelnököknek fenntartott helyeknek), hogy meg tudjak állni a kocsival. Ráfért már a rendezés, rendbehozás.
    .
    Igaz voltak szép részei is a térnek. Volt egy kis ligetes rész, sok gyerekkel, sétálókkal, árnyékot adó fákkal (azokkal a kivágottakkal). Volt egy nagy “mező” virágágyással, ahol jó időben heverészhettek az emberek, kutyák szaladgálhattak a füvön (mondjuk ez elég sokba került, mert a 2006-os “hugyos forradalom” után az egész részen 1 méter mélyen talajcserét kellett végezni, újra füvesíteni, virágokkal beültetni).
    .
    De most lesz egy új tér. Került, amibe került, ne számítson, egy országnak – ha már ilyen csodálatos parlamentje van (az épületre értem)- legyen egy méltó főtere.
    .
    Persze nem rajongok teljes szívvel. Jó ötlet a mélygarázs. Igazán ronda volt a sok, egymás hegyén-hátán parkoló autó. Jó, hogy lesz egy látogatóközpont. A sok látogató csoport legalább fedett, kulturált helyen várakozhat (20 percenként indulnak a csoportok), lesz hova leülni, lesz WC (talán még büfé is). De az egész mégis ambivalens érzéseket vált ki belőlem.
    .
    Ugyebár hőn szeretett vezérünk álma teljesül, miszerint az 1944-es év arculatát akarják visszahozni. Hogy miért pont ez a kitüntetett év, most ne firtassuk. Ez viszont csak a szobrok (2 db, mínusz József Attila, akinek a szobra most nézheti az elúszó dinnyehéjat) visszaállítását foglalja magába. A többi, a tér egésze ellenben a mai városi tájépítészet jegyeit viseli majd magán. Sok zöldfelület, sok kővel burkolt rész, párásító berendezés a járólapokba építve, kőből kocka utcabútorok. És (egyelőre) sehol az addigi árnyékot adó fasor, bokros, ligetes rész. Persze tudom, ültettek facsemetéket is (a park helyén épült mélygarázs födémje viszont aligha alkalmas a fák meggyökeredzésér). Így a vezér álma csak annyiban teljesül, hogy mint 1944-ben, most is az épület tövéig lehet majd sétálni.
    .
    És talán a burkolt szándék. Ne lehessen többet a Kossuth téren tüntetni. Ehhez képest a fák eltüntetése (ellopása) piti ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. A fatolvajokat Orban Viktor miniszterelnök lanya es veje buktatta le.
    Az allami szervek Rendörseg, Ügyeszseg akik nem hajlandoak nyomozni, tenyeket feltarni, közmedia ami nem tajekoztatja az embereket, büncselekmenyt követnek el. Meg kell tenni a jogi lepeseket függetlenül a vegeredmenytöl, ujra elö lehet majd venni es mint a kartyavar fog összedölni a koteros maffia birodalma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Amíg valaki rövidre nem zárja a problémát és közvetlen meg nem beszéli a tolvajjal a dolgot ahelyett, hogy a rendőrségre szaladgálna. Ugye tudjuk mit jelent egy ilyen közvetlen megbeszélés. Főleg ha ismert a tolvaj. Azért lassanként erre a megoldásra is megtanítják a népet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. A helyzet kezd hasonlatossá válni a harmincas évekbeli szitura , amikoris gyakran kardlappal verték rendőrök lóhátról a tüntető prolikat.
    Ekkor egy véresre vert ember igy kiáltott fel :
    - Segítség , rendőrség….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Hát meg van tiltva az MTI-nek, hogy ilyen disznóságokról nehogy hírt adjanak. Gyalázat! Mikor lehet majd ezeket biróság elé állitani? Leginkább nemzetközi birósága gondolok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. Az erdészeti hivatal már csak ilyen,kb.15-évig nem tudtam hogy van erdőrészem mostani lakhalyemtől 400km-re nemtalálták a cimemet ,a földet használó tsz.a fákat kivágta , most megtaláltak és már küldték is a büntetést.Eladni nem lehet,használni nem tudom,tehetetlen vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Nagy tévedés, hogy ott folytatják, ahol abbahagyták, már mindent előkészitettek az ujabb lenyuláshoz, TB kivéve az alaptörvényből , tehát nem jár állampolgári jogon az egszségügy, a nyugdijjárulék. nyugdijjáradék lett, az pedig adható , nem kötelező,a nnyit adnak amennyit akarnak.Sanyaru évek jönnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. olvassátok el

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos